Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Amint izraeliek és a diaszpóra zsidósága a zsidó állam megszületésének 66. évfordulóját ünnepelte ebben a hónapban, a palesztin szervezet is gratulált.

Persze csak a maga, megszokott szerény módján. A szerénységük nem gátolhatja a kreativitást, amelyben a palesztinok igen találékonyak. Ezúttal Izrael nemzeti himnuszát, a „Hatikvát” (A remény) vették célba. Filmet is animáltak hozzá, amelyben egy bátor fiatal arab kővel dobálja az izraeli parlamentet.

A film utolsó kockája pedig egy égő izraeli zászlót mutat, amelyen arabul az a felirat olvasható, hogy „Izrael el fog tűnni.” Az animáció alatt egy arab, igen erős egyiptomi akcentussal az izraeli himnusz átszövegezett változatát énekli. A cím: „A Remény vége”. A zsidókat gonoszoknak titulálja és azt ajánlja Izrael lakosságának, hogy térjen oda vissza, ahonnan Izraelbe költözött. Többek között Német- és Oroszországba.

Aki pedig olyan makacs, hogy e figyelmeztető dalocska ellenére mégis hazájában marad, annak sorsa megpecsételődik. Hogy mit jelent, ez világos. A Hamasz – a figyelmeztetés ellenére – Izraelben maradó zsidóságot tömegesen megkívánja semmisíteni. Ez lesz a palesztinok „Végső Megoldása” az izraeli –palesztin konfliktusra.

A Hamasszal kötött nemrégiben békét Abbasz, a palesztin elnök. Egységkormányra lép vele és hat hónapon belül kiírják az általános választásokat. Nincs kétség, ha ez megtörténik – a Hamasz földcsuszamlásszerű győzelmet arat. Cathrine Ashtont, az EU külügyi főképviselője a Hamasz belépését a kormányba pozitív elemként üdvözölte, annak ellenére, hogy a Hamaszt az EU terrorszervezetként tartja számon és tiltó listára tette.

A videót idáig 50 ezren látták.

(tev.hu)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A rezsim intenzív pszichológiai hadviselést folytat az őshonosok ellen, nehogy olyan következtetéseket vonjanak le, amelyek megkérdőjeleznék a tömeges bevándorlást és a többrasszú társadalmat.

Megdöbbentőnek nevezte a magyar külügyminiszter azt, ahogy a média kezeli Ilaria Salis ügyét. Szíjjártó Pétert egy Londonban tartott előadáson kérdezték antifa terroristanőről, és hangsúlyozta: azt az embert védik, aki azzal a céllal érkezett Budapestre, hogy agyonverjen embereket az utcán.

1945 február 13-án, nem sokkal este 10 óra előtt a nyugvóra készülő szász főváros, Drezda, „az Elba parti Firenze” belvárosának ablakai remegni kezdtek a város fölé berepülő brit bombázókötelék motorjainak egyre jobban erősöd, vészjósló basszusától. 

Egy Simon Knittel antifaiszta összefogott, a Laut gegen Nazis (Hangosan a nácik ellen, LGN) nevű szélsőséges szervezettel és egy hamburgi ügyvédi irodával, hogy a védjegyhivatalon keresztül kisajátítsák a hazafias jelszavakat.

Az osztrák parlament szigorította a nemzetiszocialista jelképek betiltásáról szóló törvényt, kiszélesítette annak hatályát és megerősítette a tiltott jelképek megjelenítésére és terjesztésére kiszabott büntetéseket arra hivatkozva, hogy erősödik az „antiszemitizmus”.

1946. január 19-én indult el Budaörsről az első, kitelepítésre ítélt magyarországi németeket szállító vonat, amely a második világháborút követő szélesebb kelet-európai etnikai tisztogatás hazai szakaszának kezdetét jelentette. 

Az tény, hogy november 4-én hajnalban a szovjet csapatok ismét rátörtek Budapestre, Nagy Imre a Jugoszláv nagykövetségre menekült. Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy ezen a napon leverték volna a szabadságharcot. Sőt.

A faji háborúra való előkészletek, illetve „terrorösszeesküvés” miatt ítéltek el finn nemzetiszocialista fiatalokat.

Sok amerikai nagyváros annyira tele van bűnözéssel, droggal és hajléktalanokkal, hogy nemcsak élhetetlenek, hanem egyenesen no-go zónák.

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.

A szlovák Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) a „náci” ideológia és az SS iránti szimpátia kinyilvánítása miatt ítélt el öt Slovan-szurkolót.

A 19 éves Sai Varshith Kandulát többek között az elnök és családja, illetve az alelnök és családja testi épségének veszélyeztetésével vádolhatják meg.

Franciaország az utóbbi éjszakákon ugyanazt élte át, amit néhány évtizede már többször is, és amit a jövőben törvényszerűen egyre gyakrabban fog átélni: a söpredék („la racaille”) féktelen tombolását gyújtogatással, fosztogatással, lövöldözéssel fűszerezve.

Megszólaltak a német közmédiának azoknak a feltételezett elkövetőknek a szülei, akiket a tavaly februári budapesti támadások elkövetése miatt köröznek.

A cionista német hatóságok vizsgálódnak, ugyanis egy olyan videó terjedt el, amelyben egy hazafias viseletbe öltözött férfi osztogatott léggömböket óvodásoknak.