Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A lecserélésben lévő bennszülöttek, akik a múltban fárasztó monotóniában tengették napjaikat, immár az átmenetileg még sajátjuknak mondható országokban is élvezhetik a multikulti vibráló változatosságát, azt a sajátos Benetton-érzést, amelyért korábban távoli tájakra kellett elzarándokolniuk.

Kormányaik és a „nem létező” lobbi jóvoltából az egzotikum házhoz jött, mégpedig állandó jelleggel. Különösen igaz ez London, a „világ fővárosa” esetében, amely rá is szolgált erre titulusra, hiszen mára gyakorlatilag az egész (harmadik) világot befogadta kulturális színesítésre.

Meglepő módon a Temze-parti Babilonban egyetlen év alatt 20 százalékkal nőtt a bejelentett nemi erőszakok, 33 százalékkal az emberölések, 40 százalékkal a rablások és 25 százalékkal a késelések száma. Maga a rendőrség is tanácstalan. (London sees 20% rise in rape reports in a year, but police admit they „don’t understand” reason, independent.co.uk, 2018. február 23.) A brit tinilányok tömeges szexuális felvilágosítására szakosodott etnokulturális legényegyletek kapcsán a londoni főzsaru − történetesen egy leszbikus nő − úgy vélte, hogy a jelenség egyáltalán nem új keletű, „valószínűleg már évszázadok óta része a társadalmunknak”.

Ehhez képest egy nemrég közzétett jelentés szerint ezt a fajta tevékenységet elsöprő többségükben pakisztáni mohamedán úriemberek űzik, akik kulturális okokból szinte kizárólag fehér lányokat szerencséltetnek a szaktudásukkal. (Grooming gangs of Muslim men failed to integrate into British society, telegraph.co.uk, 2017. december 9.) Csak idegengyűlölő rasszista uszítók vetemedhetnek arra a minden tudományos alapot nélkülöző abszurd feltételezésre, hogy valamiféle összefüggés áll fenn az elszabadult bűnözési hullám és a világváros etnikai sokszínűsége között, amelyen belül a fehérek egy ideje már kisebbségbe szorultak. (Census reveals white Britons as minority in capital for first time, standard.co.uk, 2012. december 11.) Érthetetlen okokból már ezen örvendetes − mert a brit őslakók részéről a harmadik világbeli „kulturális” színesítés és egyúttal a saját lecserélésük iránt dicséretes nyitottságot tanúsító − fordulat előtt is Kunta Kinte Angliába szakadt távoli leszármazottai követték el a londoni rablások és késelések több mint felét, ázsiai bratyóikkal együtt pedig a kétharmadát. (More than half of knife muggers charged in the capital are young black men, standard.co.uk, 2011. október 7.) Ki hitte volna?

Számos, csak rá jellemző civilizációs vívmány mellett a brit főváros egy újabb multikulturális világrekorddal is dicsekedhet. Világszerte itt követik el ugyanis a legtöbb vitriolos támadást, amelyek során jellemző módon harmadik világbeli „kulturális színesítők” egymás vagy vadidegenek arcába valamilyen maró folyadékot löttyintenek. Ez a rituálé már annyira elterjedt, hogy egyes, jellemző módon harmadik világbeli taxisofőrök messzire elkerülik London egyes, jellemző módon harmadik világbeli fajtestvéreik és hitsorsosaik által színesített kerületeit. (London is the acid capital of the world and has areas where drivers won’t work because there are so many attacks, thesun.co.uk, 2017. december 20.) Egyszerűen felfoghatatlan, hogy az Air China kínai légitársaság mégis minek alapján volt képes fedélzeti magazinjában azt tanácsolni az utasainak, hogy legyenek elővigyázatosak, ha a brit metropolisz indiaiak, pakisztániak és feketék gyarmatosította területeire tévednek, a nők pedig éjjel ne merészkedjenek az utcára. Erre a ténybelileg sajnos kétségtelenül helytálló, viszont kozmopolitikailag annál inkorrektebb gyűlöletbeszédre egy haladó gondolkodású kínai női utas − civilben újságíró (mi más?) − hívta fel a londoni polgármester figyelmét. (Chinese airline magazine in racism storm over article warning tourists to avoid parts of London „populated by Indians, Pakistanis and black people”, standard.co.uk, 2016. szeptember 7.)

London első embere, speciel maga is pa­kisz­táni mohamedán lévén, bizonyára személyes sértésnek érezhette az esetet. Mindenesetre urbi et orbi kinyilvánította, hogy városa a világ egyik legbiztonságosabb metropolisza. Kár, hogy a statisztikák nem ezt igazolják. Mára ugyanis London még New Yorknál is veszélyesebbé vált, és a lakói immár hatszor nagyobb valószínűséggel válnak lakásbetörés, másfélszer nagyobb valószínűséggel rablás és háromszor nagyobb valószínűséggel nemi erőszak áldozatává, mint a New York-iak. (London now more dangerous than New York City, crime stats suggest, telegraph.co.uk, 2017. október 20.) Sőt mi több, a brit főváros idén februárban és márciusban az elkövetett gyilkosságok száma tekintetében is detronizálta amerikai riválisát. (Knife Attacks Propel London To Outpace NYC’s Murder Rate For First Time In Modern History, dailywire.com, 2018. április 2.)

Sokakhoz hasonlóan többé már Ben Judah sem ismer rá szülővárosára. Újságíróként lemerült hát Új-London migránsvilágába egy kis „kulturális színesítésre”, és ennek eredménye a This is London: Life and Death in the World City (Ez London: Élet és halál a világvárosban) című kötete, amelyből egyebek mellett az is kiderül, hogy „bűnbandák döntik el, hogy kik jöjjenek az Egyesült Királyságba, és mennyien. Ők döntenek arról is, hogy mi történjék a migránsokkal, miután megérkeztek”.

Egy több százezres illegális város létezik Londonban, rejtve a hivatalos statisztikáktól. „Amilyen könnyen bejutnak a migránsok, ugyanolyan egyszerű ez a világ legveszélyesebb bűnözőinek is.” Így a város északi felét szomáliai bűnbandák terrorizálják, a délit törökök, a drogkereskedelem nagy részét vietnamiak ellenőrzik, a prostitúciót csaknem teljesen albánok. Ugyanakkor, egy nigériai származású rendőrt idézve, „az angolok eltűnnek. London már egyáltalán nem egy angol város,… hanem gettók tákolmánya.” (How Labour turned London into a foreign city…, dailymail.co.uk, 2016. január 23.) Jó úton halad, hogy egy Lagos 2.0 legyen belőle.

London tényleg veri hepi: príma klíma, csadoros szexbombák dögivel, müezzin hard rockosra hangszerelve és etnikai színkavalkád vakulásig. Nem csoda, hogy mágnesként hat azokra a magyar fiatalokra is, akik az itthoni unalomból akarnak elmenekülni. Gyaníthatóan azonban sokan ugyanúgy járnak közülük, mint Kohn bácsi bé neje, aki megszökött egy szép, szőke herceggel, de aztán meggondolta magát: személlyel ment, és gyorssal tért vissza.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Biden amerikai elnök az egyik beszédében azt mondta, hogy „Trump és republikánus hívei egy szélsőséget képviselnek, amely köztársaságunk alapelveit fenyegeti”. Ezzel a megosztó és kirekesztő kijelentésével a Reuter/Ipsos felmérése szerint a megkérdezettek 58 százaléka egyetértett.

A második világháború minden karácsonya szomorú volt, azonban 1944 decembere kimondottan komoly megpróbáltatásokat jelentett a budapestiek számára.

Egy Simon Knittel antifaiszta összefogott, a Laut gegen Nazis (Hangosan a nácik ellen, LGN) nevű szélsőséges szervezettel és egy hamburgi ügyvédi irodával, hogy a védjegyhivatalon keresztül kisajátítsák a hazafias jelszavakat.

A kanadai kormány azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza a második világháború után Kanadába emigrált egykori állítólagos „náci kollaboránsok” listáját – közölte Justin Trudeau miniszterelnök, írja az AFP.

Sok amerikai nagyváros annyira tele van bűnözéssel, droggal és hajléktalanokkal, hogy nemcsak élhetetlenek, hanem egyenesen no-go zónák.

Akármennyi bűnnel is vádolják, a Führer is csak ember volt, aki ráérős óráikban sokszor egészen hétköznapi hobbiknak hódolt.

Közismert az oroszok alábbi szövege: azért kell ide vagy oda terelni az embereket, hogy megkapják az igazolást, amivel aztán nyugodtan hazamehetnek.

A keletről érkező hírek hatására a magyar lakosság rettegett a Vörös Hadsereg katonáitól. A szovjetek 1944. augusztus 26-án értek magyar területre az Úz völgyében, komoly harcok közepette vonultak nyugat felé, míg a front 1945 áprilisában átvonult az országon.

A 19 éves Sai Varshith Kandulát többek között az elnök és családja, illetve az alelnök és családja testi épségének veszélyeztetésével vádolhatják meg.

A második világháború óta nem látott szintet ért el a Dániában feljegyzett antiszemita megnyilvánulások száma – közölte Henri Goldstein, a skandináv ország zsidajinak vezére.

Ismét nyilatkozott antifa erőszaktevő Ilaria Salis börtönben szerzett barátnője, Carmen Giorgio, hogy a magyar börtönállapotok „rémségeiről” beszéljen.

A felvidéki Szencen található Anton Bernolák Gimnázium történelem tanárát Slavomír Maľát diákjai jelentették az iskolának, miután nézeteivel és véleményeivel a „törvénysértés határán mozgott”.

Sztójay, aki 1944. március 22-től állt a kormány élén, s a külügyminisztériumot is vezette, a tengelyhatalmi szövetséget szolgálta.

A Los Angeles-i székhelyű zsidó szupremácista Simon Wiesenthal Központ „leplezte le”, hogy egy, az angliai Oxfordshire-ből származó 42 éves anyuka lett a Miss Hitler szépségverseny idei győztese.

1942. október 3-án volt minden hordozórakéta ősatyja, a V–2 első sikeres startja. A Vergeltungswaffe–2 egyfokozatú, folyékony hajtóanyagú ballisztikus rakéta volt, amit a Nagynémet Birodalom szakemberei fejlesztettek ki a Balti-tenger egy kis szigete, Usedom egy településén, Peenemündében.

Egy fiatal dán lány figyelemre méltó felfedezést tett nemrégiben, ugyanis közel háromszáz viking érmét talált, amelyekről úgy vélik, hogy több mint 1000 évesek lehetnek.

Akkor is így köszöntött a tavasz és a március. A budai hegyek felől hideg, még a télre emlékeztető szél söpört végig a pesti utcákon.

A Nyilaskeresztes Párt Szálasi Ferenc nemzetvezető részvételével tartotta meg december havi Nagytanácsát, jelentette 1944 decemberében a Magyar Távirati Iroda.

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

Az emberiség egyik óriási bravúrja a nemzetiszocializmussal kapcsolódik össze: ötven éve a holdra szállás magába olvasztotta a III. Birodalom történetének egy részét.

Egyre aktívabb a kanadai határon túl az amerikai Goyim Defense League (Gój Védelmi Liga) nevű csoport, amely antiszemita felvilágosító anyagok terjesztését végzi a lakónegyedekben.

Másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Győri Törvényszék azt a 17 éves kapuvári diákot, aki  állítólag halállistát készített és egy „neonáci” jelzővel leírt internetes csoportban azt írta tavaly ősszel, hogy másnap megöli osztálytársát a származása miatt.

„Vádat emeltek négy férfival és egy nővel szemben, akik egy marokkói férfira a származása miatt támadtak rá” – közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel.

Akik még nem ismernék a történetét annak a mondásnak, hogy Románia a "történelem prostituáltja", annak segítünk hat történelmi momentummal, amely eléggé tiszta képet fest arról, milyen szövetségese volt ez az ország néhai partnereinek.