Kövess minket: Telegram — XVkontakte

"Én egy zaklató vagyok" felirattal a kezében kellett álldogálnia vasárnap órákon keresztül az Ohio állambeli South Euclid egyik utcasarkán egy férfinak, aki szerint az ügyében ítélő bíró igazságtalan büntetést szabott ki és tönkretette az életét.

A helyi sajtó szerint a 62 éves Edmond Aviv igyekezett figyelmen kívül hagyni a rövid performanszát méltató dudálásokat és a megálló járókelőket. "A bíró tönkretett engem. Ez egyáltalán nem igazságos" – vélte az ohiói férfi. Aviv ellen azért indítottak eljárást, mert szomszédasszonya azt állította, hogy a férfi évek óta zaklatja őt és rokkant gyermekeit. A bíróságon Aviv nem ismerte el, de nem is tagadta az ellene felhozott vádakat.

 Az ítélet részeként a férfinak öt órán át kellett maga előtt tartania a feliratot, amely szerint: "Én egy zaklató vagyok. Rokkant gyerekekbe kötök bele, és intoleráns vagyok azokkal szemben, akik különböznek tőlem. A cselekedeteim nem tükröznek megbecsülést azon sokszínű South Euclid-i közösség iránt, amelyben élek".

Sandra Prugh levélben számolt be a bíróságnak arról, hogy Aviv etnikai gyalázatnak nevezte őt, amiért a divat kedvéért néger gyerekeket hozatott Afrikából, miközben találhatott volna otthon is fehérbőrű árvát. Ezért többször leköpte, rendszeresen kutyapiszkot dobott a fia autójának szélvédőjére és egyszer ürülékkel kente össze a tolószékfeljárójukat.

Avivot továbbá 15 napnyi börtönbüntetésre ítélte a bíróság, és a férfinak dühkezelési terápiára, valamint tanácsadásra kell járnia. Egy bocsánatkérő levelet is írnia kellett a négerimportőr szomszédasszonyának.

(MTI; kép: syracuse.com)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.

Körözést adott ki Yaroslav Hunka 98 éves kanadai állampolgár, a Waffen-SS Galícia ukrán hadosztályának veteránja ellen az orosz belügyminisztérium.

Újabban a gázai tragédia elhomályosította azt a még tragikusabb tényt, hogy az ukrajnai testvérháborúban immár két éve gyilkolja egymást a világ legveszélyeztetettebb demográfiai kisebbsége, a világnépesség alig 2 százalékát (!) képviselő javakorabeli (20–40 éves) fehér férfi, eddig több százezres veszteséget okozva önmagának.

„Kaptam már olyan levelet is, hogy ezeket el kellene égetni” – mutat Bácsmegi Gábor, a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum igazgatója azokra a második világháborús tárgyakra, melyek 2019-ben egy családi ház felújításakor kerültek elő.

Lipcsében zavargásba fordult át több kisebb tüntetés, amiket azután szerveztek, hogy a drezdai bíróság elítélte a szélsőbaloldali antifa terrorista Lina Engelt.

Szálasi Ferenc 1946. évi Börtönnaplójának február 28-i bejegyzésében ezt olvassuk: "Ma reggel kivégezték Imrédy Bélát. Nyugodjék békében. A Nemzet vértanúja volt."

A perui drogügyi nyomozók 58 kilogramm Adolf Hitler nevével márkázott horogkeresztes fóliába csomagolt kokaint foglaltak le. A szállítmány Belgiumba tartott.

Engem és a legjobb barátnőmet együtt vittek ki a Gulágra. Mariska, a barátnőm, öt évvel később térhetett haza, mint én. Ő is visszajött a szülőfalunkba. Azon nyomban meglátogattam...

A Pink Floyd énekese, Roger Waters egy negatív „fiktív fasiszta diktátort” alakított az együttes németországi fellépésén, de ez nem zavarta a német hatóságokat, hogy „náci propagandával” vádolják meg.

Mint tüzér – aki megjárta a Don-kanyar poklát – 1944. november 4-én estem szovjet fogságba Dunaföldvárnál.

Dr. Bárdossy László Szombathelyen született 1890. december 10-én, római katolikus vallású kisnemesi, hivatalnoki családból.

A 84 éves Bosnyák Imrét, a Nyilaskeresztes Párt egykori propagandistáját, 1997. augusztus 24-én temették a Rákoskeresztúri köztemető 298-as parcellájába.

„Amerika megbukott, mert egy társadalomban, ahol a hasznossági princípium mindenekfelett való, a morális felelősségérzete elsorvad” – ezt írja Márai Sándor 1957. november 5-én naplójába, s hozzáteszi, a Nyugat magyar forradalommal szembeni árulását nem lehet megbocsátani, és senki nem hisz többé a Nyugatnak.

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

Jól emlékszem, 1945. január 19-e volt. Mi, gyerekek már feküdtünk szüleim Barcika alsói házában. Éjszaka két pulin zörgetett be, puskával a vállán: értem jöttek.