Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Kitiltotta a fehéreket az ünnepi vacsoráról a húzott szemű bostoni polgármester, de szerinte ez nem rasszizmus és nem is diszkrimináció.

Nem talált kivetnivalót Andrea Campbell, a demokraták által támogatott, a „rendszerszintű rasszizmus” ellen küzdő massachusettsi főállamügyész abban, hogy a rasszista megnyilvánulásairól hírhedt Michelle Wu bostoni polgármester kizárta a fehér köztisztviselőket a városháza egyik rendezvényéről.

Andrea Campbell hivatala még vizsgálatot sem hajlandó indítani az ügyben, annak ellenére, hogy számos hivatalos panasz érkezett a fajilag szegregált rendezvény miatt
– közli a The Daily Wire hírportál. Az ügyészi hivatal fenntartja, hogy a rendezvény nem volt nyilvános, ezért nem sérti az állam közintézményekről szóló törvényét – írja a Fox News.

Nem fehéreknek való e-mail

A városi tanács kapcsolattartási igazgatója, Denise DosSantos által küldött e-mailből kiderült, hogy a vitatott rendezvényt a „Megválasztott színes bőrűek ünnepi partijának” nevezték el – számolt be korábban a The Daily Wire. Miközben Andrea Campbell azt hajtogatja, hogy a rendezvény zárt körű volt, ennek ellentmond a DosSantos által kiküldött meghívó, amely eredetileg a polgármesteri hivatal valamennyi tisztségviselőjének kiment.

„Michelle Wu polgármester nevében tisztelettel meghívom Önt és egy vendégét a Megválasztott színes bőrűek ünnepi partijára december 13-án, szerdán 17:30-kor a Parkman House-ban, a Beacon Street 33-ban” – írta DosSantos a meghívó e-mailben. Tizenöt perccel később azonban DosSantos újabb e-mailt küldött ki, amelyben bocsánatot kért, hogy az e-mailt minden tanácstagnak elküldte, jelezve, hogy azt a tanács fehér tagjainak nem kellett volna elküldenie.

Törvényellenes kirekesztés

A Fox News megjegyzi: a törvény kifejezetten tiltja, hogy bármilyen megkülönböztetést, diszkriminációt vagy korlátozást tegyenek a közintézményekbe való belépés vagy az ottani bánásmód tekintetében faj, bőrszín, vallási meggyőződés, nemzetiség, nem, nemi identitás, szexuális irányultság, siketség, vakság, bármilyen fizikai vagy szellemi fogyatékosság, illetve származás alapján.

A demokrata Michelle Wu így dicsekedett a rendezvénnyel: „Nem is olyan régen Bostonban még nem volt szükségünk ekkora asztalra, hogy a színes bőrű választott képviselők elférjenek. De a városi tanácsosként és most polgármesterként eltöltött időm alatt, sok olyan vezetőt követve, akik utat törtek, büszkén néztem, ahogy ez a csoport növekszik (…) Az ünnepek alkalmával pedig időt szakítunk arra, hogy ünnepeljünk és élvezzük egymás társaságát!”

Megsarcolt vendéglősök

A tajvani bevándorló felmenőkkel rendelkező, a magukat transzneműnek nevezőkért síkra szálló és a fosszilis üzemanyagok használata ellen küzdő Michelle Wu polgármesterségét számos fehérellenes botrány fémjelzi. A bostoni tanács első ázsiai származású, női állampolgáraként ismert politikusa 2021 márciusában fehérellenes viccekkel hergelte a város 44 százalékát kitevő, többségi, fehér lakosságát (emellett 2021-es adatok szerint a spanyol ajkú fehérek újabb 6,13 százaléknyi arányt képviselnek, a feketék aránya 21, az ázsiaiaké közel 10 százalék).

A polgármester a fehér étteremtulajdonosokkal is hadban áll: a város egyértelműen etnikai hovatartozásuk alapján, szabályosan megsarcolta őket egy 7500 dolláros „szabadtéri étkeztetési díjjal”; különösen az úgynevezett olasz negyed egyik étkezőjének tulajdonosára szálltak rá.

Kamala Harris hívének különös színvaksága

Nem a véletlen műve, hogy a főügyész látványos passzivitást mutat az ügyben és rendre visszautasítja a hozzá benyújtott panaszokat: a demokraták támogatását bíró Andrea Campbell, Massachusetts államügyésze, a bostoni városi tanács egykori elnöke, aki korábban az első néger nő volt, aki Bostonban ezt a pozíciót betöltötte, városi politikusként fanatikus híve volt az úgynevezett rendszerszintű rasszizmus és a „faji egyenlőtlenségek” elleni küzdelemnek.

Campbell, aki felügylet alá akarta helyezni a bostoni rendőrséget a George Floyd halálát követő, az Egyesült Államok számos városát lángba borító BLM-es randalírozások idején, támogatta Kamala Harris kampányát a Demokrata Párt 2020-as elnökválasztási előválasztásán.

A demokraták által támogatott főügyész az első néger nő, aki államügyészi posztot tölt be Massachusettsben. Beiktatásakor többek között azt ígérte, hogy fellép „a diszkrimináció ellen”.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Mint tüzér – aki megjárta a Don-kanyar poklát – 1944. november 4-én estem szovjet fogságba Dunaföldvárnál.

Ha az 1939. augusztus 23-án Moszkvában aláírt német–szovjet megnemtámadási egyezményt, amelyet Ribbentrop–Molotov paktumnak szokás nevezni, meg akarjuk érteni, akkor vissza kell mennünk 1939 márciusára.

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

Az ausztrál szövetségi kormány törvénymódosítást kezdeményez a nemzetiszocialista karlendítés betiltásáról is.

Rudolf Hess, Adolf Hitler helyettese, a második világháború alatt  szerepet játszó politikusok közül az egyik legkülönösebb és legérdekesebb egyéniség.

Őrizetbe vették az Alternatíva Németországért egyik tagját hétfőn, a vád szerint „tiltott totalitárius jelképeket” hordott, többen azt állítják, hallották, ahogy a „Sieg Heil!” üdvözléssel köszönt.

A Patriot Front fehér nacionalista csoport öt tagját börtönbüntetésre ítélték, mert „összeesküvést szőttek” egy idahói LGBTQ+ Pride-vonaglás ellen.

Egy angol nemzetiszocialista, akin horogkeresztes zászlókkal, hűtőmágnesekkel és Adolf Hitler portréjával díszített házában ütöttek rajta, gondolatbűnökért került börtönbe Nagy-Britanniában.

Az 1930-as években a hollywoodi stúdiófőnökök is Adolf Hitler előtt hajlongtak a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaság egyik vezetője pedig még zsidó feleségétől is elvált a német nemzetiszocialisták javaslatára.

Egy fehér fajvédő aktivista három négert lőtt agyon a floridai Jacksonville-ben lévő boltban, egy korábbi rasszista akció évfordulóján.

Ausztria 2019 óta a nemzetiszocializmus 26 ezer „áldozatának”, illetve leszármazottjaiknak adott állampolgárságot – közölte Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter.

Egy idős német asszonynak, aki személyesen ismerte, hiszen munkaadója volt, a név – Adolf Hitler – mosolyt csalt az arcára, nem pedig borzongást.

Lapos képernyős televízió, külön mosdó és négy darab emeletes ágy – ilyen körülmények között tartják fogva Ilaria Salist, a milánói terroristát, az antifa támadások első rendű vádlottját.

Zsidó-liberális hiszériát keltett Ausztriában, hogy a szélsőjobboldali Szabadságpárt ifjúsági tagozatának toborzóvideóján feltűnik a Hofburg Kastély erkélye, ahonnan 1938-ban kikiáltották az Anschlusst.

A második világháború lezárást követő vérgőzös évek feltárása, megismertetése a nyilvánossággal, valahogy elfelejtődött az 1990-es "rendszerváltozás" óta.

1945. január 30-án süllyesztette el egy szovjet tengeralattjáró a Balti-tengeren a többségében második világháborús menekülteket szállító Wilhelm Gustloff német személyszállító hajót.