Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Hivatalosan is visszalépett az önkormányzati választástól Soltysiak Edina táti független képviselőjelölt – írta meg a Telex.

Az Együtt Közösen Tátért egyesület jelöltjeként induló hölgy június 3-án szerzett országos ismertséget, miután a Telex megszellőztette róla, hogy horogkereszteket tetováltatott magára, az alkarján pedig az SS jelszava olvasható. Soltysiak Edina egyik lapockáján egy Hitler-portré, a másikon pedig egy (tükrözött) horogkereszt látható.

Az Instagramra feltöltött képeiből az is kiderült, hogy derekán a 88 és a 14 számok olvashatók, ami a nemzetiszocialista politikai kultúrában közismert üzeneteknek számítanak.

A telexes libernyákok keresték a jelöltet és az őt jelöltként állító Együtt Közösen Tátért szervezetet is. Az szervezethez nem találtak más elérhetőséget, ezért Facebookon küldtek kérdést arról, tudnak-e a jelölt tetoválásairól, és ha igen, mi a véleményük róla. Válaszukban ezt írták: „Elsősorban azzal kezdenénk, hogy nem vagyunk egyesület. Mindenki egyénileg indult el, de egymást támogatva az idei választásokon. Az, hogy egymást támogatjuk, csakis a Táttal kapcsolatos fejlesztések és meglátások miatt van. Teljes mértéken elhatárolódunk a kirekesztés és az emberek elítélése kapcsán” – fogalmaztak, és hozzátették, hogy a továbbiakban nem szeretnének erről a témáról nyilatkozni.

Soltysiak Edinának két alkalommal is küldtek kérdést a Facebookon arról, mi a viszonya jelenleg a tetoválásaihoz. A cikk megjelenése után megküldött válaszában arról tájékoztatta a zsidó-liberális médiafelületet, hogy visszalép a választáson való indulástól.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Gyakorlatilag belső emigrációra kényszerült egy német iskola két tanára, miután elmenekültek a „szélsőjobboldali” diákok elől. Egy „jogvédő” szerint „a nácik otthonuknak kiáltották ki” Brandenburg tartományt.

Korábban röviden – a „tudományos” értékéhez mérten – már szó esett egy bizonyos Robin DiAngelóról annak kapcsán, hogy az ő agyszüleménye a woke-izmus bibliájának számító White Fragility (Fehér törékenység) című könyv.

Az angolszász szövetségesek 1943 nyarán elkezdett és a második világháború végéig megállás nélkül folytatott hadászati bombázóoffenzívája füstölgő romhalmazzá változtatta Németországot, ami bosszúért kiáltott az égre.

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

A Hetek című filoszemita lap egyik olvasója küldte be az újság számára azt a fotót, amelyen Budapesten, az Egyetem tér környékén kiragasztott, az említett orgánum szerint „uszító antiszemita” szövegű plakát látható.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

Az ausztrál szövetségi kormány törvénymódosítást kezdeményez a nemzetiszocialista karlendítés betiltásáról is.

Immár 30 év telt el azóta, hogy 1914-ben szerény erőmmel szolgálatba álltam az első világháborúban, amelyet ráerőltettek a Birodalomra.

Egyre szélesebb körűvé válik az X (volt Twitter) elleni nagyvállalati hirdetési bojkott, sőt, az amerikai cégek mellett az Európai Bizottság is közölte, hogy felfüggeszti a hirdetéseit az oldalon, mert nem akarja, hogy azok „antiszemita és náci” tartalmak mellett jelenjenek meg.

A rendőrök elfogták két feltételezett kivitelezőjét a hétfőn történt józsefvárosi rajtaütésnek, ahol öt-hat kapucnis, feketébe öltözött aktivista vette kezelésbe a Fáklya nevű szélsőséges baloldali szervezet vetítését a józsefvárosi „Kesztyűgyár” nevezetű közösségi házban.

Megszünteti a budapesti antifa támadások elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak letartóztatását 16 millió forint óvadék ellenében a Fővárosi Ítélőtábla és elrendeli bűnügyi felügyeletét, tudatta a bíróság honlapján közleményben.

Az alábbi írás a szerző utolsó írása, amelyet 1999. augusztusában vetett papírra és a Magyar Összetartás 1999. novemberi számában látott napvilágot.

A Los Angeles-i székhelyű zsidó szupremácista Simon Wiesenthal Központ „leplezte le”, hogy egy, az angliai Oxfordshire-ből származó 42 éves anyuka lett a Miss Hitler szépségverseny idei győztese.

A „magyar forradalomért való lelkesedés” miatt, vagy 1956-ot csupán ürügyként felhasználva 257 személy ellen alkalmaztak megtorlást a Szovjetunióban. 

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.