Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A franciaországi EP-választásokat apja anticionista örökségének megtagadásával megnyerő Marine Le Pen hiába hódolt be oly sokszor a zsidóknak.

Marine Le Pent, a francia "szélsőjobboldali" Nemzeti Front (FN) vezetőjét pártjának földcsuszamlásszerű európai parlamenti választási győzelme ellenére továbbra sem fogadják hivatalosan Izraelben - közölte hétfőn egy izraeli kormánytisztviselő. "Marine Le Pen eljöhet Izraelbe és élvezheti a napsütést, mint bármelyik turista, akinek van útlevele, de nem vehet részt hivatalos találkozókon" - mondta a név nélkül nyilatkozó illetékes.

A tisztségviselő a bojkott fenntartásának okait firtató kérdésre azt válaszolta, hogy Marine Le Pen még mindig nem változtatott álláspontján, és nem ítélte el apjának, a párt alapítójának "antiszemita kijelentéseit".

Jean-Marie Le Pent Franciaországban korábban többször is elítélte a bíróság, amiért a második világháború egyik részletkérdésének minősítette a legenda szerint a nemzetiszocialisták által működtetett "gázkamrákat".

Marine Le Pent azóta bojkottálják Izraelben, hogy átvette a Nemzeti Front irányítását apjától, Jean-Marie Le Pentől. A politikusnő egy izraeli tévécsatornának adott korábbi interjújában azon véleményének adott hangot, hogy Izraelben hamis kép él az apjáról.

Franciaországban a Nemzeti Front a szavazatok 25,4 százalékával megnyerte az európai parlamenti választásokat, több mint öt százalékkal maga mögé utasítva a 20,8 százalékot szerzett jobbközép Népi Mozgalom Unióját (UMP). A kormányzó szocialisták 13,97 százalékkal a harmadik helyre szorultak.

(MTI nyomán)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egy fehér nacionalista szervezet vezetője köztéri matricákkal, valamint Adolf Hitler és a Nagynémet Birodalom plakátjival az otthonában is faji gyűlöletet szított – közölte a brit koronabíróság.

Az amerikai típusú káosz legutóbbi franciaországi epizódjának állítólagos katalizátora egy 17 éves arab Lewis Hamilton-imitátor halála volt, akit a rendőrség lelőtt, mert egy belvárosi rodeót követő igazoltatása közben megpróbált elmenekülni az autójával.

Hét évtizeddel a második világháború vége után még éltek emberek, akiknél hitelesebben senki sem tudta elmondani, mit tapasztalhatott egy civil a budai oldalon 1944-45 telén.

Életében Lothrop Stoddard (1883–1950) Amerika egyik legbefolyásosabb írója volt. A Harvardon szerzett doktori címet, tizenöt könyvet írt, beleértve sokat vitatott könyvét is, az 1920-as The Rising Tide of Colort.

A közelmúltban az amerikai Massachusetts állambeli West Brookfield városában a zsidókat célzó „sértő üzeneteket” tartalmazó visszazárható zacskókat osztottak szét, ami médiahisztériát váltott ki.

Csupán néhány évvel ezelőtt, kilencvenhat évesen hunyt el Rochus Misch, Adolf Hitler testőre, a Führerbunker végóráinak utolsó szemtanúja.

Elítéltek egy angol antiszemita aktivistát, aki a rendőrség szerint „neonáci hitet vallott”, mert meg akart támadni egy sussexi zsinagógát.

Időről időre, újra és újra találkozunk a Nagynémet Birodalommal kapcsolatban azzal a megállapítással, hogy a német intellektuális elit a nemzetiszocialista kormányzat 1933 januári hatalomra kerülését és hatalmának megszilárdulását követően elhagyta Németországot és számkivetésbe ment.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) hat év börtönbüntetésre ítélte Marián Magátot, akit törvénybe ütköző gondolatok kifejtésével kapcsolatos vádpontokban bűnösnek találtak.

Egy idős német asszonynak, aki személyesen ismerte, hiszen munkaadója volt, a név – Adolf Hitler – mosolyt csalt az arcára, nem pedig borzongást.

Pár nappal ezelőtt súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során.

Habár Benito Mussolinit, a Ducét 1945-ben, 61 évesen kommunista partizánok bestiálisan meggyilkolták, a dinasztia a mai napig meghatározó az olasz politikai és közéletben, leginkább Alessandra Mussolini miatt.

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

Újabban a gázai tragédia elhomályosította azt a még tragikusabb tényt, hogy az ukrajnai testvérháborúban immár két éve gyilkolja egymást a világ legveszélyeztetettebb demográfiai kisebbsége, a világnépesség alig 2 százalékát (!) képviselő javakorabeli (20–40 éves) fehér férfi, eddig több százezres veszteséget okozva önmagának.

Vasárnap ismét a demokrácia csodálatos működéséről tettek tanúbizonyságot a héber rend őrei az egykori Németországban.