Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A német hazafit a rendőrség szerint „a migránsok elleni gyűlölet vezérelte”, külföldről származó, invazív hátterű szomszédait akarta felrobbantani.

A kelet-németországi Halle városában őrizetbe vettek egy patrióta férfit, akinek lakásán pokolgépet találtak, közölték a helyi hatóságok az MTI szerint. A 36 éves férfi ellen később vádat emeltek robbanószer illegális használatának címén, miután a rendőrség a megelőző nap átkutatta a gyanúsított lakását és rálelt a működőképes pokolgépre.

A férfit a rendőrség szerint „a migránsok elleni gyűlölet vezérelte”.

A helyi sajtó beszámolója szerint a férfi külföldi szomszédainak felrobbantásával fenyegetőzött. A rendőrség közölte, hogy szemtanúk tettek bejelentést szombaton arról, hogy a férfi idegengyűlölő megjegyzéseket tett járókelőkre és fegyverrel fenyegette őket egy lakásból. Amikor a rendőrség átkutatta a lakást, a férfit illuminált állapotban találták, míg a fegyverről kiderült, hogy játékpisztoly. Ugyanakkor a rendvédelmi szervek tagjai több gyanús szerkezetre lettek figyelmesek, amelyek miatt riasztották a tűzszerészeket, akik egy robbanószerek észlelésére kiképzett kutyával vonultak ki a helyszínre.

A rendőrség hozzátette, hogy a szakemberek még vizsgálják, mekkora pusztítást okozhatott volna a pokolgép. Mintegy ötven lakónak kellett ideiglenesen óvintézkedés gyanánt elhagynia otthonát az időközben ártalmatlanná tett szerkezet megtalálása nyomán.

Németországban 2014 óta 81,2 millióról 84,1 millóra nőtt nőtt a népesség a Szövetségi Statisztikai Hivatal (Destatis) jelentése szerint. Ezen belül 2014 vége és 2022. június 30. között 4,4 millióval, 12,8 millióra nőtt a Németországban élő külföldiek száma, arányuk pedig már 15 százalékos a teljes lakosságon belül. Jelentősen, 1,5 millióval, 72.8 millóról 71,3 millióra csökkent ugyanebben az időszakban a német útlevéllel rendelkezők száma. 

Folyamatosan érkeznek a bevándorlók Szíriából, Irakból és Afganisztánból, Európán belülről pedig  Romániából, Bulgáriából, Lengyelországból és Ukrajnából. A bevándorlás 2022 első felében rekordot ért el, összesen 1,4 millió külföldi érkezett az országba, köztük 740 ezren voltak az ukránok. A Szövetségi Statisztikai Hivatal adatai azt mutatják, hogy a bevándorlók fiatalabbak, mint a németek, és lényegesen több körükben  munkaképes korú, ennek ellenére nagyon eltérően képviseltetik magukat a munkaerőpiacon.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Most, hogy az amerikai kormány félhivatalos szócsövének számító The Washington Post megszellőztette a hírt, szinte már biztosra vehető, hogy az USA egy újabb megnyerhetetlen háborús kalandra készül a Közel-Keleten, ezúttal a jemeni húszik ellen, akiket a napokban ismét terrorszervezetnek nyilvánított, miután három éve éppen a Biden-kormány levette őket erről a listáról.

1945. május 9-én kényszerítették térdre a Szövetségesek a Nagynémet Birodalmat, azonban arról nem szokás beszélni, mi mindennel járt ez a győzelem.

Közösség tagja elleni erőszak és plakátrongálás miatt fogtak el egy idős fővárosi férfit – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

A szélsőliberális-zsidó Euronews azon örvendezik, hogy egy belgiumi flamand „szélsőjobboldali” aktivistát ítélt el a helyi bíróság, pusztán azért, mert gyakorolta a szólásszabadsághoz való jogát. Ez természetesen „jogállami” megoldásnak számít Brüsszelben.

A faji háborúra való előkészletek, illetve „terrorösszeesküvés” miatt ítéltek el finn nemzetiszocialista fiatalokat.

Antonio Tajani olasz külügyminiszter és Carlo Nordio igazságügy-miniszter közös közleményt adott ki arról, hogy tiszteletben tartják Magyarország szuverenitását, és nem avatkoznak bele a letartóztatásban lévő olasz antifa-terrorista ellen zajló eljárásba.

Kommandósok és bilincsek nélkül jelent meg legutóbbi tárgyalásán az antifa támadások elsőrendű vádlottja. Az olasz nőnek az ügyben ez volt a harmadik tárgyalása, de vallomást mindeddig még nem tett az ülések idején.

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

Az Alternatíva Németországért (AfD) eltiltotta minden nyilvános megjelenéstől és kampányeseménytől a párt európai parlamenti listavezetőjét, Maximilian Krah-t – jelentette be a párt szóvivője, miután az illető a címben idézett mondatot találta mondani.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Miután a keleti fronton megszakadt a tengelyhatalmak hadiszerencséje és a szovjet Vörös Hadsereg ellentámadásba lendült.

A berlini rendőrség és az Állami Bűnügyi Rendőrség vizsgálatot indított az Alternatíva Németország (AFD) ellen, amiért a párt székházának teraszára egy integető hóemberfigurát helyeztek ki.

Halála óta számos összeesküvés-elmélet terjed, miszerint legszűkebb környezete megölte, hogy Berija megfojtotta, vagy újabban: patkányméreggel végeztek vele, miközben pár nappal később pedig a hasonmásával rendezték meg a „hivatalos” halálát.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendôrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 5. napján, délelôtt 10 órakor.

Kijut az Európai Parlamentbe az antifa támadások elsőrendű vádlottja, Ilaria Salis. Olasz lapok szerint ezzel az ellene indult eljárásnak is vége a mentelmi jogának köszönhetően.