Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az Europol Referral Action Day nevű akciójának elsődleges célja az volt, hogy „azonosítsák és eltávolítsák a világhálón fellelhető antiszemita tartalmakat”.

Ezt a koordinált műveletet Svájc és az Egyesült Királyság hatóságai vezették, és 2024. június 27-én került rá sor. Az akcióban 18 ország bűnüldöző szervei vettek részt, együttműködve az Europol Európai Uniós Internetes Referral Egységével (EU IRU) és nagyobb online szolgáltatókkal.

A Referral Action Day különböző „antiszemita tartalmakat” vett célba, beleértve a „gyűlöletbeszédet”, a „holokauszttagadást” és „a zsidó közösség elleni erőszak méltatását”. A fő cél az „illegális tartalmak” eltávolítása volt, és annak biztosítása, hogy az online platformok betartsák az európai cenzúraszabályokat a „gyűlöletbeszéddel” és a „diszkriminációval” kapcsolatban.

Az Europol és az akcióban résztvevő országok együttesen közel 2000 antiszemita tartalmat jelentettek az online szolgáltatók számára eltávolítás céljából.

„A Referral Action Day elnevezésű akció középpontjában az antiszemitizmus növekedése áll, amelyet a dzsihadista és szélsőjobboldali, valamint szélsőbaloldali csoportok helyeselnek és terjesztenek az interneten” – áll az Europol által közzétett jelentésben.

Ezeket az antiszemita tartalmakat elmondásuk szerint nem csak ezek a csoportok, hanem „tőlük független egyének” is terjesztik különböző online platformokon.

Ezt a zsidók elleni ellenszenvhullámot a Hamász támadását követően elindult palesztinok elleni népirtás miatt fellángolt harag váltotta ki.

A Referral Action Day-ben az alábbi országok EU IRU és speciális rendőri egységei vettek részt:

Albánia,
Ausztria,
Bosznia-Hercegovina,
Dánia,
Franciaország,
Németország,
Magyarország,
Írország,
Olaszország,
Litvánia,
Málta,
Portugália,
Románia,
Spanyolország,
Svédország,
Svájc,
Ukrajna
és az Egyesült Királyság.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A részvevők a legújabb adásban a rasszokról,  a rasszkérdést megközelítő különféle szemléletekről, és egy világnézetileg helyes, egészséges rassztudatról beszélgettek.

Ha már múlt héten szóba került a Fanta, arra gondoltam, nézzük meg közelebbről ennek az italnak az eredettörténetét, illetve tegyük rendbe az üdítőt övező féligazságokat, tévedéseket.

A zsidó-liberális sajtóban „náci nagymamaként” csúfolt Ursula Haverbecket, akit már többször is börtönbüntetéssel sújtottak úgynevezett holokauszttagadás miatt, most újabb 16 hónapra ítélték.

Diszkréten szállították le a nyomozók Ulain Ferencet a Bécs felé tartó gyorsvonatról. Bár a nemzetgyűlési képviselő és ügyvéd meghallgatása és társainak elfogása minden paláver nélkül történt meg, az ügy mégis nagyot robbant.

Akkor is így köszöntött a tavasz és a március. A budai hegyek felől hideg, még a télre emlékeztető szél söpört végig a pesti utcákon.

Szabadon engedték az antifasiszta Ilaria Salist, akit egy erőszakos bűncselekmény miatt tartottak eddig fogva a magyar hatóságok – írta a La Repubblica.

Mi a magyarság jelenlegi helyzete a pozsonyi csata tükrében? Szinte lehetetlen vállalkozás a megfogalmazott kérdésre minden igényt kielégítő válaszokat adni, de ugyanilyen lehetetlen, hogy nemzeti érzelmű magyar ember ne gondolkodna el ezeken az összefüggéseken ezekben a napokban.

A jugoszláv légierő 1941. április 7-i szegedi és pécsi légitámadását, az 1941. június 26-i ismeretlen eredetű kassai bombázást, illetve a Budapestet ért 1942. szeptember 4–5-i és 9–10-i éjszakai szovjet légitámadást követően, az ország területének, ipari és közlekedési csomópontjainak rendszeres és folyamatos bombázása 1944. április 3-án vette kezdetét.

Az elmúlt évtizedek legsúlyosabb etnikai zavargásai rázták meg az Egyesült Királyságot. Az angol társadalom megcsömörlött az illegális bevándorlás és a multikulturalizmus negatív következményeitől. A polgárháború azonban még várat magára.

A vérzivataros 20. század során több híres és hírhedt személyiség is megfordult a szegedi Csillag börtön celláiban.

Az Alternatíva Németországért (AfD) eltiltotta minden nyilvános megjelenéstől és kampányeseménytől a párt európai parlamenti listavezetőjét, Maximilian Krah-t – jelentette be a párt szóvivője, miután az illető a címben idézett mondatot találta mondani.

Jóllehet a biológiai fajfogalom nem azonos az etnográfiai fajfogalommal, mégsem nagyon különbözik tőle.

Az antifa támadások másodrendű vádlottját, Tobias E.-t a tanács egy év tíz hónapra ítélte, de akár hamarosan szabadulhat is. Ő ismerte el egyedüliként az ügyészségi váddal egyezően a bűncselekményeit, de az ítéletet már nem fogadta el.

1908. június 12-én született Otto Skorzeny, a Waffen-SS egyik leghíresebb katonája, aki többek között merész ejtőernyős és kommandós akcióival szerzett magának hírnevet.

Zsidó-liberális hiszériát keltett Ausztriában, hogy a szélsőjobboldali Szabadságpárt ifjúsági tagozatának toborzóvideóján feltűnik a Hofburg Kastély erkélye, ahonnan 1938-ban kikiáltották az Anschlusst.