Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Mint ismert, az elmúlt napokban szörnyű esemény rázta meg Írországot: egy algériai migráns Dublinban megkéselt három kisgyereket.

Az eset után elszabadultak az indulatok, spontán tüntetés alakult ki, amely a rendőrség fellépésének is köszönhetően erőszakba torkollott. A tüntetők között sok ír nacionalista volt, természetesen. Ennek hírére a hétvégén francia nacionalisták is megmozdulást szerveztek, egyrészt azért, hogy szolidaritást vállaljanak az írekkel, másrészt azért, hogy rámutassanak a Franciaországban uralkodó hasonló állapotokra.

A Nacionalista Zóna Telegram-csatornája írta meg, hogy a felvonulás területe egy algériai bevándorlók által uralt no-go zóna volt. Olyan hely, ahová a rendőrség sem teszi be a lábát általában. Most kivételt tettek, ugyanis gyorsan az algírok védelmére keltek. A nacionalistákat szétoszlatták, többeket őrizetbe vettek. Egy fiatal nacionalistát a kocsijához tartva brutálisan megtámadtak a bevándorlók. Jelenleg is súlyos állapotban, kórházban fekszik.

Természetesen az elkövető kiléte nem igazán érdekelte a rendőrséget, a nacionalisták vegzálása viszont annál jobban. A következő nap reggelén ugyanis letartóztatási hullám vette kezdetét Franciaországban, kifejezetten azon aktivisták ellen, akik részt vettek, vagy akár támogatták a megmozdulást. Sokan őrizetben vannak a szombati tüntetések óta. A gyülekezőnél hagyott autóikat célirányosan fosztják ki algériai bandák, a rendőrség pedig ez ellen az égvilágon semmit nem tesz.

Ilyenkor a bíróság is példásan gyorsan végzi a dolgát, ugyanis hat és tíz hónap közötti börtönbüntetésre ítélte azokat a fiatal franciákat, akiket a Romans-sur-Isèreben tartott felvonulás során vagy után vettek őrizetbe! Ahogy láttuk Írországban, így Franciaországban is a nemzeti érzelmű embereket tartja fő veszélynek a rendszer, de a bűnöző migránsokat, a radikális politikai iszlámot nem. Tragikus ez Európa számára, nemzeteink és civilizációnk sírásói uralkodnak felettünk.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Időről időre, újra és újra találkozunk a Nagynémet Birodalommal kapcsolatban azzal a megállapítással, hogy a német intellektuális elit a nemzetiszocialista kormányzat 1933 januári hatalomra kerülését és hatalmának megszilárdulását követően elhagyta Németországot és számkivetésbe ment.

A világháborúban, 1915 szeptemberében vonultam be, mint hadnagy és századparancsnok, a bécsújhelyi akadémia elvégzése után.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. december 3-án 15 óra 17 perckor. Jelen vannak: Dr. Szabó Ferenc népügyész, Harangozó Piroska jegyzőkönyvvezető, Szálasi Ferenc terhelt.

A gyűjtőtáborba kerülésünk után napokon belül szájról szájra járt a hír, hogy itt kapjuk meg azt az igazoló papírt, amivel biztonságosan hazaindulhatunk. 

Őrizetbe vették az Alternatíva Németországért egyik tagját hétfőn, a vád szerint „tiltott totalitárius jelképeket” hordott, többen azt állítják, hallották, ahogy a „Sieg Heil!” üdvözléssel köszönt.

Kun Béla, születési és 1916-ig használt nevén Kohn Béla, a 133 napos magyarországi tanácsköztársaság zsidó vezére 1886. február 20-án született.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.

Közösség tagja elleni erőszak és plakátrongálás miatt fogtak el egy idős fővárosi férfit – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

Túlságosan roncsolódtak azok a kéz- és lábnélküli emberi csontvázak, amelyekre Hitler keleti fronti főhadiszállásánál, a mai Lengyelország területén leltek, így lehetetlen megállapítani az áldozatok kilétét, illetve haláluk okát.

Tizenhárom, „szélsőjobboldali mozgalmakhoz tartozó” embert letartóztattak vasárnapra virradóra Párizsban, miközben horogkereszteket festettek a földre a 17. kerületben – közölték a helyi francia hatóságok.

Március 12-én a belgiumi szélsőjobboldal egyik kulcsfiguráját egy év börtönbüntetésre ítélték, valamint súlyos pénzbírsággal is sújtották – írja a Kuruc.info a Politico nyomán.

A patrióta fiatalra házmester jellemű járókelők hívták ki a rendőröket, miután a zászlót mutatta fel nekik.

A mai Németországban és Ausztriában rendkívül veszélyes vállalkozásra adja a fejét az, aki úgy gondolja, megpróbál kiállni hazája és népe mellett, és ilyen irányú aktivizmust folytat. 

Oroszok és civil román rendőrök vették körül 1945. január 2-án Érdmindszentet. Senki sem távozhatott.