Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A múlt hónapban zsidó származása miatt brutálisan megvertek egy tanárt Párizsban, az ilyen típusú támadás egyáltalán nem egyedi Franciaországban.

Nemrég egy 59 éves, zsidó származású tanárt vertek meg Párizsban – számolt be a „The Algemeiner”, amerikai hírportál. A bántalmazott férfi teljes nevét nem hozta nyilvánosságra, csak annyit árult el, hogy Davidnek hívják. A férfi elmondása szerint három észak-afrikai férfi kötött bele március 20-án, amikor egy párizsi kóser étteremből a metró felé tartott...

„Először sértegettek, azt mondták, ’mocskos zsidó, ’halál a zsidókra’, aztán elkezdtek verni”. Végül egy horogkeresztet rajzoltak a csupasz mellkasára. Amikor már a járókelők is odasereglettek, a három férfi távozott a helyszínről. A támadókat eddig még nem találták meg a francia hatóságok.

David és a rendőrség szerint is a támadás előre megtervezett lehetett. A kiválasztott területen nem voltak muszlim kisebbségiek, a zsidónegyed „szívében” történt. „A támadok egy olyan utcarészt választottak, ahol nincsen kamera” – tette hozzá David.

Az eset nem egyedi, antiszemita támadások rendszeresen történnek Franciaországban. Márciusban például egy fiatal zsidó nőt bántalmaztak egy mosodában. Szintén márciusban egy izraeli férfit támadtak meg egy zsinagóga előtt. Egy francia, zsidó származású férfit pedig két hete vertek meg a metrón. A korábbi években több, halálesettel végződő támadás is történt.

(tev.hu nyomán)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

William Joyce-ra gyakran utalnak „Lord Haw-Haw” néven, ami viccnek tűnik, és ami tényleg az is. Akik azonban valóban tudják, ki volt Joyce, tisztában vannak vele, hogy kivételes ember volt, aki Nyugat-párti nézeteiért szenvedett mártírhalált.

Bestiális kivégzését követően Olaszország fasiszta vezetőjének holtteste számos hányattatáson ment keresztül, mire állandó nyughelyére került.

Négynapos utazás után 1945. február 6-án érkeztünk Bajáról Temesvárra. Verőfényes délelőttön vagoníroztunk ki. Az éhségtől és a szomjúságtól elgyötör emberek nagy része megrohamozta az olvadó havat, és marokszámra tömte a szájába.

Lipcsében zavargásba fordult át több kisebb tüntetés, amiket azután szerveztek, hogy a drezdai bíróság elítélte a szélsőbaloldali antifa terrorista Lina Engelt.

2007. november 20-án a brit királyi pár 60. házassági évfordulóját, azaz gyémántlakodalmát ünnepelte. Az esemény mögött kimondatlanul is ott áll az a rendkívüli történet, hogy a házasságuk csaknem meghiúsult amiatt, hogy Fülöp rokoni kapcsolatban volt Hitler egyik legközelebbi követőjével.

A második világháború óta nem látott szintet ért el a Dániában feljegyzett antiszemita megnyilvánulások száma – közölte Henri Goldstein, a skandináv ország zsidajinak vezére.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

Habár Benito Mussolinit, a Ducét 1945-ben, 61 évesen kommunista partizánok bestiálisan meggyilkolták, a dinasztia a mai napig meghatározó az olasz politikai és közéletben, leginkább Alessandra Mussolini miatt.

A 98 éves ukrán Jaroslav Hunka, a Galícia SS-hadosztály veteránjának a kanadai parlamentben való kitüntetése „meghozta gyümölcsét”, de nyilván nem pozitív értelemben.

Adolf Hitler életének valószínűleg egyik legboldogabb pillanata az volt, amikor 1940. június 17-én reggel, a francia-belga határ közelében elhelyezett főhadiszállásán értesült a francia kormány fegyverszüneti kérelméről.

Megdöbbentőnek nevezte a magyar külügyminiszter azt, ahogy a média kezeli Ilaria Salis ügyét. Szíjjártó Pétert egy Londonban tartott előadáson kérdezték antifa terroristanőről, és hangsúlyozta: azt az embert védik, aki azzal a céllal érkezett Budapestre, hogy agyonverjen embereket az utcán.

Az ügyészek egy 98 éves egykori tábori őr ellen emeltek vádat, akit azzal vádolnak, hogy részt vett a Sachsenhausen koncentrációs tábor 3300 rabjának „kegyetlen és alattomos meggyilkolásában”.

A Nyilaskeresztes Párt Szálasi Ferenc nemzetvezető részvételével tartotta meg december havi Nagytanácsát, jelentette 1944 decemberében a Magyar Távirati Iroda.

Egyre aktívabb a kanadai határon túl az amerikai Goyim Defense League (Gój Védelmi Liga) nevű csoport, amely antiszemita felvilágosító anyagok terjesztését végzi a lakónegyedekben.

Egy hétköznapi történet rendkívüli véget ért az egyik elszakított országrészben. A nyugat-felvidéki Vágegyháza-Alsózáros vagy Zárosegyháza nevű községben egy gazda ekéje szántás közben valami keménynek ütközött, amiről azt hitte, egy szikla.