Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Túl sok ember él a Földön. Pontosabban túl sok fehér ember, mert a színesekből ugyebár sohasem elég.

Máskülönben nem jutna belőlük az unalmasan fakó, dekadens és enervált fehér országok „kulturális” (értsd: genetikai és kriminalisztikai) színesítésére a jelenleg zajló népességcserés gyarmatosítás keretében. Ráadásul a modern nyugati tudomány a kamu klímaváltozást is elsősorban a mi rovásunkra írja. Az emberiség elemi érdeke tehát, hogy minél kevesebb maradjon belőlünk, hiszen mint azt Susan Sontag igencsak lényegre törően megfogalmazta, „a fehér faj az emberi történelem rákja”. Noel Ignatiev mottója szerint „a fehérséggel szembeni árulás − az emberiség iránti lojalitás”. (Származásukon és atavisztikus fehérgyűlöletükön kívül az is közös bennük, hogy mindketten a legnevesebb amerikai egyetem, a Harvard szellemiségét szívták magukba az előbbi eredménnyel.)

Mindezek tudatában teljesen természetes, hogy a „nem létező” lobbi által kontrollált nyugati fősodratú média már évek óta agresszív és egyre fokozódó intenzitású propagandakampánnyal igyekszik a fehérek egyébként is történelmi mélypontra süllyedt gyermekvállalási hajlandóságát, ha lehet, még tovább erodálni. Az erre szolgáló tematikus írások címeiből szemezgető alábbi reprezentatív válogatás önmagáért beszél. Amint azt a megjelenési helyeik és időpontjaik is bizonyítják, egy összehangolt, tervezett és folyamatos pszichológiai műveletről (psyop) van szó. Árulkodó jel, hogy a cikkeket illusztráló fotók szinte kizárólag fehéreket ábrázolnak, holott a feketék és a sárgák valamivel mégiscsak nagyobb szerepet játszanak az emberiség túlnépesedésében, mint mi, akik jelenleg már csak a világnépesség legfeljebb 12-14 százalékát képviseljük.

Ennek is megvan persze az előnye. Így legalább könnyebben kivitelezhető az etnikai tisztogatásunk, amelyhez etnomazochista perverziójukban egyesek közülünk készségesen asszisztálnak. A kollektív faji öngyilkosságunkra ösztönző mellékelt felhívások ugyanis kivétel nélkül fehérektől, elsöprő többségükben nőktől származnak. Jellemző módon többnyire nemzőkorú fehér nőktől, akik már csak a világnépesség alig két (!) százalékát adják. Íme, az általuk produkált látlelet, mondhatni, a jéghegy csúcsa.

* * *

A gyermekmentes élet: amikor az, hogy mindenünk megvan, azt jelenti, hogy nincsenek gyermekeink (Time, címlapsztori, 2013. augusztus 12.) A „gyermekmentes” élet teljességének legutóbbi változata (huffingtonpost.com, 2013. október 14.) A gyermekmentes élet: Miért dönt úgy oly sok amerikai nő, hogy nem vállal kölyköket (washingtonpost.com, 2018. május 31.) Rossz ötlet bevállalni azt a csecsemőt. Még rosszabb, ha magas jövedelmed van (Yahoo Finance on Twitter, 2016. december 11.) 15 jele annak, hogy még nem vagy kész a házasságra és a gyermekekre (thetalko.com, 2016. október 9.) 15 biztos jele annak, hogy NEM vagy kész a családra (babygaga.com, 2017. január 31.) 21 jele annak, hogy egyáltalán nem vagy kész a kölykökre (cosmopolitan.com, 2015. január 27.) Miért van rendben a gyermektelenség (huffingtonpost.com, 2017. december 6.) Kérem, ne kérdezzék tőlem, hogy mikor lesznek gyermekeim (huffingtonpost.com, 2013. augusztus 7.) Kérem, ne kérdezzék tőlem, hogy mikor lesznek kölykeim (parentmap.com, 2017. november 13.)

* * *

7 tudományos indok arra, hogy ne legyenek kölykeid, mert sohasem fogsz olyan jól aludni, mint korábban (bustle.com, 2015. április 17.) 7 indok arra, hogy a tudomány szerint az embereknek ne legyenek gyermekeik (businessinsider.com, 2017. november 27.) Hat nyomós indok arra, hogy sohase legyenek gyermekeink (psychologytoday.com, 2012. szeptember 17.) 10 indok arra, hogy sohase legyenek gyermekeink (msn.com, 2015. január 9.) 9 indok arra, hogy az, amiért nincsenek kölykeim, életem legjobb választása volt (salon.com, 2015. július 13.) 29 indok arra, hogy miért irigylem azokat, akik úgy döntöttek, hogy nem vállalnak kölyköket (yourtango.com, 2017. október 2.) 10 indok arra, hogy miért nincsenek kölykeim (thejoyjunkie.com, 2018. február 26.) 11 brutálisan őszinte indok arra, hogy a húszas-harmincas korosztályhoz tartozók miért nem akarnak kölyköket (mic.com, 2015. július 30.)

* * *

Vállaljunk gyermeket a klímaváltozás korszakában? (npr.org, 2016. augusztus 18.) Egyes amerikaiak annyira félnek „az általunk ismert világ végétől” (a klímaváltozás következtében), hogy lemondanak a gyermekvállalásról (businessinsider.com, 2018. február 6.) A legnagyobb klímaváltó döntés: legyenek gyermekeink? (bigthink.com, 2018. február 6.) Küzdeni akar a klímaváltozás ellen? Vállaljon kevesebb gyermeket (theguardian.com, 2017. július 12.) Azok, akiknek nincsenek gyermekeik, nagyobb hasznára vannak a környezetünknek, mint bármilyen kampány − ideje ünnepelni őket (independent.co.uk, 2016. augusztus 8.) Miért van rendben, ha azt választjuk, hogy nem lesznek gyermekeink (theeverygirl.com, 2018. február 15.) Gyermekeket vállalni? Íme, így rombolják le a kölykök a romantikus kapcsolatodat (theconversation.com, 2016. május 5.) A csecsemővállalás tönkretette a kapcsolatomat (cosmopolitan.com, 2017. szeptember 4.) A „boldogsághiány”: A kölykök vállalása valójában mit tesz a házasságodnak (today.com, 2017. június 28.) Gyermeket vállalni nagy ötlet, amely az életedet is tönkre fogja tenni (menshealth.com, 2015. január 20.) Nekem nem kellenek kölykök, köszi (nytimes.com, 2015. április 3.)

* * *

Mindez annak az öngyűlölő és önpusztító pszichopatológiának az egyik jellegzetes kor- és kórtünete, amely a frankfurti iskolás társadalommérnökség háború utáni aknamunkája nyomán alakult ki a fehér, elsősorban nyugati társadalmakban, és mivel egy, a média és Hollywood által terjesztett pszichés ragályról van szó, hosszú távon a fehér rassz fennmaradását is veszélyezteti. Talán semmi sem hitelesíti jobban ex ante egy fehér genocídium jövőbeli bekövetkeztének az eshetőségét, mint válogatásunk utolsó, kiváltképpen metaforikus címsora, amely így hangzik: (Ali Michael amerikai) Egyetemi tanárnő: „Úgy döntöttem, hogy nem lesznek gyermekeim, mert fehérek lennének” (dailycaller.com, 2015. június 22.)

Igen. Nyugaton már itt tartanak. Ez még nem a vég. Csak a kezdete…

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A keletről érkező hírek hatására a magyar lakosság rettegett a Vörös Hadsereg katonáitól. A szovjetek 1944. augusztus 26-án értek magyar területre az Úz völgyében, komoly harcok közepette vonultak nyugat felé, míg a front 1945 áprilisában átvonult az országon.

Noha gyászoljuk az eltávozását még 25 év után is, de tudjuk, hogy ő nem halt meg idő előtt, mint ahogy a „senki ember” meghal.

A lengyelországi Gierloz közelében, az erdőben elrejtett Adolf Hitler második világháborús bunkere. Hilter háborús főhadiszállásának romjai egy 200 épületből álló, erdőben elrejtett város volt.

Az Alternatíva Németországért (AfD) eltiltotta minden nyilvános megjelenéstől és kampányeseménytől a párt európai parlamenti listavezetőjét, Maximilian Krah-t – jelentette be a párt szóvivője, miután az illető a címben idézett mondatot találta mondani.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) a „náci” ideológia és az SS iránti szimpátia kinyilvánítása miatt ítélt el öt Slovan-szurkolót.

Az első ember alkotta eszközt, amely áttörte a világűr határát, az Adolf Hitler szupertitkos csodafegyver-programját, az A-4-es vagy közismertebb nevén a V-2-es ballisztikus rakétát megépítő fejlesztőcsoport vezetője, dr. Wernher von Braun konstruálta meg.

Bár lehetetlen pontosan megállapítani, hogy a második világháború során hány szovjet állampolgár harcolt valamilyen formában a németek oldalán, a szakértők többsége abban egyetért, hogy számuk akár az 1,4-1,5 milliót is elérhette.

Harminc éve már, hogy elhunyt a 28. Wallonien önkéntes SS gránátoshadosztály parancsnoka, a második világháború legendás „krónikása”, Léon Degrelle.

Az emberiség egyik óriási bravúrja a nemzetiszocializmussal kapcsolódik össze: ötven éve a holdra szállás magába olvasztotta a III. Birodalom történetének egy részét.

Az antifa terroristák ismét lecsaptak Németországban, s ezúttal talán még betegebb, még perverzebb módját választották a vérengzésnek, mint eddig.

A balközép zöldpárt berlini politikusa Adolf Hitlert éltette, amikor a rendőrök éppen alkoholtesztre vitték.

Kiadta a német hatóság a 2023. februárban Budapesten elkövetett támadássorozat egyik feltételezett elkövetőjét.

Fogságba esésem első percei veréssel teltek. Miközben a sorfalat álló angol katonák előtt elvonultunk, a géppisztoly agyával ütöttek, majd rugdaltak bennünket, gyorsabb haladásra késztetve a mintegy 300 embert.

A második világháború végén számos német választotta azt, hogy meghal a gyermekeivel együtt, de ők nem kegyetlen szörnyetegek voltak.

Miután Olaszországban EP-képviselőnek választották az antifasiszta Ilaria Salist, a magyar rendőrség elengedte a házi őrizetből az antifasiszta útonállót. Most a Guardiannek panaszkodott egy sort, hogy milyen körülmények között tartották fogva.