Kövess minket: Telegram — XVkontakte

De két nappal később el is vették szüleitől azok politikai meggyőződése miatt, akárcsak a testvéreit.

A New Jersey-i Heath Campbell folyamatosan diszkriminációnak van kitéve. Az egész azzal kezdődött, hogy a cukrász kirekesztő módon nem akarta ráírni az akkor hároméves kisfia nevét a születésnapi tortára, majd azzal folytatódott, hogy a családvédelmi szolgálat elvette szüleitől a kis Adolf Hitlert. Sőt, nem csak őt, hanem JoyceLynn Aryan Nationt és Honszlynn Hinler Jeannie-t is, mondván, a szülők "komoly sérülések kockázatának tették ki gyermekeiket".

Bethanie Zito a napokban új kisbabának adott életet, megszületett Eva Braun.

Ő sem maradhatott a szüleinél, két nappal a születése után elvették tőlük, nehogy "náci tejet" kapjon az édesanyjától.

- Nem lehet gyerekem, mert náci vagyok! - fakadt ki a negyvenéves Heath. - Ezt mondják. Én meg azt, hogy akkor hagyom abba a nemzésüket, amikor ők abbahagyják az elvételüket - tette hozzá. Összesen kilenc gyermeke van öt különböző asszonytól, de politikai hovatartozása miatt egyiket sem nevelheti.

Az édesanyát nagyon megviselték a történtek. Két napot töltött a kislányával a kórházban, s amikor haza akart menni, az ápolónők elvitték a gyereket, és megjelentek a gyermekvédelmi szolgálat emberei.

"Sajnáljuk, de a lánya nem jön vissza, magunkkal visszük" - közölték az édesanyával.

"Elrabolták a lányomat" - háborgott az apa, aki szerint vérlázító az, hogy ha nem hajlandó más rasszból valókkal keveredni, és nem fogja hagyni a gyerekeit sem, akkor ez feljogosítja az államot, hogy elrabolják tőle.

"Ha feltételezhető, hogy a gyermek veszélyben van, akkor megtehetik" - mondta az esetről cikkező lapnak Michael Connor ügyvéd.

A liberális média által ünnepelt homokos pár által nyolc éven át erőszakolt kisfiúnál ez valamiért nem merült fel már a legelején. Az ausztráliai Peter Trong az ő "felesége" Mark Newton, volt az a homokos és pedofil páros, akiket 8 éven át ünnepelt a nemzetközi sajtó, mint az első "melegeket", akik hivatalosan gyermeket fogadhattak örökbe. Végül kiderült, hogy végig erőszakolták és kölcsön is adták más pedofiloknak a 2005-ben Oroszországból "beszerzett" kisfiút, de a rettenetes bűncselekménynek már nem lett komolyabb visszhangja és senkinek nem jutott eszébe, hogy a homokos párok "veszélyt jelentenének" a gyermekek egészségére.

Kivéve talán Vlagyimir Putyinnak, aki azóta letiltatta az orosz gyermekek külföldről való adoptálását.

(Kuruc.info - New York Daily News nyomán)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Pink Floyd énekese, Roger Waters egy negatív „fiktív fasiszta diktátort” alakított az együttes németországi fellépésén, de ez nem zavarta a német hatóságokat, hogy „náci propagandával” vádolják meg.

„Amerika megbukott, mert egy társadalomban, ahol a hasznossági princípium mindenekfelett való, a morális felelősségérzete elsorvad” – ezt írja Márai Sándor 1957. november 5-én naplójába, s hozzáteszi, a Nyugat magyar forradalommal szembeni árulását nem lehet megbocsátani, és senki nem hisz többé a Nyugatnak.

Soha nem is kapták el, hiába szerepelt négy évtizeden át az FBI körözési toplistáján. 1985-ben végül magát adta fel.

Oroszok és civil román rendőrök vették körül 1945. január 2-án Érdmindszentet. Senki sem távozhatott.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

Az egykori SS-tagok végzetes fogyatkozásával már egyre nehezebb háborús pereket rendezni, ezért újabb és újabb ajvékolni való után nézve több osztrák tartományról is „kiderítették”, hogy ott még mindig „nácik által komponált himnuszok” vannak érvényben.

Az első ember alkotta eszközt, amely áttörte a világűr határát, az Adolf Hitler szupertitkos csodafegyver-programját, az A-4-es vagy közismertebb nevén a V-2-es ballisztikus rakétát megépítő fejlesztőcsoport vezetője, dr. Wernher von Braun konstruálta meg.

2019-ben az eleki Resetár András házfelújítást végzett, mikor megdöbbentő felfedezést tett az ingatlanban, amely egykor a Faulhaber család otthona volt.

A korabeli német sajtóban csodafegyverként (Wunderwaffe) emlegetett rakéta a mai robotrepülőgépek elődjének tekinthető.

Életének nyolcvanharmadik évében elhagyta a földi világot László András filozófus, a metafizikai tradicionalitás egyik legnagyobb magyarországi képviselője, írja a Duo Gladii.

Megdöbbentően enyhe ítélettel úszta meg a hírhedt baloldali Antifa-vezér, Lina Engel azt a büntetőpert, amelyet a drezdai Legfelsőbb Bíróság (regionális bíróság) állambiztonsági szenátusa folytatott le 2021 szeptembere és 2023 májusa között.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. december 3-án 15 óra 17 perckor. Jelen vannak: Dr. Szabó Ferenc népügyész, Harangozó Piroska jegyzőkönyvvezető, Szálasi Ferenc terhelt.

1945. január 24-én munka után hazafelé menet Budapesten, a Bethlen Gábor utcában mellém toppant két tatárképű szovjet katona, és fegyverrel egy közeledő, civilekből álló csoportba kényszerített.

A sztálinista rendszer szétválaszthatatlan magától Sztálin személyétől. A bolsevik rendszer működési mechanizmusa gyakorlatilag Sztálin személye köré épült, és a diktátor 1953-as halálával szükségszerűen meg is változott.

A biztonsági erők több száz fegyvert, valamint horogkeresztes zászlókat és kellékeket foglaltak le Ausztriában hazafias motorosokhoz köthető ingatlanokban.