Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Nemrég disztopikus gondolatkísérletként felvetettem, hogy a „fehér probléma” végső megoldásaként még az is megtörténhet, hogy az afrobolsevizmus egész egyszerűen illegálisnak nyilvánítja a fehérséget (a fehérként való létezést).

Addig is kiderítették, hogy valójában elmebajról van szó, amely kezelhető ugyan, de kigyógyulni belőle sohasem lehet.

Így most már nemcsak ideológiai, hanem közegészségügyi indoka is van a fehér országok intézményesített tébolydaként való működtetésének. A fehérség ugyanis nem más, mint egy „rosszindulatú, élősködőszerű állapot”, amelynek a tünetcsoportját egy zseniális amerikai pszichoterapeuta diagnosztizálta nemrég az Amerikai Pszichoanalitikai Társaság kéthavi lapjában On Having Whiteness (kb. A fehérségről mint betegségről) címmel. Dr. Donald Moss szerint, aki maga is boomer fehér férfiként kénytelen elviselni a fehér lét gyötrelmét, a „fehérek különösen hajlamosak az élősködésre”, és ez a „parazita fehérség” (parasitic whiteness) „mohóvá, kielégíthetetlenné és megátalkodottá teszi” étvágyunkat főleg a színes bőrűek rovására, és miután kialakult, csaknem lehetetlen megszabadulnunk tőle. A fehérség egyfajta „uralkodási jogosultságot” teremt számunkra, felhatalmazva minket arra, hogy „határtalan hatalmunk, korlátlan erőnk és könyörtelen erőszakosságunk” legyen, és növeli ösztönünket mások „terrorizálására”. Hatékony gyógymód rá a pszichikai és társadalmi-történelmi beavatkozások kombinációja lehet, amelyekkel átalakítható a fehérség étvágya, csökkentve az intenzitását, átrendezve a céljait, alkalmanként a színes bőrűekkel szembeni jóvátételi munkává alakítva azt. De még az adekvát sokkterápia sem jelent garanciát a visszaesés ellen, vagyis a fehérségre mint betegségre nincs „végleges gyógymód”. Logikus módon egyet kivéve. Ez pedig a fentebb említett végső megoldás: a fehérként való létezés törvényi betiltása, tehát a fehérség (vagyis a fehér rassz) teljes és végleges felszámolása.

Az afrobolsevik Amerikában egy fehér számára már most is illegális akár csak vitatkozni is egy feketével. Legalábbis Massachussetsben, az USA egyik legfehérebb tagállamban, ahol büntetőeljárást indítottak egy fehér nő ellen, mert leszidta a fia egyik fekete barátját a BLM (A Feketék Élete Számít) fehérellenes terrormozgalom kapcsán. Az incidens a nő otthonában történt, ahová 14 éves fia meghívta meccsnézésre két hasonló korú cimboráját. Egyikük fekete volt, a másik mesztic. Mivel a nő rend­őr, nehezményezte, hogy a néger suhanc rendőröket becsmérlő bejegyzést posztolt a közösségi médiában, és amikor szóvá tette, vita kerekedett közöttük, mert a feketék mindig önmagukat adják, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodnak: saját otthonukban, az utcán, nyilvános helyen vagy vendégségben másoknál. A bűnügy utólagos rekonstruálása szerint a rendőrnő állítólag emelt hangon és ökölbe szorított kézzel „tudatlannak” és „agymosottnak” titulálta vitapartnerét, a BLM-et pedig – horribile dictu – „átverésnek”, gyógyíthatatlan traumát okozva a rettegő tinédzser gangszta raptől érzékennyé vált lelkivilágában, amellyel „élete hátralevő részében együtt fog élni”, és akit „csak azért vett célba, mert fekete”.

Ezt már az áldozat anyja mondta utóbb a hazai és nemzetközi sajtó képviselőinek, ügyvédként remek alkalmat találva egy karen (a fehér nők feketék által használt gúnyneve) meghurcolására és a feketék „örökké ártatlan áldozat” státusának demonstrálására. Ezért „gyűlölet-bűncselekmény” miatt feljelentette fia vendéglátóját, aki ellen végül „veszélyes fenyegetés megfélemlítés céljából” jogcímen emeltek vádat, ráadásul pedig „családon belüli erőszakért” is, mert a vita hevében az őt csitítgatni igyekvő férjét is orrba vágta. Rendőr Karen jelenleg fizetett szabadságon van, és húsz év szolgálati idő után joggal aggódhat az állásáért. Egyesek szerint csak a karma manifesztálódott: aki ugyanis élethivatás-szerűen szolgál egy velejéig korrupt rendszert, aktívan közreműködve a védelmében, az ne csodálkozzon, ha egyszer érte is eljön.

Apropó rendőrség. A britek dicsekedhetnek a világ egyik legjobb rendőrségével, legalábbis a nagy nevettetők kategóriában. Az interneten ezrével keringenek a mindenféle bőrszínű, nemi identitású és fazonú „bobbyk” (az angol szlengben a zsaruk beceneve) tragikomikus (le)szerepléseit megörökítő fényképek és videók. Én is bespájzoltam belőlük egy egész kollekciót unalmas téli éjszakákra hangulatjavító célzattal. Szórakoztatóbbak, mint a Best of Benny Hill. Egyik kedvencem az a videoklip, amelyben nyolc tohonya fehér fakabát látható, amint egy bugylibicskával hadonászó sportos négert igyekeznek semlegesíteni, aki körbe-körbe üldözi őket a flaszteren – a Benny Hill show-k egyik állandó aláfestő zenéjére.

Bármennyire fanyar humorúnak számítanak is a fehér britek, távolról sem biztos, hogy ezt a fajta burleszket is értékelni tudják. Ahogyan valószínűleg azt sem, amikor a BBC arról tájékoztatja őket, hogy a rend őrei (?) szerint kapacitás híján „nem praktikus” minden bűncselekményt üldözni, miközben évente kb. 3400 gondolatbűnözőt tartóztatnak le „sértő” internetes bejegyzések miatt. Egy férfit például több mint fél órán keresztül faggatott (vallatott) telefonon egy rendőrtiszt, hogy „ellenőrizze a gondolkodását”, mert a Twitteren pozitívan értékelt (lájkolt) egy, a transzvesztitákon élcelődő csasztuskát. Amikor a gyűlöletbeszéd miatt feljelentett volt rendőr azzal védekezett, hogy nem ő írta a gúnyverset, ezt a választ kapta: „Ó, de hát lájkolta és reklámozta, ami nem bűncselekmény, de gyűlöletincidensként lesz nyilvántartva.”

Jellemző a brit zsaruk „profizmusára”, hogy a rasszizmus vádjától való páni félelmükben évtizedeken (!) át szisztematikusan figyelmen kívül hagyták a fehér kis- és nagylányok megerőszakolására és prostituálására szakosodott, zömükben pakisztáni muszlimokból álló bűnbandák tevékenységét. Egy egykori áldozat mesélte utóbb, hogy amikor 12 éves korában először vált pakisztáni szexuális ragadozók áldozatává, feljelentését úgy utasította el egy rendőrnő (!), hogy hazugnak nevezte és lekurvázta.

Az efféle tragikomikusan abszurd jelenségek dömpingjének ismeretében elvetemült nácifasiszta-rasszista internetes trollok nem átallják a „bohócvilág” (clown world) kifejezéssel illetni korszakunkat. Hihetetlen, nem?

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A katonai kíséretek a kora középkor hadviselésének meghatározó szerveződései voltak, harcos fiatal férfiak egy karizmatikus vezető köré gyűlve vettek részt a személyes dicsőséget és vagyonszerzést ígérő hadjáratokban.

A frankfurti zsidó szupremácisták Németországban elsőként indítottak el egy olyan alkalmazást, amely az antiszemiták elleni küzdelemben segít azáltal, hogy figyelmezteti a felhasználókat a potenciális „biztonsági fenyegetésekre”.

2019-ben az eleki Resetár András házfelújítást végzett, mikor megdöbbentő felfedezést tett az ingatlanban, amely egykor a Faulhaber család otthona volt.

Hollandiában büntetőjogi következményekkel fog járni a „holokauszttagadás”, a „rasszizmus” és a „diszkrimináció” tilalmára vonatkozó törvényt kiterjesztik más események megtörténtének tagadására is – döntött a holland ügyvivő kormány.

Joe Biden amerikai elnök a „zsidó örökség hónapja” alkalmából a Fehér Házban rendezett eseményen elítélte az „antiszemitizmust” és megerősítette Izrael támogatásának politikáját.

A Római Birodalom és Oroszország történelmi példája meggyőzően bizonyítja, hogy a kollektivista-bolsevista ideológia pszichésen-mentálisan beteg társadalmakban alig talál ellenállásra.

Szigorú beléptetés, hatalmas sajtóérdeklődés és csurig telt tárgyalóterem – elkezdődött az antifasiszta támadások tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken hétfő reggel.

A német munkásoknak kedvező első munkareformok egyike a fizetett évi szabadság létrehozása volt.

Első fokon pénzbüntetéssel sújtotta a Szentesi Járásbíróság azt a férfit, aki tavaly decemberben egy horogkeresztes zászlót rakott ki lakásának ablakába – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-t.

A híres zeneszerző dédunokája a Die Welt című német újságban „megdöbbenésének” adott hangot az orosz zsoldosok kapcsán – írja a Jewish Chronicle.

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

A nemzetiszocialista tisztelgés a második világháború vége óta illegális a cionisták által Németországban és Ausztriában, és a kóser törvények szerint börtönbüntetéssel büntethető.

1942. október 3-án volt minden hordozórakéta ősatyja, a V–2 első sikeres startja. A Vergeltungswaffe–2 egyfokozatú, folyékony hajtóanyagú ballisztikus rakéta volt, amit a Nagynémet Birodalom szakemberei fejlesztettek ki a Balti-tenger egy kis szigete, Usedom egy településén, Peenemündében.

A brazil szövetségi rendőrség szerint 2019 óta megugrott a „neonácizmusra való felbujtás” miatt indított nyomozások száma, amely idén is „jelentős növekedést” mutat.

1944. március 19-én a szövetséges Nagynémet Birodalom katonái bevonultak Magyarország területére, azonban ennek hosszú előzményei voltak.

Azokat az ausztrálokat, akik nyilvánosan nemzetiszocialista tisztelgést mutatnak be Victoria államban, tetemes pénzbírsággal vagy akár egy év börtönnel is sújthatják az új törvényjavaslat értelmében.

A világháborúban, 1915 szeptemberében vonultam be, mint hadnagy és századparancsnok, a bécsújhelyi akadémia elvégzése után.

Egy francia zsidó újságíró a Jerusalem Post-nak nyilatkozva mondta el, hogy az utcájában számos épületet megjelöltek az antiszemita aktivisták.

Biden amerikai elnök az egyik beszédében azt mondta, hogy „Trump és republikánus hívei egy szélsőséget képviselnek, amely köztársaságunk alapelveit fenyegeti”. Ezzel a megosztó és kirekesztő kijelentésével a Reuter/Ipsos felmérése szerint a megkérdezettek 58 százaléka egyetértett.

„A gyanúsított bizonyíthatóan neonáci ideológiát, antiszemitizmust terjesztett, korábbi lövöldözők tetteit dicsőítette, és egyértelműen az ő példájuk utánzásának vágyát és szándékát mutatta” – állítja az FBI.

Az ottawai orosz nagykövet szerint a kanadai hatóságok „hajlamosak késleltetni a volt nácik elleni pereket”.

Egy fehér fajvédő aktivista három négert lőtt agyon a floridai Jacksonville-ben lévő boltban, egy korábbi rasszista akció évfordulóján.

1945 januárjának elején a komáromi vasútállomáson kivagonírozott Tigris harckocsik hosszú sora nagy zajt csapva kígyózott a macskaköves utcákon, hogy a Vág-Duna hídján túl elfoglalják harcállásukat.

A korabeli német sajtóban csodafegyverként (Wunderwaffe) emlegetett rakéta a mai robotrepülőgépek elődjének tekinthető.