Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Gyanúsan nagy a csönd a május 24-én, Brüsszelben történt “antiszemita incidens” körül.

Mint emlékezetes, egy baseball sapkát viselő férfi a belga főváros Zsidó Múzeuma előtt agyonlőtt egy izraeli házaspárt, valamint a múzeum két alkalmazottját. A merénylőt a francia rendőrség azóta őrizetbe vette. (Bár a legelső híradások szerint volt egy segítőtársa is, mégpedig annak az autónak a sofőrje, amelyikkel a gyilkos a helyszínre érkezett.) De ahhoz képest, hogy állítólag „antiszemita támadás” történt, valahogy meglehetősen lagymatag az „antiszemitizmus” és a „gyűlölet” visszaszorítását követelő kampány.

 

Egyes megalapozottnak tűnő feltételezések szerint ugyanis egyáltalán nem egy elvakult, fanatikus zsidógyűlölő lövöldözött Brüsszel belvárosában. Valószínűnek tűnik, hogy az akció része volt a Hezbollah (esetleg Irán) és Izrael között zajló titkosszolgálati háborúnak. A merénylet egy célzott gyilkosság volt, nem pedig egy véletlenszerűen végrehajtott támadás – állítja számos titkosszolgálati szakértő. Egyikük, Claude Moniquet, a European Strategic Intelligence and Security Center elnevezésű intézmény igazgatóhelyettese arra hívta fel a figyelmet, hogy maga az elkövető egy profi katona volt, egy “érzelemmentes gyilkos, olyasvalaki, aki már látott halált és talán maga is ölt”.

AmI Oren, a Háárec című izraeli lap katonai szakértője szerint lehetséges, hogy a négy ember halálát követelő vérengzés mögött az iráni állam vagy pedig a libanoni síita szervezet, a Hezbollah titkosszolgálata áll, amelyek ugyanis legalább 2009 óta folytatnak küzdelmet a Moszaddal. A Hezbollah vagy Irán ügynökei ezúttal alighanem megtoroltak egy korábbi izraeli akciót, vagy pedig eltettek láb alól két izraeli ügynököt. Oren cikkében rámutat arra, hogy a két zsidó áldozat, a házaspár, Emmanuel és Mira Riva, hosszú évek óta dolgoztak izraeli kormányhivatalokban. Az 50-es éveiben járó házaspár korábban a berlini izraeli nagykövetségen is dolgozott, a feleség, Mira pedig az izraeli Miniszterelnöki Hivatal munkatársa volt. Márpedig – jegyzi meg a Guardian című brit lap – az izraeli Miniszterelnöki Hivatal “gyakran eufemisztikus megnevezése a Moszad és a Shin Bet nevű titkosszolgálatoknak”. (A Shin Bet az izraeli belső elhárítás szerve.)

Természetesen a máskor oly sokat magasztalt „népnek”, a „demokratikus közvéleménynek” nem kell tudnia minderről. A birka tömegek hadd higgyék csak azt, hogy tényleg „antiszemita támadás” történt, mert akkor tovább lehet építgetni a zsidó áldozati mítoszt, tovább lehet terjeszteni a holokauszt-vallást, le lehet csapni a „szélsőjobboldalra”, és megvan az újabb érv a sajtó- és véleményszabadság újabb korlátozása mellett.

Perge Ottó - Kuruc.info

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

1919. június 24-én robbant ki a tanácsköztársaság ellen szervezett legjelentősebb felkelés. A törekvés elbukott. Árulás, rossz időzítés, szervezetlenség, naivitás, ezek egyszerre okolhatóak a kudarcért.

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

Most, amikor szívemre tett kézzel és felemelt fővel esküszöm, hogy mindörökre ott hagyom a szélsőbaloldalt és katonás, kemény léptekkel átmasírozok a legszélsőjobboldal frontjára, be kell vallanom, hogy ezt végtelen keserűséggel, nagy kíváncsisággal és ugyanakkor örömkönnyet fakasztó forró magyarsággal teszem.

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.

Simáról (BAZ megye) 1945. január 23-án 10 nőt és 9 férfit Abaújszántóra vittek, úgymond 13 napi munkára. Megígérték, hogy utána hazaengednek.

A bolsevik Vörös Hadsereg 1944 nyarán az egész keleti frontvonalon támadásba lendült. Északon Lengyelországban átkelt a Visztulán, de a Keleti-Kárpátokban az Árpád-vonalat nem tudta áttörni a magyar és német védők szívós ellenállása miatt.

Megbüntették Kubában az állami zenei szervezetek hét tisztviselőjét, miután az általuk szervezett halloweeni partin egy Hitler-jelmez nyerte az első díjat – írja az AFP.

Minden vádpontban bűnösnek találták azt a fehér patriótát, aki az Egyesült Államok történetének egyik „legsúlyosabb” zsidóellenes támadásában 11 embert lőtt le egy pittsburghi zsinagógában.

Tetovált „náci” jelképek miatt két és fél évi felfüggesztett szabadságvesztéssel zárult egy három évvel ezelőtti ausztriai nyaralás egy magyar férfi számára. Az illető vesztét az okozta, hogy egy tónál fürdőruhára vetkőzött.

A mennoniták anabaptista felekezetét a 16. században hozta létre egy frízföldi reformátor, Menno Simons. A javarészt Poroszországban letelepedett mennoniták a 18. században a militarista alapokra épülő államból II. Katalin cárnő Oroszországába menekültek.

A 17 másodpercnyi, fekete-fehér felvétel 82 év után került elő 2015 júliusában. Az amatőr filmen az látszik, ahogy az akkor hétéves Erzsébet nemzetiszocialista karlendítést tesz.

Életének nyolcvanharmadik évében elhagyta a földi világot László András filozófus, a metafizikai tradicionalitás egyik legnagyobb magyarországi képviselője, írja a Duo Gladii.

Mihelyt a második világháború 1945-ben véget ért, Kanada és az USA elkezdett hajón élelmet szállítani az emberek százmillióinak, akik a háború következtében éhhalálnak voltak kitéve.

A balközép zöldpárt berlini politikusa Adolf Hitlert éltette, amikor a rendőrök éppen alkoholtesztre vitték.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 15-én 15 óra 30 perckor.