Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Adolf Hitler feleségének zsidó származásáról szóló háborús propagandát próbáltak igazolni egy DNS-teszttel, amelyet egy hajszál vizsgálatával végeztek egy brit showműsorban.

A Channel 4 csatorna Dead Famous DNA című műsorának Eva Braunnal foglalkozó része szerdán kerül adásba, részletek azonban már a hét végén ismertté váltak belőle. Egy Amerikából előkerült, "EB" betűkkel díszített hajkeféből származó hajszálakat vizsgáltak, és arra a megállapításra jutottak, hogy a személy, akitől a minta származik, az N1b1 haplocsoporthoz tartozott.

Ezt a DNS-szekvenciát egyértelműen az askenázi zsidókhoz kötik, vagyis a műsorban azt is elismerik, hogy a zsidóknak vannak faji sajátosságaik.

A világon ma élő zsidók 80 százaléka askenázi, vagyis a középkorban Közép-Európában élő, elsőként a Rajna-vidéken letelepedett zsidók leszármazottja. A 19. századi Németországban sok askenázi zsidó áttért a katolikus hitre, de az elég valószínűtlen, hogy Eva Braun származása ne derült volna ki, amelynek Adolf Hitler megbízására alaposan utánajártak a nemzetiszocialista időkben.

A műsor készítői hangsúlyozták, nincs semmiféle perdöntő bizonyítékuk arra, hogy a hajszálak Eva Brauntól származnak, nem is volt lehetőségük szerezni, ugyanis Hitler feleségének életben lévő két női rokona nem volt hajlandó DNS-mintát adni az összehasonlításhoz. Tehát lényegében az antikváriusnál is vehettek volna egy kefét, amibe EB monogram volt belevésve és az eladó azt állítja róla, hogy kalandos úton Hitler feleségének hajkeféje került hozzá. A műsorban látható hajkefe is igen kalandos utat járt be az évek alatt.

Állítólag a világháború végén egy amerikai hírszerző tiszt, Paul Baer találta a Berghofban, Hitler bajorországi rezidenciáján, Eva Braun lakosztályában. Állítólag egyéb személyes tárgyakkal együtt hazavitte magával az Egyesült Államokba. Fia, Alan Baer szerint a világháborús ereklyék - köztük állítólag egy emberi koponya és díszes tőrök - sokáig egy zsákban hevertek a pincében. Apja 1970-es években bekövetkezett halála után Alan Baer állítólag ezeket a tárgyakat adta tovább egy John Reznikoff nevű gyűjtőnek. Állítólag a tévéműsor szerkesztő-műsorvezetője, Mark Evans tőle vett meg nyolc hajszálat 1200 fontért - írta a Daily Mail.

Eva Braun 1912-ben született, és 17 évesen ismerte meg Adolf Hitlert, akivel csak a háború vége felé, 1945. április 29-én a berlini bunkerben házasodtak össze. Egy nappal később mindketten öngyilkosságot követtek el.

Mindennek már 70 éve, a Szovjetunió összeomlott, a Brit Birodalom szétesett, de még mindig dolgozik a háborús propaganda, nem múlik el nap, hogy valamiféle szenzációs felfedezést ne tennének, amely azt "igazolja", hogy a nemzetközi zsidóság kérlelhetetlen ellensége valójában éppen ellenkezője volt annak, aminek a világ életében látta.

(mult-kor.hu nyomán)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A 20. századi magyar történelem legsötétebb időszaka köthető Rákosi Mátyás nevéhez, aki hasonlóan a legtöbb kommunistához, a legmesszebbmenőkig álságosan élt.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 15-én 15 óra 30 perckor.

A Pink Floyd énekese, Roger Waters egy negatív „fiktív fasiszta diktátort” alakított az együttes németországi fellépésén, de ez nem zavarta a német hatóságokat, hogy „náci propagandával” vádolják meg.

A lakókat kiráncigálták lakásukból, majd őrizetbe vették: ismét botrány Gregor Lange és a dortmundi rendőrség körül!

Október elején a szakemberek megkezdték a második világháború során a Balaton vizébe zuhant magyar Messerschmitt típusú vadászrepülőgép kiemelését Balatonakarattya térségében.

A perui drogügyi nyomozók 58 kilogramm Adolf Hitler nevével márkázott horogkeresztes fóliába csomagolt kokaint foglaltak le. A szállítmány Belgiumba tartott.

A rezsim intenzív pszichológiai hadviselést folytat az őshonosok ellen, nehogy olyan következtetéseket vonjanak le, amelyek megkérdőjeleznék a tömeges bevándorlást és a többrasszú társadalmat.

Az osztrák parlament szigorította a nemzetiszocialista jelképek betiltásáról szóló törvényt, kiszélesítette annak hatályát és megerősítette a tiltott jelképek megjelenítésére és terjesztésére kiszabott büntetéseket arra hivatkozva, hogy erősödik az „antiszemitizmus”.

A kanadai kormány azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza a második világháború után Kanadába emigrált egykori állítólagos „náci kollaboránsok” listáját – közölte Justin Trudeau miniszterelnök, írja az AFP.

2007. november 20-án a brit királyi pár 60. házassági évfordulóját, azaz gyémántlakodalmát ünnepelte. Az esemény mögött kimondatlanul is ott áll az a rendkívüli történet, hogy a házasságuk csaknem meghiúsult amiatt, hogy Fülöp rokoni kapcsolatban volt Hitler egyik legközelebbi követőjével.

Őrizetbe vették az Alternatíva Németországért egyik tagját hétfőn, a vád szerint „tiltott totalitárius jelképeket” hordott, többen azt állítják, hallották, ahogy a „Sieg Heil!” üdvözléssel köszönt.

Az első ember alkotta eszközt, amely áttörte a világűr határát, az Adolf Hitler szupertitkos csodafegyver-programját, az A-4-es vagy közismertebb nevén a V-2-es ballisztikus rakétát megépítő fejlesztőcsoport vezetője, dr. Wernher von Braun konstruálta meg.

Első fokon pénzbüntetéssel sújtotta a Szentesi Járásbíróság azt a férfit, aki tavaly decemberben egy horogkeresztes zászlót rakott ki lakásának ablakába – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-t.

Megdöbbentően enyhe ítélettel úszta meg a hírhedt baloldali Antifa-vezér, Lina Engel azt a büntetőpert, amelyet a drezdai Legfelsőbb Bíróság (regionális bíróság) állambiztonsági szenátusa folytatott le 2021 szeptembere és 2023 májusa között.

A szélsőjobboldali zenei színtéren nem ritka, hogy a zenekarok fel- és átdolgozzák más bandák közkedvelt dalait. Például az angol Skrewdriver és a német Landser különösen sok nép fiait megihlette.