Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Alig egy évszázad alatt a feminista nőknek sikerült tönkretenniük a népszaporulatot mindenhol a nyugati világban.

A feminizmus az a kényszerképzet, hogy a nők szabadok, ha a munkáltatójukat szolgálják, de rabszolgák, ha a férjüket és a gyermekeiket. Következésképpen jelenleg egyetlen fehér vagy (momentán még) fehér többségű országban sincs meg a népességszint fenntartáshoz (nemhogy a növeléséhez) szükséges születési arányszám, vagyis a fehér népesség abszolút és relatív mértékben is világszerte csökken. Íme, a jelen állapothoz vezető folyamat főbb állomásai kronológiai sorrendben.

Férfiak egész nemzedéke gyilkolta egymást halomra az első világháborúban. A nők szavazati jogot kaptak, többségbe kerültek a választók körében, és megszavazták a közjóléti államot. A férfiak fizetik a legtöbb adót életük során, tehát a közjóléti államot többnyire ők tartják fenn. A közjóléti állam támogatja az egyedülálló anyákat, akik gyakrabban nevelnek antiszociális elemeket (bűnözőket, drogosokat, társadalmi parazitákat), mint az intakt családok. Férfiak egész nemzedéke gyilkolta egymást halomra a második világháborúban. A több körben támadó feminizmus második hullámában a nők szorgalmazták a bármilyen indokkal felbontható válás törvényesítését (amelyre elsőként még a bolsevik Oroszországban került sor). Az állam egyre inkább átvette a férj szerepét, a válások aránya drámaian megnőtt. A válások kétharmadát – az USA-ban a 69, Britanniában a 62 százalékát – ma nők kezdeményezik (Why women file for divorce more than men, bbc.com, 2022. 06. 22.). A férfiak fizetik változatlanul a legtöbb adót, a férfiak adójából támogatják az egyedülálló anyákat és tartják fenn a dajkaállamot. A nők (is) megszavazták a határok megnyitását a harmadik világbeli bevándorlók előtt, valamint az etnikai kvótákat a fehér országokba importált színes bőrű kisebbségek pozitív diszkriminálása érdekében. A feminista nők férfiellenes társadalmi légkört teremtettek, aminek következtében egyre több (főleg fiatal) fehér férfi veszíti el hajlandóságát a rendszer támogatására, és egyre többen „a maguk útját járják” (MGTOW), „önkéntelen cölibátusra” kényszerülnek (incelizmus) vagy egzisztenciális nihilizmusba menekülnek (NEETdom: az amerikai 30-as korosztály egyharmada szó szerint a szülei nyakán élősködő semmirekellő). A feminista nők természetesen a férfiakat hibáztatják mindezért. Az eredmény: utoljára a wei­mari köztársaságban tapasztalt mértékű társadalmi patológiák (anarchia, amoralitás, degenerálódás, dekadencia stb.).

Kínában is alacsony a népszaporulat, a kínai népesség is folyamatosan csökken, de nem az ott embrionális állapotban lévő feminizmus miatt – amelyet a kínai elit „külföldi összeesküvésnek” tart (China’s elites think feminism is a foreign plot, economist.com, 2022. 06. 16.) –, hanem a korábbi kínai vezetés elhibázott egykepolitikája miatt. A kínaiakból azonban hiányoznak a nyugati erkölcscsőszök tabusító előítéletei, ezért már akár középtávon képesek lesznek radikálisan korrigálni az általuk tapasztalt szélsőséges denatalitást. Addigra a fehér országok népességét teljesen lecseréli a globalista rendszergazdák és az „erős és független” feminista nők koalíciója. Lehetséges lenne részben korrigálni ezt a demográfiai összeomlást a fehér világban, de ez a feminizmus eltörlését jelentené a patriarchátus visszaállításával, ami egyszerűen nem fog megtörténni a degenerált Netflix–LMBTQ-demokráciákban. A fehér országok inkább eltűnnek, mint hogy visszacsalogassák a nőket a szülőszobába. Európa inkább a feminizmust választotta az antibébi-tablettával, a liberalizált abortusszal és a harmadik világbeli bevándorlással együtt. Mindeközben kínai tudósok mesterséges intelligencia által vezérelt, az anyaméhhez hasonló mesterséges méheket fejlesztettek ki, és a kísérletezés végül a kínai demográfiai összeomlásra válaszul babafarmok létrehozásához vezethet. A demokratikus Európában fekete-arab nagycsaládok, az autoriter Kínában eugenista Lebensbornok. A végeredmény jelentősen eltér majd minden tekintetben.

Végső soron a gyermektelen népek eltűnnek. Az „erkölcs”, amelyet egyesek felemlegetnek, ezzel a valósággal szemben elenyészik. A túlélésért folytatott harc fittyet hány a moralizmusra. Vannak, akik alkalmazkodnak és vannak, akik eltűnnek. A mesterséges méh megjelenésével a XXI. században a gyermekvállalást elutasító nők elavulttá válnak, és az egész hipergámiás stratégiájuk összeomlik önmagára. A kereslet és kínálat törvénye fogja szabályozni ezt a piacot is, és egyetlen racionális férfi sem fog habozni, ha választania kell a szociopata-egoista hárpiák és a stabil biológiai öröklét alternatívája között. A XXII. században feminista nők már csak Afrikában lesznek, és legfeljebb a természettudományi múzeumokban holografikus formában a szörnyűséges múlt elrettentő relikviáiként. Csak azok a nők számíthatnak majd megbecsülésre, akik a hagyományos női szerepekhez híven arra törekszenek, hogy mintaszerű háziasszonyok és családanyák legyenek. Miután a feminizmus feleslegessé nyilvánította a férfit a nő számára, és megszervezte letaszítását az engedelmes adóbirka státusába, a mesterséges méh egy ellenkező irányú mozgalmat fog életre hívni, a nőket ismét a férfiaktól való teljes függés állapotába juttatva, akik vagy megpróbálják majd bebizonyítani, hogy hasznára lehetnek az emancipált férfinak a fajfenntartáshoz, vagy egyszerűen hoppon maradnak. Ez lesz a legnagyobb pofon, amelyet a férfi- és családellenességre idomított feminista nők valaha is kaptak az evolúció történetében.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A magyar származású önkéntesekből felállítandó Waffen-SS hadosztályok ügyében a tárgyalások még a Lakatos-kormány idején megkezdődtek. Az írásbeli, előzetes megállapodást végül is Beregfy Károly, a Szálasi-kormány honvédelmi minisztere és Otto Winkelmann, a magyarországi német SS- és rendőri erők parancsnoka 1944. október 23-án írta alá Budapesten.

Életének nyolcvanharmadik évében elhagyta a földi világot László András filozófus, a metafizikai tradicionalitás egyik legnagyobb magyarországi képviselője, írja a Duo Gladii.

Megkezdődött kedden Frankfurtban a XIII. Heinrich Reuss herceg türingiai ingatlanvállalkozó és arisztokrata által vezetett államellenes csoport kilenc feltételezett tagja ellen terrorizmus és hazaárulás miatt indított per tárgyalása.

Az antifasiszta szervezetek szerint Németországban megnövekedett az „antiszemita vandalizmus” a zsidó holokausztnak állított emlékműveknél.

A korabeli német sajtóban csodafegyverként (Wunderwaffe) emlegetett rakéta a mai robotrepülőgépek elődjének tekinthető.

Akármennyi bűnnel is vádolják, a Führer is csak ember volt, aki ráérős óráikban sokszor egészen hétköznapi hobbiknak hódolt.

A nemzetiszocialista tisztelgés a második világháború vége óta illegális a cionisták által Németországban és Ausztriában, és a kóser törvények szerint börtönbüntetéssel büntethető.

Soha nem is kapták el, hiába szerepelt négy évtizeden át az FBI körözési toplistáján. 1985-ben végül magát adta fel.

Az Ostromkalauz után folytatódott a Festung Budapest 2024 rendezvénysorozata. A szervezést megnehezítő körülményekről évről évre egyre többet kell beszélnünk és írnunk a különböző csatornákon és felületeken – írja e sorokat honlapján a Légió Hungária.

Itáliában tilos lesz a labdarúgócsapatoknak kiosztani játékosaiknak a 88-as számot, ugyanis ezzel a Führert éltetnék a játékosok.

A Szovjetunióba 1944 decemberében és 1945 januárjában tömegesen elhurcolt férfiak és nők között szép számban találunk papokat is. Közülük többen soha nem tértek vissza hazájukba.

Megvonta az állami támogatást a következő hat évre a német alkotmánybíróság a zsidó-liberális sajtóban „neonáciként” számon tartott Die Heimat nevű párttól.

Felülvizsgálatot kezdeményezett a franciaországi Crépol településen megkéselt, 16 éves Thomas ügyében Romans-sur-Isère polgármestere.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) hat év börtönbüntetésre ítélte Marián Magátot, akit törvénybe ütköző gondolatok kifejtésével kapcsolatos vádpontokban bűnösnek találtak.

1944. április 3-án a déli órákban az amerikai légierő végrehajtotta Budapest ellen az első terrorbombázást a második világháború során.