Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Ezekkel a mondatokkal, mármint szó szerint ezekkel a mondatokkal indította meg Sasha Johnson Nagy Britannia első színfekete pártját, a TTIP-t, vagy ahogy a helyiek nevezik: a BLM-pártot. Szép jövő elé néznek a britek.

Egy új politikai párt fog megmérkőzni a következő brit parlamenti választásokon, melyet a Black Lives Matter mozgalom inspirált – számolt be róla a Daily Mail és a Sunday.

A párt neve TTIP lesz vezetője pedig a szigetországban hírhedt fekete-marxista aktivistanő, Sasha Johnson lesz, aki Jan Slota, Ceausescu és Niedermüller kombinált magyargyűlöletét meghazudtoló módon gyalázza a fehéreket. Szinte minden megnyilvánulásában.

Az fekete-marxista aktivistacsaj politikusasszony egyébként legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy egy tüntetésen – stílusosan – korbáccsal verte a tömeget, mintha csak a rabszolgái lennének. Az – egyébként egyértelmű – üzenetet próbálta persze finomítani a helyi liberális sajtónaszád, sikertelenül: Johnson ugyanis egy tweetben helyretette őket, és megerősítette az üzenet mögött rejlő finom szimbolikát.

Szabadfordításban nagyjából azt hirdette meg (hol máshol, mint az egyébként erre nyitott Twitteren), hogy amennyiben kormányra kerül, a fehéreket teszi meg majd a feketék rabszolgáinak.

Egyébként azt be kell vallani, hogy stílusa van:

  • afrikai diktátorok szellemét megidéző módon öltözik katonai ruhába,
  • beszédeit pedig jellegzetes Julius Malema sapiban tartja, mely egy ideje Afrikában a fehérellenes mozgalomnak a jelképe,
  • golyóálló mellényben,
  • gyakran puskával – nyilván szimplán dekorációs eszköz – a kezében.

Mi leszünk az Egyesült Királyság első fekete vezetésű pártja. Hangot akarunk magunknak. Így néz ki a demokrácia.

- mondta beszédében, majd lesétált a pulpitusról golyóálló mellényben, puskával a kezében.

(888)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A gondolatbűnöző politikus azért állt bíróság elé, mert egy 2021-es gyűlésen a „Mindent Németországért!” szavakat használta. Ez ugyanis Németországban bűncselekménynek számít.

A szélsőjobboldali zenei színtéren nem ritka, hogy a zenekarok fel- és átdolgozzák más bandák közkedvelt dalait. Például az angol Skrewdriver és a német Landser különösen sok nép fiait megihlette.

A Kun (Kohn) Béla nevével fémjelzett proletárdiktatúra és vörösterror, a hírhedt 133 nap fenekestül forgatta fel az akkori magyar társadalmi és politikai életet.

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

Megszüntette a rendőrség a „tiltott önkényuralmi jelkép használata” miatti nyomozást Szálasi Ferencné sírjának ügyében – derül ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Felülvizsgálatot kezdeményezett a franciaországi Crépol településen megkéselt, 16 éves Thomas ügyében Romans-sur-Isère polgármestere.

Elmélyülő külső és belső konfliktusok, olyan súlyos társadalmi törésvonalak, melyet még Magyarország is megirigyelne, etnikai krízis, romló közbiztonság. Igen, ezek az Amerikai Egyesült Államok mindennapjai, de Joe Biden kormányának (már amennyiben elfogadjuk, hogy beszámítható és ő irányít) vannak fontosabb dolgai is, például a Nordic Resistance Movement (NRM) kriminalizálása.

Mint ismert, az elmúlt napokban szörnyű esemény rázta meg Írországot: egy algériai migráns Dublinban megkéselt három kisgyereket.

Titkos dokumentumfilm készült Giorgia Meloni olasz miniszterelnök pártja, az Olaszország Fivérei ifjúsági tagozatáról, mely azt a köztudomású tényt igyekezett „leleplezni”, hogy a tagozat erősen fasiszta irányultságú.

1945 február 13-án, nem sokkal este 10 óra előtt a nyugvóra készülő szász főváros, Drezda, „az Elba parti Firenze” belvárosának ablakai remegni kezdtek a város fölé berepülő brit bombázókötelék motorjainak egyre jobban erősöd, vészjósló basszusától. 

Kun András 1911-ben született Nyírbátorban. Bölcsészeti és teológiai tanulmányait Rómában folytatta. 1941-ben szentelték pappá, majd minorita szerzetesként a kézdivásárhelyi rendházba került.

A berlini rendőrség és az Állami Bűnügyi Rendőrség vizsgálatot indított az Alternatíva Németország (AFD) ellen, amiért a párt székházának teraszára egy integető hóemberfigurát helyeztek ki.

A liberális brit bíróság „elkötelezett fajgyűlölőknek” nevezte őket, akik a bíró szerint „terrorizmusra buzdítottak”.

Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere számára a sajótóból derült ki, hogy egy patrióta szellemiségű, kétestés koncertet terveznek november második hétvégéjére a kerületben.

Túlságosan roncsolódtak azok a kéz- és lábnélküli emberi csontvázak, amelyekre Hitler keleti fronti főhadiszállásánál, a mai Lengyelország területén leltek, így lehetetlen megállapítani az áldozatok kilétét, illetve haláluk okát.