Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A balközép zöldpárt berlini politikusa Adolf Hitlert éltette, amikor a rendőrök éppen alkoholtesztre vitték.

Jutta Bodenről kiderült, hogy ittasan vezetett, vérében 1,34 ezrelék alkohol volt. Az eset után a politikus lemondott a mandátumáról.

A berlini rendőrség ittas vezetés, valamint „alkotmányellenes” és „terrorszervezetek” jelszavainak használata miatt nyomoz Jutta Boden berlini politikus ellen, írta a Junge Freiheit. Jutta Boden kerületi tanácsos volt Charlottenburg-Wilmersdorfban, egy berlini kerületben. 

A nő az A115-ös autópályán közlekedett Berlinből Brandenburg felé. A rendőröknek gyanús lett az autópályán imbolygó autó, ezért megállították a nőt, majd kiderült, hogy a vérét 1,34 ezrelékes alkoholszintűre dúsította azon a görbe estén. Őrizetbevételkor azonban a politikus hirtelen a karját lendítve, Heil Hitler! kiáltással éltette a Führert. Végül bevitték a rendőrségre, ahonnan vérvétel után hazaengedték.

Azóta lemondott a képviselői mandátumáról. Egy nyilatkozatában ezt azzal indokolta, hogy az ellenőrzés során „nem megfelelő és helytelen” reakciót mutatott. Mint fogalmazott, úgy érezte, a rendőrök nem bántak vele megfelelően, és amikor magyarázatot kért, felemelte a jobb karját. Habár a szájából elhangzott a Heil Hitler! felkiáltás, utólagos állítása szerint ezzel nem az volt a szándéka, hogy Hitlert éltesse.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A rezsim intenzív pszichológiai hadviselést folytat az őshonosok ellen, nehogy olyan következtetéseket vonjanak le, amelyek megkérdőjeleznék a tömeges bevándorlást és a többrasszú társadalmat.

Az NZóna Podcast tematikus Homo Viator sorozata ezúttal az 1945-ös budavári kitörést és a Becsület Napját vizsgálja világnézeti szempontból.

A mennoniták anabaptista felekezetét a 16. században hozta létre egy frízföldi reformátor, Menno Simons. A javarészt Poroszországban letelepedett mennoniták a 18. században a militarista alapokra épülő államból II. Katalin cárnő Oroszországába menekültek.

A kanadai kormány azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza a második világháború után Kanadába emigrált egykori állítólagos „náci kollaboránsok” listáját – közölte Justin Trudeau miniszterelnök, írja az AFP.

A budapesti börtönben fogva tartott antifasiszta bandavezér, Ilaria Salis csalódott a magyar külgazdasági és külügyminiszterben, amiért az azt reméli, megkapja méltó büntetését tettéért.

Október elején a szakemberek megkezdték a második világháború során a Balaton vizébe zuhant magyar Messerschmitt típusú vadászrepülőgép kiemelését Balatonakarattya térségében.

A második világháború minden karácsonya szomorú volt, azonban 1944 decembere kimondottan komoly megpróbáltatásokat jelentett a budapestiek számára.

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

Időről időre, újra és újra találkozunk a Nagynémet Birodalommal kapcsolatban azzal a megállapítással, hogy a német intellektuális elit a nemzetiszocialista kormányzat 1933 januári hatalomra kerülését és hatalmának megszilárdulását követően elhagyta Németországot és számkivetésbe ment.

Adolf Hitler 1983-ban előkerült „naplója” olyan igénytelen hamisítvány volt, hogy még az A.H. monogramot sem sikerült helyesen leírni – mégis kollektív őrületbe kergette egy nagynevű német lap szerkesztőit.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. október 23-án.

A szélsőliberális-zsidó Euronews azon örvendezik, hogy egy belgiumi flamand „szélsőjobboldali” aktivistát ítélt el a helyi bíróság, pusztán azért, mert gyakorolta a szólásszabadsághoz való jogát. Ez természetesen „jogállami” megoldásnak számít Brüsszelben.

1944. március 19-én a szövetséges Nagynémet Birodalom katonái bevonultak Magyarország területére, azonban ennek hosszú előzményei voltak.

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

A lakókat kiráncigálták lakásukból, majd őrizetbe vették: ismét botrány Gregor Lange és a dortmundi rendőrség körül!

A korabeli német sajtóban csodafegyverként (Wunderwaffe) emlegetett rakéta a mai robotrepülőgépek elődjének tekinthető.