Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Kínában olyan mesterséges intelligenciát fejlesztettek ki, amely képes megállapítani, hogy ki mennyire hűséges a kommunista párthoz.

Kína legnépszerűbb közösségi hálóján, a Weibón jelent meg egy videó arról, hogy egy mesterséges intelligenciára épülő szoftverrel vizsgálják a párttagok hűségét – írja a hvg.hu a Tweak Town közlése alapján.

A videót azóta már eltávolították a több mint 300 millió felhasználó által látogatott Weibóról, de néhány információ még így is hozzáférhető maradt a neten. Ezekből az derül ki, hogy a mesterséges intelligenciát használó számítógépes programot június végén mutatták be.

A rendszerbe arcképek tömkelegét töltötték fel, hogy a gép megállapíthassa, hazudik-e a vizsgált személy. Ezzel egy érzelmileg intelligens gépet sikerült megalkotniuk a kínai fejlesztőknek, amit tudományos célokra helyett arra használnak, hogy a párttagokat vizsgáztassák, mennyire hisznek kommunista vezetés politikájában.

Kínát már többször érte az a vád, hogy a kommunista párt a legmodernebb technológiát is felhasználja hatalmának megőrzése érdekében.

Az országban több millió térfigyelő kamera működik, amelyeket hivatalosan a bűnüldözés segítése miatt szereltek fel, viszont arra is tökéleseten alkalmasak, hogy bárkit megfigyeljenek vele.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Akármennyi bűnnel is vádolják, a Führer is csak ember volt, aki ráérős óráikban sokszor egészen hétköznapi hobbiknak hódolt.

Immár 30 év telt el azóta, hogy 1914-ben szerény erőmmel szolgálatba álltam az első világháborúban, amelyet ráerőltettek a Birodalomra.

A tábori lelkész letörten lépett be a pasewalki kórház első világháborús sebesültekkel teli kórtermébe.

A dunántúli hadműveletekben vettünk részt 1944 őszén és telén. Székesfehérvár eleste után – december 26-án – a balról Pusztavám, jobbról Csákvár–Környe irányába előre törő szovjet csapatok bekerítettek bennünket.

Meglepő, de nem szerzői jogi okok miatt kellett hozzányúlni a vérmocskos Mickey egeres játékhoz: az Infestation 88-cal ennél is nagyobb baj volt.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) a „náci” ideológia és az SS iránti szimpátia kinyilvánítása miatt ítélt el öt Slovan-szurkolót.

Másodjára állt bíróság elé az antifa támadások elsőrendű vádlottja, Ilaria Salis a Fővárosi Törvényszéken. A Markó utcai épület tárgyalótermébe ismételten széles vigyorral a képén nézett végig a hallgatóságon. 

A brit uralkodó osztály teljes mozgósítást rendelt el a néger suhanc által megkéselt fehér kisgyerekek halála miatt kirobbant spontán tiltakozás leverésére. 

Az észt Johvi városában álló emlékmű két SS-veteránnak állít emléket, akik 1944-ben a bolsevizmus ellen vívott harcban haltak meg.

Körözést adott ki Yaroslav Hunka 98 éves kanadai állampolgár, a Waffen-SS Galícia ukrán hadosztályának veteránja ellen az orosz belügyminisztérium.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendôrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 5. napján, délelôtt 10 órakor.

1941. június 26-án három felségjel nélküli repülőgép bombázta a Magyarországhoz az első bécsi döntés után visszakerült Kassát. A máig tisztázatlan hátterű incidens után Magyarország belépett a második világháborúba.

A bolsevik Vörös Hadsereg 1944 nyarán az egész keleti frontvonalon támadásba lendült. Északon Lengyelországban átkelt a Visztulán, de a Keleti-Kárpátokban az Árpád-vonalat nem tudta áttörni a magyar és német védők szívós ellenállása miatt.

Az Institute for Strategic Dialogue (ISD) zsidó szupremácista „agytröszt” kutatói 200 olyan fiókot találtak, amelyeken szerintük a „nácizmust” hirdették, vagy „náci” szimbólumokat használtak. Eddig több tízmillióan nézték meg holokausztrevizionista, vagy a Führert éltető videókat.

Egy „náciszimpatizánsok” által tartott rendezvényről készült videoklip jelent meg a német közösségi médiában, ami hatalmas zsidó-liberális hisztériát keltett Németországban.