Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Nem csak Olaszországban, de idehaza is egyre többet hangoztatja a szélsőbaloldal, hogy a tavaly februárban Budapesten összevert emberek csupán „könnyebb sérüléseket” szenvedtek. 

A Magyar Jelen birtokába került orvosi leletek alapján azt írja, hogy azok azt bizonyítják, hogy az antifa támadások sértettjei valójában súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Valamivel több mint egy évvel ezelőtt a Becsület Napja előtt egy feltehetően külföldi antifasisztákból álló banda több embert vert brutálisan össze Budapesten. A feltételezett elkövetők közül többeket elfogtak és megkezdődött velük szemben a büntetőeljárás is. A magyarországi baloldal mellett azonban főleg Olaszországban kezdett kampányba a média a vádlottak oldalára állva, akik között két olasz állampolgár is van. Közülük Ilaria Salis Budapesten került rendőrkézre, míg Gabriele Marcheset  európai elfogatóparancs alapján fogták el Olaszországban.

Néhány napos sérüléseket emlegetnek Olaszországban

Az visszatérő elem a nyugati és a baloldali médiában, hogy tulajdonképpen nem követtek el olyan cselekményt a banda tagjai, amiért őrizetben kellene lenniük és súlyos éveket börtönben tölteniük. Hiszen neonácikat vertek – teszik hozzá több helyen, mintha akkor minden a legnagyobb rendben lenne a támadásokkal. A német média egészen addig ment, hogy kifejezetten az elkövetőket igyekezett áldozatként beállítani. Gabriele Marchese március 28-án szabadult a 129 napos háziőrizetéből a milánói bíróság döntése után, érvként pedig elhangzott, hogy

akár 24 év börtönbüntetést is kaphat egy olyan támadásért, amely „csupán néhány napos sérülést” okozott.

Azonban mint azt most bemutatjuk, ez messze nem igaz, hiszen a támadások sértettjei elküldték a Magyar Jelennek a sérüléseikről szóló dokumentumokat. Ezek pedig bizonyítják, hogy valóban súlyos sérüléseket szenvedtek a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett akciók következtében.

Többszörös bordatörése a mai napig fáj a „gazdagréti” sértettnek

T. Zoltán ott volt Ilaria Salis március 28-i tárgyalásán, hiszen a bíróság őt is szerette volna meghallgatni az esetről. Ez végül technikai problémák miatt meghiúsult. A férfi lapunknak akkor elmondta, hogy a mai napig fájdalmat érez a bordáinál.

„A jobb VIII-X. bordák oldalsó ívén régebbi sorozattörés van, a tört végek között kéregnyi laterális dislocatio mellett kp. callus képződött”

– olvasható a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában 2023. május 12-én kiadott leleten. A Gazdagréten megtámadott férfi elmondta, hogy elsőre valóban nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket állapítottak meg, ezt azonban később módosították a leletei hatására.

A leleten is olvasható bordatörés a mai napig fájdalmat okoz T. Zoltánnak

A mai napig érzi a sérüléseit a megtámadott zenész

Hasonlóan a mai napig érzi a támadás okozta sérüléseket Dudog László is, pedig azóta jócskán eltelt az olaszok által emlegetett néhány nap. Őt barátnőjével együtt támadták meg a belvárosban tavaly február 11-én hajnalban.

„Sajnos az állapotom még nem a legjobb, a baloldali arccsontom még nagyon zsibbadt. Valamikor azt érzem, hogy könnyezik a szemem, odanyúlok hogy megtöröljem, de száraz az arcom. Hetente legalább egyszer arra ébredek még mindig, hogy nagyon fáj az arcom”

– osztotta meg a Magyar Jelennel Dudog László. A férfinek az arccsontja mellett a bal szeme sérült komolyan, amit szintén a mai napig érez. Erről küldte el nekünk a 2023.február 13-án a szemészeten felvett leletét.

Dudog László arcának baloldala a mai napig zsibbad és fáj, de a szemsérülését is érzi

A zenész barátnője is a sértettek között volt, a pár együtt tartott hazafelé, amikor megtámadták őket. Az egyébként diplomás nőnek az eset óta memóriazavarai vannak, ami egyértelműen az őt ért erőszakos támadás következménye elmondásuk szerint.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az alábbi írás a szerző utolsó írása, amelyet 1999. augusztusában vetett papírra és a Magyar Összetartás 1999. novemberi számában látott napvilágot.

Aki nem volt a fronton, nem tudja elképzelni, milyen érzés napról-napra embereket ölni. Ellenfeleid jönnek feléd, lőnek, még nem találtak el, de menekülni nincs idő.

A keleti fronton zajlott pokoli harcok helyszíneiről még a mai napig is kerülnek elő emberi maradványok, harcfelszerelések és akár teljes harcjárművek is.

Minden vádpontban bűnösnek találták azt a fehér patriótát, aki az Egyesült Államok történetének egyik „legsúlyosabb” zsidóellenes támadásában 11 embert lőtt le egy pittsburghi zsinagógában.

A mennoniták anabaptista felekezetét a 16. században hozta létre egy frízföldi reformátor, Menno Simons. A javarészt Poroszországban letelepedett mennoniták a 18. században a militarista alapokra épülő államból II. Katalin cárnő Oroszországába menekültek.

Egy argentin étterem az „Anna Frank” hamburgerük mellé sajtos és szalonnával bevont „Adolf” névre keresztelt sült krumplit kínált, amíg be nem támadták a helyi zsidók.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) hat év börtönbüntetésre ítélte Marián Magátot, akit törvénybe ütköző gondolatok kifejtésével kapcsolatos vádpontokban bűnösnek találtak.

1945. május 9-én kényszerítették térdre a Szövetségesek a Nagynémet Birodalmat, azonban arról nem szokás beszélni, mi mindennel járt ez a győzelem.

Feltételesen szabadlábra helyezték Nikosz Mikaloliakoszt, az Arany Hajnal görög nemzetiszocialista gyökerű politikai párt alapítóját és vezetőjét, miután letöltötte 13 éves börtönbüntetésének egy részét.

A francia rendőrség megölt egy kés és vasrúd miatt egy férfit, aki a palesztinok elleni népirtás elleni tiltakozásul fel akart gyújtani egy zsinagógát az északnyugati Rouen városában.

A Los Angeles-i székhelyű zsidó szupremácista Simon Wiesenthal Központ „leplezte le”, hogy egy, az angliai Oxfordshire-ből származó 42 éves anyuka lett a Miss Hitler szépségverseny idei győztese.

A sikertelen hatalommegragadási kísérlet utáni per hozott országos ismertséget Adolf Hitlernek, amelyben egész Németország megismerhette nézeteit.

A második világháború lezárást követő vérgőzös évek feltárása, megismertetése a nyilvánossággal, valahogy elfelejtődött az 1990-es "rendszerváltozás" óta.

Akik még nem ismernék a történetét annak a mondásnak, hogy Románia a "történelem prostituáltja", annak segítünk hat történelmi momentummal, amely eléggé tiszta képet fest arról, milyen szövetségese volt ez az ország néhai partnereinek.

A „punk ötlet” régen az volt, hogy lementek a térre kannás borozni, most meg az, hogy két libsi diáklány kitalálja, miért ne lehetne Emese, a magyarság mitológiai ősanyja fekete.