Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Nikos Kouzilos a görög Arany Hajnal hetedik országgyűlési képviselője, akit börtönbe zárnak - olvasható egy görög hírportálon.

A képviselőt bűnszervezetben való részvétel és irányítás vádjával vették őrizetbe. Állítólag az Arany Hajnallal kapcsolatos ügyiratokban bizonyítékok találhatóak arra vonatkozóan, hogy részt vett állítólagos támadásokban a görög anarchisták központja ellen négy hónappal a görög antifasiszta rapper, Pavlos Fyssas meggyilkolása után.

A nemzetközi híradások az egy futball meccs miatt kialakult csetepatéban elhuny fent említett rappert gyászolják, azonban jellemző, hogy mindből kimaradt, hogy a két eset között két huszonéves arany hajnalos fiatalt lőttek agyon közvetlen közelről az anarchisták az Arany Hajnal székháza előtt, a nyílt utcán.

Elias Kasidiaris, az Arany Hajnal szóvivője Kouzilos őrizetbe vételét az igazságszolgáltatás csődjének nevezte, a miniszterelnök és helyettesének politikáját pedig "művészi diktatúrának". Hozzátette, az Arany Hajnal tagjainak bebörtönzése megkönnyíti a többi párt görög nemzet elleni intézkedéseinek végrehajtását.

(alfahir.hu nyomán)

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE