Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Alig egy évszázad alatt a feminista nőknek sikerült tönkretenniük a népszaporulatot mindenhol a nyugati világban.

A feminizmus az a kényszerképzet, hogy a nők szabadok, ha a munkáltatójukat szolgálják, de rabszolgák, ha a férjüket és a gyermekeiket. Következésképpen jelenleg egyetlen fehér vagy (momentán még) fehér többségű országban sincs meg a népességszint fenntartáshoz (nemhogy a növeléséhez) szükséges születési arányszám, vagyis a fehér népesség abszolút és relatív mértékben is világszerte csökken. Íme, a jelen állapothoz vezető folyamat főbb állomásai kronológiai sorrendben.

Férfiak egész nemzedéke gyilkolta egymást halomra az első világháborúban. A nők szavazati jogot kaptak, többségbe kerültek a választók körében, és megszavazták a közjóléti államot. A férfiak fizetik a legtöbb adót életük során, tehát a közjóléti államot többnyire ők tartják fenn. A közjóléti állam támogatja az egyedülálló anyákat, akik gyakrabban nevelnek antiszociális elemeket (bűnözőket, drogosokat, társadalmi parazitákat), mint az intakt családok. Férfiak egész nemzedéke gyilkolta egymást halomra a második világháborúban. A több körben támadó feminizmus második hullámában a nők szorgalmazták a bármilyen indokkal felbontható válás törvényesítését (amelyre elsőként még a bolsevik Oroszországban került sor). Az állam egyre inkább átvette a férj szerepét, a válások aránya drámaian megnőtt. A válások kétharmadát – az USA-ban a 69, Britanniában a 62 százalékát – ma nők kezdeményezik (Why women file for divorce more than men, bbc.com, 2022. 06. 22.). A férfiak fizetik változatlanul a legtöbb adót, a férfiak adójából támogatják az egyedülálló anyákat és tartják fenn a dajkaállamot. A nők (is) megszavazták a határok megnyitását a harmadik világbeli bevándorlók előtt, valamint az etnikai kvótákat a fehér országokba importált színes bőrű kisebbségek pozitív diszkriminálása érdekében. A feminista nők férfiellenes társadalmi légkört teremtettek, aminek következtében egyre több (főleg fiatal) fehér férfi veszíti el hajlandóságát a rendszer támogatására, és egyre többen „a maguk útját járják” (MGTOW), „önkéntelen cölibátusra” kényszerülnek (incelizmus) vagy egzisztenciális nihilizmusba menekülnek (NEETdom: az amerikai 30-as korosztály egyharmada szó szerint a szülei nyakán élősködő semmirekellő). A feminista nők természetesen a férfiakat hibáztatják mindezért. Az eredmény: utoljára a wei­mari köztársaságban tapasztalt mértékű társadalmi patológiák (anarchia, amoralitás, degenerálódás, dekadencia stb.).

Kínában is alacsony a népszaporulat, a kínai népesség is folyamatosan csökken, de nem az ott embrionális állapotban lévő feminizmus miatt – amelyet a kínai elit „külföldi összeesküvésnek” tart (China’s elites think feminism is a foreign plot, economist.com, 2022. 06. 16.) –, hanem a korábbi kínai vezetés elhibázott egykepolitikája miatt. A kínaiakból azonban hiányoznak a nyugati erkölcscsőszök tabusító előítéletei, ezért már akár középtávon képesek lesznek radikálisan korrigálni az általuk tapasztalt szélsőséges denatalitást. Addigra a fehér országok népességét teljesen lecseréli a globalista rendszergazdák és az „erős és független” feminista nők koalíciója. Lehetséges lenne részben korrigálni ezt a demográfiai összeomlást a fehér világban, de ez a feminizmus eltörlését jelentené a patriarchátus visszaállításával, ami egyszerűen nem fog megtörténni a degenerált Netflix–LMBTQ-demokráciákban. A fehér országok inkább eltűnnek, mint hogy visszacsalogassák a nőket a szülőszobába. Európa inkább a feminizmust választotta az antibébi-tablettával, a liberalizált abortusszal és a harmadik világbeli bevándorlással együtt. Mindeközben kínai tudósok mesterséges intelligencia által vezérelt, az anyaméhhez hasonló mesterséges méheket fejlesztettek ki, és a kísérletezés végül a kínai demográfiai összeomlásra válaszul babafarmok létrehozásához vezethet. A demokratikus Európában fekete-arab nagycsaládok, az autoriter Kínában eugenista Lebensbornok. A végeredmény jelentősen eltér majd minden tekintetben.

Végső soron a gyermektelen népek eltűnnek. Az „erkölcs”, amelyet egyesek felemlegetnek, ezzel a valósággal szemben elenyészik. A túlélésért folytatott harc fittyet hány a moralizmusra. Vannak, akik alkalmazkodnak és vannak, akik eltűnnek. A mesterséges méh megjelenésével a XXI. században a gyermekvállalást elutasító nők elavulttá válnak, és az egész hipergámiás stratégiájuk összeomlik önmagára. A kereslet és kínálat törvénye fogja szabályozni ezt a piacot is, és egyetlen racionális férfi sem fog habozni, ha választania kell a szociopata-egoista hárpiák és a stabil biológiai öröklét alternatívája között. A XXII. században feminista nők már csak Afrikában lesznek, és legfeljebb a természettudományi múzeumokban holografikus formában a szörnyűséges múlt elrettentő relikviáiként. Csak azok a nők számíthatnak majd megbecsülésre, akik a hagyományos női szerepekhez híven arra törekszenek, hogy mintaszerű háziasszonyok és családanyák legyenek. Miután a feminizmus feleslegessé nyilvánította a férfit a nő számára, és megszervezte letaszítását az engedelmes adóbirka státusába, a mesterséges méh egy ellenkező irányú mozgalmat fog életre hívni, a nőket ismét a férfiaktól való teljes függés állapotába juttatva, akik vagy megpróbálják majd bebizonyítani, hogy hasznára lehetnek az emancipált férfinak a fajfenntartáshoz, vagy egyszerűen hoppon maradnak. Ez lesz a legnagyobb pofon, amelyet a férfi- és családellenességre idomított feminista nők valaha is kaptak az evolúció történetében.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 15-én 15 óra 30 perckor.

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.

A szigorúan titkos – és valószínűleg büdös – kísérletre az 1940-es évek végén, Mao moszkvai látogatásának idején került sor.

Észak-Írország fővárosában a jövő héten árverésre bocsátják azt a ceruzát, amelyet Eva Braun ajándékozott a Führer 52. születésnapjára.

Minden vádpontban bűnösnek találták azt a fehér patriótát, aki az Egyesült Államok történetének egyik „legsúlyosabb” zsidóellenes támadásában 11 embert lőtt le egy pittsburghi zsinagógában.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.

Dr. Wojciech Filipowiak lengyel részég úgy gondolja, sikerült beazonosítania Jomsborg lelőhelyét – írja a Heritage Daily.

A mindenkori baloldal szerint a faj csak egy társadalmi konstrukció, ugyanúgy nem determinál semmit, mint azt újabban hangoztatják a biológiai nemekkel kapcsolatban.

A szvasztika, azaz a 90 fokban hajlított ágakkal bíró kereszt fontos szimbólum több egykori és ma is élő hitrendszerben egyaránt. Az idők során jelképezte többek között a jó szerencsét, a teremtés végtelenségét és a legyőzhetetlen, forgó Napot.

Ismét nyilatkozott antifa erőszaktevő Ilaria Salis börtönben szerzett barátnője, Carmen Giorgio, hogy a magyar börtönállapotok „rémségeiről” beszéljen.

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.

Egy idős német asszonynak, aki személyesen ismerte, hiszen munkaadója volt, a név – Adolf Hitler – mosolyt csalt az arcára, nem pedig borzongást.

Kun András 1911-ben született Nyírbátorban. Bölcsészeti és teológiai tanulmányait Rómában folytatta. 1941-ben szentelték pappá, majd minorita szerzetesként a kézdivásárhelyi rendházba került.

Felülvizsgálatot kezdeményezett a franciaországi Crépol településen megkéselt, 16 éves Thomas ügyében Romans-sur-Isère polgármestere.

Jó három órai gyaloglás után érkeztünk Szucsányba, ahol a gimnázium udvarán, 1945. április 18-án 10 órakor adtuk át fegyvereinket a csehszlovák katonáknak, akik az épületben szállásoltak el bennünket.

Első fokon pénzbüntetéssel sújtotta a Szentesi Járásbíróság azt a férfit, aki tavaly decemberben egy horogkeresztes zászlót rakott ki lakásának ablakába – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-t.

Jól emlékszem, 1945. január 19-e volt. Mi, gyerekek már feküdtünk szüleim Barcika alsói házában. Éjszaka két pulin zörgetett be, puskával a vállán: értem jöttek.

A cionista német hatóságok vizsgálódnak, ugyanis egy olyan videó terjedt el, amelyben egy hazafias viseletbe öltözött férfi osztogatott léggömböket óvodásoknak.

A szerbiai Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület elnöke, Olivera Zekic a Telegramon tett közzé egy fotót, amelyen SS-egyenruhában tetszeleg.

Kétségtelen, hogy 2023. október 7-ét az izraeli hadsereg (IDF) fennállásának eddigi leggyászosabb napjaként fogja nyilvántartani a hadtörténet.

Szálasi Ferenc 1946. évi Börtönnaplójának február 28-i bejegyzésében ezt olvassuk: "Ma reggel kivégezték Imrédy Bélát. Nyugodjék békében. A Nemzet vértanúja volt."

„Kaptam már olyan levelet is, hogy ezeket el kellene égetni” – mutat Bácsmegi Gábor, a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum igazgatója azokra a második világháborús tárgyakra, melyek 2019-ben egy családi ház felújításakor kerültek elő.

Ausztráliában hétfőtől életbe lépett a nemzetiszocialista tisztelgés és a nemzetiszocialista emléktárgyak tilalmáról szóló új törvény.