Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Kiskorúakat kényszerítettek szexuális játékokra egy táborban, írja a Republika macedón hírportál.

Megdöbbentő gyermekbántalmazásról számolt be a V4NA, melynek értesülései szerint egy macedón ifjúsági szervezet olyan tábort szervezett kiskorú gyerekek részére, ahol különféle szexuális játékokra kényszerítették a résztvevőket. A bántalmazásról az egyik gyermek szülei számoltak be a sajtónak, elmondásuk alapján a tábor szervezői azt az utasítást adták a gyerekeknek, hogy vetkőzzenek meztelenre, majd álljanak egymás mellé. Ezt követően festékkel kellett bekenniük testrészeiket, majd lenyomatot kellett vele készíteniük egy papírra, a táboroztató felnőttek pedig mindezt végignézték és kommentálták, sőt, pontozás is volt.

Aki a kezével készített lenyomatot, az 10 pontot kapott, a fenékről készült lenyomat 40 pontot, a melleket 60, a nemi szervek pedig 80 pontot értek. Egy, a lánya érdekében névtelenséget kérő édesapa elmondása alapján a 16 éves vagy még fiatalabb gyerekeket arra kérték, sorolják fel, hogy hányféle óvszert ismernek és arról is megkérdezték őket, hogy hány szexuális partnerük volt. A helyes választ is megadták a kérdésre, mely szerint 16 éves korban már több mint két szexpartner a megfelelő.

Az édesapával készült interjú megjelenését követően két további szülő is csatlakozott a férfihoz, ők is elmesélték, hogy gyermekükkel mi történt a cserkésztáborban. Elmondásuk alapján a gyerekek rá voltak kényszerítve, hogy részt vegyenek a szexuális játékokban, mivel a tábor a fővárostól, Szkopjétól meglehetősen messze volt, így problémás lett volna a hazajutásuk. Az egyik gyermek édesanyja a Sloboden Pecat nevű lapnak arról számolt be, hogy a gyerekeknek az egyik foglalkozás keretében olyan tájképet kellett festeniük, amelyen két személy épp szexuális aktust létesít egymással. A szülők arról is beszámoltak, hogy hét gyermeket annyira megviseltek a történtek, hogy kiléptek a cserkészektől és többeknek pszichológusra volt szükségük, hogy feldolgozzák az eseményeket.

A Republika értesülései szerint a tábort szervező the First Skopje Scout Group nevű cserkészcsapat jelentős pénzbeli támogatást kap Szkopje városától, valamint a George Soros magyarországi születésű, amerikai zsidó milliárdos spekulánshoz köthető Macedóniai Nyílt Társadalom Alapítványtól (FOSM).

A macedón lap úgy tudja, hogy az FOSM több olyan szervezetet finanszíroz, amelyek a szélsőbaloldali ideológiai tananyagot népszerűsítik a gyermekek körében a szexuális nevelés terén, a szervezet azt azonban tagadja, hogy tudomása lett volna arról, hogy az említett cserkészszervezet ilyen típusú tevékenységekre fordítja a pénzét. Közleményt is adtak ki, melyben az áll, hogy az FOSM igazgatótanácsa számos civil szervezetet és informális csoportot támogatott a Green Leap – Partnership for Climate Action koncepció részeként.

A the First Skopje Scout Group nevű cserkészcsoport 12 229 dolláros támogatást kapott, a Soros-alapítvány közleménye alapján a pénzt arra szánták, hogy „a cserkésztáborban pozitív légkört teremtsenek a szervezők a környezettel és a természettel kapcsolatos oktatás számára”.

A cikk arra is kitér, hogy az egészségneveléssel és kutatással foglalkozó HERA nevű civil szervezet, melyet Soros szervezete finanszíroz, a baloldali ideológiát népszerűsíti a szexuális nevelésben. A szervezet korábbi munkatársa, a jelenlegi oktatási miniszterként dolgozó Mila Carovska azt állítja, hogy nem vett részt közvetlenül a cserkészcsoport programjának összeállításában. Két évvel ezelőtt azonban a cserkészcsoport hasonló tábort szervezett Sex, Scouts & Rock’n’Roll (sex, cserkészek és Rock and Roll) néven, amelyet a HERA és Szkopje városa támogatott. A rendezvény promóciós anyagában olyan óvszer is volt, amelyen a cserkészcsoport logója és Szkopje város címere szerepelt.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE