Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Orosz törvényhozók javaslatot terjesztettek elő, hogy Oroszország rendezze meg az Eurovíziós Dalfesztivál saját változatát azt követően, hogy az európai dalversenyen az osztrák transzvesztita Conchita Wurst (Kolbász Punci), a férfiak közötti anális szex propagandistája győzött.

Valerij Raskin kommunista párti képviselő kedden felszólította Oroszországot, hogy mondjon le a dalfesztiválon való részvételről, és szervezzen egy párhuzamos versenyt Eurázsia hangja (Voice of Eurasia) elnevezéssel.

“A legutóbbi Eurovíziós Dalfesztivál eredménye nyomán elfogyott a türelmünk. El kell hagynunk ezt a versenyt. Nem tűrhetjük ezt a végtelen őrültséget” – idézte a képviselő parlamenti felszólalását az Interfax hírügynökség.

Az orosz törvényhozók egyike azt is javasolta, hogy ne engedélyezzék Conchita Wurstnak, hogy Oroszország területére lépjen.

Raskin felvetését azonnal támogatásáról biztosította Fehéroroszország. “Conchita Wurst győzelme az Európai Unió morális értékeinek teljes összeomlását szimbolizálja. Nincs szükségünk Európára” – fogalmazott közleményében Aljakszandr Lukasenka államfő szláv tanácsadó testülete.

Oroszok tízmillióinak érzékenységét sértette (és nem csak nekik), hogy a bájos orosz ikreket kifütyülte a szakállas nőre gerjedő européer “tolerancia-közönség”. Az orosz Duma (törvényhozás) ezért azt javasolja, hogy Oroszország lépjen vissza az Eurovíziós dalfesztiváltól, és írja ki az Eurázsia Hangja versenyt.

A Duma nem szeretné, ha szakállas nők adnának erkölcsi iránytűt a fiataloknak, és ilyen példaképeik legyenek – jelentette a hivatalos orosz média.

(filmsor.net)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Adolf Hitler 1983-ban előkerült „naplója” olyan igénytelen hamisítvány volt, hogy még az A.H. monogramot sem sikerült helyesen leírni – mégis kollektív őrületbe kergette egy nagynevű német lap szerkesztőit.

Az 1945 előtti korszak egyik legtisztább, legnagyobb képességű magyar államférfia, Bárdossy László volt az első, aki vértanúhalált halt a Rákosi Mátyás és Nagy Ferenc által állított kivégző oszlopok előtt.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

Korábban röviden – a „tudományos” értékéhez mérten – már szó esett egy bizonyos Robin DiAngelóról annak kapcsán, hogy az ő agyszüleménye a woke-izmus bibliájának számító White Fragility (Fehér törékenység) című könyv.

Egy szövetségi esküdtszék 63 vádpontban ítélte el Robert Bowerst, azt az ötvenéves férfit, aki 2018 októberében tizenegy zsidóval végzett egy pittsburghi zsinagógában.

Észak-Írország fővárosában a jövő héten árverésre bocsátják azt a ceruzát, amelyet Eva Braun ajándékozott a Führer 52. születésnapjára.

A bolsevik Vörös Hadsereg 1944 nyarán az egész keleti frontvonalon támadásba lendült. Északon Lengyelországban átkelt a Visztulán, de a Keleti-Kárpátokban az Árpád-vonalat nem tudta áttörni a magyar és német védők szívós ellenállása miatt.

A szovjet hadsereg katonái 1945. január 17-én hurcoltak el budapesti lakásomról, a Fővámtér 8. alatti épületből.

Déri Tibor, Újpest DK-s polgármestere számára a sajótóból derült ki, hogy egy patrióta szellemiségű, kétestés koncertet terveznek november második hétvégéjére a kerületben.

Mint ismert, az elmúlt napokban szörnyű esemény rázta meg Írországot: egy algériai migráns Dublinban megkéselt három kisgyereket.

Pénzgyűjtésbe kezdett a 2023-as antifa támadások kitervelőjének és elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak családja.

Simáról (BAZ megye) 1945. január 23-án 10 nőt és 9 férfit Abaújszántóra vittek, úgymond 13 napi munkára. Megígérték, hogy utána hazaengednek.

A Római Birodalom és Oroszország történelmi példája meggyőzően bizonyítja, hogy a kollektivista-bolsevista ideológia pszichésen-mentálisan beteg társadalmakban alig talál ellenállásra.

Ismét nyilatkozott antifa erőszaktevő Ilaria Salis börtönben szerzett barátnője, Carmen Giorgio, hogy a magyar börtönállapotok „rémségeiről” beszéljen.

Lassan telnek a napjai, nem tudja a pontos időt és nem bízhat senkiben Ilaria Salis, akinek ügyvédei mindent megtesznek azért, hogy olaszországi házi őrizetet harcoljanak ki – olvashatjuk a szívszaggató sorokat, írja a Mandineren nyomán a Magyar Jelen.