Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Összevont 15 év börtönbüntetésre ítéltek két brit fehér fajvédő, nemzetiszocialista podcastert, akik Harry herceg és félvér negrid fia, Archie kivégzésére szólítottak fel.

Az Associated Press szerint a 40 éves Christopher Gibbons és a 36 éves Tyrone Patten-Walsh álnéven készítette a „Lone Wolf Radio” című műsorukat.

A vád szerint a műsor 21 epizódja „tele volt antiszemita, iszlamofób, rasszista és homofób nézetekkel, és alkalmanként terrorcselekmények elkövetésére szólította fel a hallgatókat” – közölte a londoni Metropolitan Police.

Az AP szerint az egyik epizódban a fehér nacionalista aktivista páros helyeselte, hogy egy nap akasztást tartsanak a kevert rasszú párkapcsolatban élők számára.

Gibbons azt mondta, hogy Sussex hercegét eljárás alá vonják és bírósági ítélet útán kivégeztetik árulás miatt, valamint a  „lényként” megnevezett fiát is el kell tenni láb alól.

A terrorizmusellenes parancsnokság által lefolytatott rendőrségi vizsgálat azt is súlyosbító körülményként értékelte, hogy Gibbons több mint 500 videót tartalmazó online könyvtárat hozott létre szélsőjobboldali beszédekről és propagandadokumentumokról.

A több mint 150 000 alkalommal megtekintett tartalom hét videót és egy további dokumentumot tartalmazott, amely „terrorcselekmények elkövetésére buzdította a nézőket” – közölte a rendőrség.

Mindkét férfit 2021 májusában tartóztatták le, és 2021 augusztusában több terrorcselekmény miatt is vádat emeltek ellenük. A lezárult tárgyalást követően minden ellenük felhozott vád miatt elítélték őket.

Gibbons „terrorcselekmények támogatásért” és „terrorista kiadványok terjesztéséért” nyolc év börtönbüntetést kapott.

Patten-Walsh-t hét év börtönbüntetésre ítélték „terrorcselekményre buzdító tevékenység” miatt.

Börtönbüntetésüket követően mindketten három év próbaidőt fognak még eltölteni.

Dominic Murphy, a Met Terrorizmus Elleni Parancsnokságának vezetője nyilatkozatában kijelentette, hogy az ítéletnek „egyértelmű üzenetet kell küldenie mindenkinek, aki terrorista anyagokat oszt meg”.

„A Gibbons és Patten-Walsh által megosztott anyagok pontosan olyanok, amelyekben megvan a lehetőség arra, hogy a sebezhető embereket – különösen a fiatalokat – a terrorizmusba vonzza” – állította.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Római Birodalom és Oroszország történelmi példája meggyőzően bizonyítja, hogy a kollektivista-bolsevista ideológia pszichésen-mentálisan beteg társadalmakban alig talál ellenállásra.

Ki árja, félvér, nem-árja – a félvérek és nem-árják jogállása – a nem-árják állampolgársága, házassága, hivatalviselése – a harctéri szolgálatból eredő kiváltságok, ésatöbbi.

A sztálinista rendszer szétválaszthatatlan magától Sztálin személyétől. A bolsevik rendszer működési mechanizmusa gyakorlatilag Sztálin személye köré épült, és a diktátor 1953-as halálával szükségszerűen meg is változott.

A korabeli német sajtóban csodafegyverként (Wunderwaffe) emlegetett rakéta a mai robotrepülőgépek elődjének tekinthető.

Híradó szakaszparancsnokként szolgáltam Ungváron 1944 októberében. Közben Nyékládházára kerültem, ahonnan november 4-én a szovjet katonák vittel el többedmagammal „kicsi robotra”, amiből négyévi kényszermunka lett.

Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el – nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifasiszta terroristanő, Ilaria Salis a La Stampa olasz napilapban megjelent interjúban.

A nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom egyik első embere, Heinrich Himmlernek bajorországi, festői környezetből álló tóparti villáját szállodává és étteremmé alakították át, amiért „természetesen” áll a bál a zsidó-liberális médiában.

Zsidó-liberális hisztéria vezette fel a Bayern München és az olasz Lazio visszavágóját, aminek a tétje negyeddöntőbe jutás a Bajnokok Ligájában.

Október elején a szakemberek megkezdték a második világháború során a Balaton vizébe zuhant magyar Messerschmitt típusú vadászrepülőgép kiemelését Balatonakarattya térségében.

Gyakorlatilag belső emigrációra kényszerült egy német iskola két tanára, miután elmenekültek a „szélsőjobboldali” diákok elől. Egy „jogvédő” szerint „a nácik otthonuknak kiáltották ki” Brandenburg tartományt.

Az alábbi írás a szerző utolsó írása, amelyet 1999. augusztusában vetett papírra és a Magyar Összetartás 1999. novemberi számában látott napvilágot.

Lengyelországi zsidók pert indítottak németországi székhelyű multinacionális óriásvállalatok ellen „a szüleiket és nagyszüleiket ért világháborús atrocitások miatt” – írja a PCh24 lengyel hírportál.

Ausztráliában elsőként Tasmaniában tiltották be az összes „náci jelképet”, amibe beleértenek mindent, ami a „nácizmussal” kapcsolatos, tehát konkrétan nem neveztek meg semmit, így gyakorlatilag bármire ráfoghatják.

Első fokon pénzbüntetéssel sújtotta a Szentesi Járásbíróság azt a férfit, aki tavaly decemberben egy horogkeresztes zászlót rakott ki lakásának ablakába – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-t.

Megkezdődött kedden Frankfurtban a XIII. Heinrich Reuss herceg türingiai ingatlanvállalkozó és arisztokrata által vezetett államellenes csoport kilenc feltételezett tagja ellen terrorizmus és hazaárulás miatt indított per tárgyalása.