Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Történelmük során a franciák már legalább két alkalommal fertőzték meg Európa népeit egy-egy sajátos testi, illetve lelki nyavalyájukkal.

Mindkétszer súlyos emberáldozatot követelt a betegség leküzdése, és a gyógyulás egyik esetben sem garantált. Most azonban egy olyan ragály terjed körükben, amely minden eddiginél pusztítóbbnak ígérkezik, sőt akár végzetes is lehet számukra, és ha nem lokalizáljuk idejében, a többi európaira nézve is.

Ez a morbus gallicus islamomulticulticus (MGIM) a nyugati társadalmakat sújtó mentális AIDS egyik endemikus fajtája, és abban nyilvánul meg, hogy a népességcserés gyarmatosítást és az iszlám térfoglalást visszafordíthatatlan folyamatnak beállító fősodrú média mindennapos „élvezete” nyomán egyfajta enervált, letargikus-apatikus lelkiállapot alakul ki az őshonosokban. Felismerésének, kezelésének (kezelhetőségének), sőt egyáltalán létezésének a kérdése erősen megosztja a francia társadalmat, a legszélsőségesebb álláspontot az ún. negacionisták képviselvén. Szerintük szó sincs semmiféle betegségről, az egész csak delíriumos összeesküvés-elmélet; az országban minden rendben van, arról nem is beszélve, hogy – azon orwelliánus „logika” alapján, miszerint a háború: béke, a szabadság: szolgaság, a tudatlanság: erő – ez a (nem létező) betegség valójában egészség! Mivel főleg a kozmopolita nagyburzsoázia, a trockista médiaértelmiség, a szibarita klérus és a migránskollaboráns politikus kaszt tagjait sújtja, az MGIM nem annyira a nép, mint inkább az „elitek” pszichopatológiája. Egyik kórtüneteként például jelenleg leginkább az a kardinális kérdés foglalkoztatja a helyi közvéleményt, hogy a muszlim nők viselhessenek-e fejkendőt köztéren, vagy se. A vele kapcsolatos legfrissebb megnyilvánulásokból és színes hírekből mazsolázva lemérhető az MGIM-fertőzöttség aktuális mértéke.

A francia oktatási miniszter ellenzi, hogy az osztálykirándulásokon a diákokat kísérő szülők muzulmán fejkendőt viseljenek. Egy arab származású „francia” humorista megfenyegeti: „Ha a helyében lennék, óvakodnék attól, hogy betegyem a lábam Seine-Saint-Denis megyébe.” (Ez a Párizs környéki no-go zóna Nyugat-Európa leginkább migráns- és iszlámfertőzött területe, amely gyakorlatilag önálló faji-vallási enklávét alkot az elvileg egy és oszthatatlan köztársaságon belül.) Az illető köztudomásúan szoros kapcsolatban áll Macron elnökkel. „A fejkendő viselése köztéren nem az én ügyem”, mossa kezeit ez utóbbi.

Egy egzotikus jövevény, aki már 124 (!) esetben került összetűzésbe a törvénnyel, vascsővel támad járókelőkre az utcán, útvámot követelve tőlük az áthaladás jogáért. „Fiatalok” (értsd: bevándorlók) mintegy ötvenfős bandája erődemonstrációként motoros rodeót rendez letakart rendszámtáblával Mulhouse rendőrkapitánysága előtt.

Immár tizenegyedik alkalommal tartóztatják le Cédric Herrou anarchokommunista migránscsempészt, aki notórius törvényszegő létére eddig mindig megúszta a felelősségre vonást, sőt a cannes-i film­fesztiválon szentté avatták. Nem csoda, hogy egy felmérés szerint minden második francia nem bízik az igazságszolgáltatásban. „Fogják be a pofájukat!”, mennydörgi a franciaországi muszlimok csúcsszervezetének vezetője televíziós egyenes adásban az iszlámot kritizáló politikusoknak címezve. Ugyancsak ő kijelenti: „Asszimilálhatatlan vagyok. Én egy muszlim méreg vagyok. Aki asszimilálni akar, meghal.”

A szocialista párt első titkárának feltűnt, hogy „egyes kerületekben egyfajta fordított gyarmatosítás folyik, ahol problémát okoz, ha nem tartozunk a bevándorlókhoz”. (Heuréka!) „Majd meglátják az eredményt, ha holnap a fejkendő viselését tiltó törvényt hoznak”, figyelmeztet Marseille szintén szocialista párti, arab származású szenátornője annak tudatában, hogy minden második helyi muszlim szerint a szekularizált államnak kell alkalmazkodnia az iszlámhoz, minden negyedik pedig bevezetné a sariát. „Nekünk, muszlimoknak titokban kell dolgoznunk, finoman, amíg meg nem valósítjuk az egész tervet. Nem kell feltárnunk másoknak mindazt, amit csinálunk”, okítja híveit az egyik lille-i imám egy nyilvánosságra került videófelvételen.

Egy „kulturális színesítő” baltával felfegyverkezve beront a szociális segélyezéssel foglalkozó állami szervezet egyik irodájába, és megfenyegeti az alkalmazottakat, hogy levágja a fejüket, ha nem adnak neki azonnal egy lakást a Riviérán.

„2018 májusáig a muzulmán testvériség tagja és szalafista voltam, és alig kétujjnyira attól, hogy beálljak dzsihádistának”, dicsekedik Bordeaux főimámja, akit 2013-ban „mérsékelt muszlimként” a Becsületrenddel tüntettek ki. A Sorbonne megszünteti a radikalizálódás megelőzését szolgáló képzését, miután megvádolták, hogy ezzel megbélyegzi a muszlimokat. „A francia egyetem éppen most alkalmazkodik a legrosszabb amerikai politikai korrektséghez. Ez az erőszak és dogmatizmus katasztrófája”, sopánkodik Alain Finkielkraut zsidó akadémikus. „Nem összeegyeztethetetlen (egyszerre) csodálni azokat a nőket, akik leveszik a fejkendőt Iránban, és elfogadni azokat, akik felteszik Franciaországban”, okoskodik viszont Edgar Morin zsidó filozófus. Nota bene a franciák 61 százaléka az iszlámot összeegyeztethetetlennek tartja a francia értékekkel, 73 százalékuk támogatja a tolakodó vallási jelképek tilalmát az osztálykiránduláson részt vevő szülők esetében.

„Allah Akbar! Fegyvert fogunk ragadni, és mindent szétcseszünk Franciaországban. A fiataloknak igazuk van, ha mindent összetörnek. A rendőri felderítés ismeri a szándékaimat a rendőrségi disznók iránt” – hetvenkedik egy igazhitű az egyik párizsi mecset előtt hitsorsosai biztatása közepette egy videófelvétel tanúsága szerint. „Az iszlám a béke és a türelem vallása, nincs különösebb gondunk vele” – struccoskodik a belügyi államtitkár. „A hatóságok egyfajta merev­görcsben vannak az iszlamizmussal szemben” – tapint rá tapintatlanul a lényegre egy arab származású ateista aktivista, a Charlie Hebdo volt női munkatársa, aki hitehagyott muszlimaként állandó rendőri védőőrizet alatt rettegi napjait. Ez Frankisztán, az egykori Franciaország.

Valaha a felvilágosodás, a szabadság és a haladás, manapság az obskurantizmus, az elnyomás és a regresszió bástyája. Voltaire foroghat a sírjában.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A budapesti börtönben fogva tartott antifasiszta bandavezér, Ilaria Salis csalódott a magyar külgazdasági és külügyminiszterben, amiért az azt reméli, megkapja méltó büntetését tettéért.

Ilias Kasidiaris 2021 óta ül egy görög börtönben a betiltott Arany Hajnal párttal való kapcsolata miatt. Ez azonban nem akadályozta meg Kasidiarist, akinek horogkeresztes tetoválása is van, hogy induljon Athén polgármesteri székéért.

1944. március 19-én a szövetséges Nagynémet Birodalom katonái bevonultak Magyarország területére, azonban ennek hosszú előzményei voltak.

A nemzetiszocialista tisztelgés a második világháború vége óta illegális a cionisták által Németországban és Ausztriában, és a kóser törvények szerint börtönbüntetéssel büntethető.

1944 szeptember utolsó napjaiban sajátos közjáték zajlott le az német 503. nehézpáncélos-osztály otthont adó Sennelagerben. Noha az újabb bevetés helyszínét még nem ismerték a katonák, egyes részek már el is indultak.

A sztálinista rendszer szétválaszthatatlan magától Sztálin személyétől. A bolsevik rendszer működési mechanizmusa gyakorlatilag Sztálin személye köré épült, és a diktátor 1953-as halálával szükségszerűen meg is változott.

1941. június 26-án három felségjel nélküli repülőgép bombázta a Magyarországhoz az első bécsi döntés után visszakerült Kassát. A máig tisztázatlan hátterű incidens után Magyarország belépett a második világháborúba.

Szabadon engedték az antifasiszta Ilaria Salist, akit egy erőszakos bűncselekmény miatt tartottak eddig fogva a magyar hatóságok – írta a La Repubblica.

A Nyilaskeresztes Párt Szálasi Ferenc nemzetvezető részvételével tartotta meg december havi Nagytanácsát, jelentette 1944 decemberében a Magyar Távirati Iroda.

A frankfurti zsidó szupremácisták Németországban elsőként indítottak el egy olyan alkalmazást, amely az antiszemiták elleni küzdelemben segít azáltal, hogy figyelmezteti a zsidókat a potenciális „biztonsági fenyegetésekre”.

Budán még heves harcok folytak, amikor Pesten, az új szovjet hatalom árnyékában megalakult néptörvényszék, amely hivatalosan a Budapesti Nemzeti Bizottság nevet kapta, végrehajtotta első halálos ítéletét.

Pénzgyűjtésbe kezdett a 2023-as antifa támadások kitervelőjének és elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak családja.

Az amerikai típusú káosz legutóbbi franciaországi epizódjának állítólagos katalizátora egy 17 éves arab Lewis Hamilton-imitátor halála volt, akit a rendőrség lelőtt, mert egy belvárosi rodeót követő igazoltatása közben megpróbált elmenekülni az autójával.

Magántermészetű programok és a propagandagépezet irányításának helyszíne volt a Haus am Bogensee, Joseph Goebbels egykori villája. 

Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere számára a sajótóból derült ki, hogy egy patrióta szellemiségű, kétestés koncertet terveznek november második hétvégéjére a kerületben.