Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Mint ismert, az elmúlt napokban szörnyű esemény rázta meg Írországot: egy algériai migráns Dublinban megkéselt három kisgyereket.

Az eset után elszabadultak az indulatok, spontán tüntetés alakult ki, amely a rendőrség fellépésének is köszönhetően erőszakba torkollott. A tüntetők között sok ír nacionalista volt, természetesen. Ennek hírére a hétvégén francia nacionalisták is megmozdulást szerveztek, egyrészt azért, hogy szolidaritást vállaljanak az írekkel, másrészt azért, hogy rámutassanak a Franciaországban uralkodó hasonló állapotokra.

A Nacionalista Zóna Telegram-csatornája írta meg, hogy a felvonulás területe egy algériai bevándorlók által uralt no-go zóna volt. Olyan hely, ahová a rendőrség sem teszi be a lábát általában. Most kivételt tettek, ugyanis gyorsan az algírok védelmére keltek. A nacionalistákat szétoszlatták, többeket őrizetbe vettek. Egy fiatal nacionalistát a kocsijához tartva brutálisan megtámadtak a bevándorlók. Jelenleg is súlyos állapotban, kórházban fekszik.

Természetesen az elkövető kiléte nem igazán érdekelte a rendőrséget, a nacionalisták vegzálása viszont annál jobban. A következő nap reggelén ugyanis letartóztatási hullám vette kezdetét Franciaországban, kifejezetten azon aktivisták ellen, akik részt vettek, vagy akár támogatták a megmozdulást. Sokan őrizetben vannak a szombati tüntetések óta. A gyülekezőnél hagyott autóikat célirányosan fosztják ki algériai bandák, a rendőrség pedig ez ellen az égvilágon semmit nem tesz.

Ilyenkor a bíróság is példásan gyorsan végzi a dolgát, ugyanis hat és tíz hónap közötti börtönbüntetésre ítélte azokat a fiatal franciákat, akiket a Romans-sur-Isèreben tartott felvonulás során vagy után vettek őrizetbe! Ahogy láttuk Írországban, így Franciaországban is a nemzeti érzelmű embereket tartja fő veszélynek a rendszer, de a bűnöző migránsokat, a radikális politikai iszlámot nem. Tragikus ez Európa számára, nemzeteink és civilizációnk sírásói uralkodnak felettünk.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A híres zeneszerző dédunokája a Die Welt című német újságban „megdöbbenésének” adott hangot az orosz zsoldosok kapcsán – írja a Jewish Chronicle.

Az amerikai feketék sok olyan dologban hisznek, ami nem létezik, olyannyira, hogy azt lehet mondani, egy másik dimenzióban élnek, miközben a miénkben beszélnek.

A szélsőliberális-zsidó Euronews azon örvendezik, hogy egy belgiumi flamand „szélsőjobboldali” aktivistát ítélt el a helyi bíróság, pusztán azért, mert gyakorolta a szólásszabadsághoz való jogát. Ez természetesen „jogállami” megoldásnak számít Brüsszelben.

Bajtársaink, a RED Angers (Rassemblement des Étudiants de Droite - Jobboldali Diákgyűlés) klubházában házkutatást tartott a rendőrség, most pedig több tag előzetes letartóztatásba helyezése mellett döntöttek – írja a Nacionalista Zóna Telegram csatornája.

Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere számára a sajótóból derült ki, hogy egy patrióta szellemiségű, kétestés koncertet terveznek november második hétvégéjére a kerületben.

Dr. Martens. Azt hiszem, sokaknak nem kell bemutatni ezt a cipőmárkát. Aki csak egy kicsit is ismerős a rocker, punk, skinhead színtéren, az valószínűleg ismeri a semmivel sem összetéveszthető acélbetétes bakancsot, gondoljunk csak a sárga-fekete címkére és a szintén sárga gojzer varrásra.

Adolf Hitler életének valószínűleg egyik legboldogabb pillanata az volt, amikor 1940. június 17-én reggel, a francia-belga határ közelében elhelyezett főhadiszállásán értesült a francia kormány fegyverszüneti kérelméről.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

Az 1930-as években a hollywoodi stúdiófőnökök is Adolf Hitler előtt hajlongtak a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaság egyik vezetője pedig még zsidó feleségétől is elvált a német nemzetiszocialisták javaslatára.

Kanadában letartóztatták a „Sötét idegent”, az elmúlt évtized egyik legbefolyásosabb nemzetiszocialista propagandistáját.

A közelmúltban derült ki, hogy a Pest vármegyei Szigetszentmártonban 1944 novemberében négy huszárt temettek el, akik a Csepel-sziget védelmében haltak hősi halált.

Az antifasiszta szervezetek szerint Németországban megnövekedett az „antiszemita vandalizmus” a zsidó holokausztnak állított emlékműveknél.

Eredménytelennek nevezte az olasz baloldal a Magyarországon fogva tartott antifasiszta terrorista, Ilaria Salis szabadon engedéséért folytatott politikai kampányát Giorgia Meloni miniszterelnök az RAI1-nek adott televíziós interjúban.

A nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom egyik első embere, Heinrich Himmlernek bajorországi, festői környezetből álló tóparti villáját szállodává és étteremmé alakították át, amiért „természetesen” áll a bál a zsidó-liberális médiában.

Letakarták egy bécsi protestáns templom ólomüveg ablakait, mert azokon állítólag „antiszemita” motívumok szerepeltek, és az ablakok alkotója tagja volt a NSDAP-nak.

Az Ostromkalauz után folytatódott a Festung Budapest 2024 rendezvénysorozata. A szervezést megnehezítő körülményekről évről évre egyre többet kell beszélnünk és írnunk a különböző csatornákon és felületeken – írja e sorokat honlapján a Légió Hungária.