Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az amerikai feketék sok olyan dologban hisznek, ami nem létezik, olyannyira, hogy azt lehet mondani, egy másik dimenzióban élnek, miközben a miénkben beszélnek.

Ezt egyre gyakrabban teszik, köszönhetően az okostelefonoknak és az internetnek, amelyet a fehér vagy az ázsiai ember ad a kezükbe.

Különösen igaz ez a nőnemű díszpéldányaikra, amint azt a közösségi médiára ömlesztett folyamatos szómenésük is illusztrálja.

Miért van a fekete nőknek manapság a leggroteszkebben felfújt véleményük önmagukról? Minden bizonnyal a körükben tömeges Dunning–Krueger-hatás (kompetenciaillúzió), a fiatalabbjaik egyharmadát sújtó patológiás narcizmus és egy olyan kulturális környezet (maga a neobolsevizmus) kölcsönhatásának az eredményeként. Nem véletlen, hogy közülük kerülnek ki a fehérellenes BLM-aktivizmus legfanatikusabb pasionariái (Alicia Garza, Patrisse Cullors, Opal Tometi, Sasha Johnson, Tamir Rice, Tanisha Anderson stb.) és az ehhez elméleti alapot szolgáltató woke-izmus gagyidiplomás prédikátorai (Kimberlé Crenshaw, Patricia Hill Collins, Audre Lorde, Angela Davis, Beverly Guy-Sheftall, Gloria Jean Watkins stb.).

Az amerikai feketék tekintélyes hányada hisz Wakanda létezésében is, amely egy altruista karikaturista képregény sztoriján alapuló hollywoodi mesefilm (Fekete párduc) fiktív színtere, egy virtuális high-tech világ, ahol a feketék szó szerint emberfeletti lények. Királyuk a Fekete párduc, aki olyan számukra, mint egy fáraó. Wakandában a legmagasabb az írni-olvasni tudás aránya a világon, az oktatás ingyenes, akárcsak az egészségügyi ellátás, és itt a leghosszabb a várható élettartam, mert a polgárait születésüktől kezdve „kimoyogyöngyökkel” látják el, egy olyan rendszerrel, amely lehetővé teszi egészségi állapotuk folyamatos nyomon követését.

Wakanda rendelkezik a bolygó legfejlettebb technológiájával, amelyet évszázadokon keresztül önállóan fejlesztettek ki. A wakandai tudósok körülbelül egy évszázaddal a világ többi része előtt fedezték fel az atommaghasadást. A huszadik század közepe óta Wakanda bonyolult műholdakat használ, amelyeket akkor indítottak, amikor az Egyesült Államok és a Szovjetunió saját űrprogramba kezdett. Mindez annyira valósághű, hogy a feketéknek nehéz megkülönböztetni Wakandát a régi Afrikától, annak minden állítólagos vívmányával, amelyeket a „leukodermák” (fehérek) irigyeltek és végül elloptak tőlük. Szerintük Afrikát megfosztották civilizációjától az alsóbbrendű fehérek, akik félnek a fekete szuperemberektől, mert az utóbbiak most vissza akarják szerezni az ellopott jussukat.

Addig is, amíg ez bekövetkezik, az amerikai neobolsevik rezsimben a fehérek létrehoztak egy wakandai virtuális világot különleges kiváltságokkal, amelyeknek a négerek a kedvezményezettjei. A bőség zavarával küszködve, következzen belőlük néhány.

Ha fekete vagy, 300 dolláros Nike tornacipőt hordhatsz, miközben szociális segélyen tengődsz. Okostelefonod van korlátlan adatcsomaggal, ingyen és bérmentve. Állami támogatású lakásban élsz, ahol nincs közüzemi számlád. Ingyenes egészségbiztosításban részesülsz olyanok pénzén, akik nem engedhetik meg maguknak ugyanezt. Adókból finanszírozott állami szervezetek garmadája támogat és védelmez, faji alapon. Rendelkezésedre áll egy országos főiskolai pénzalap, amely csak téged támogat, és egy exkluzív televíziós hálózat, amely csak neked szól. Felvonulhatsz és tiltakozhatsz bármi ellen, ami felháborít, anélkül, hogy aggódnod kellene a munkából való hiányzás következményei miatt. Futószalagon gyárthatod a gyerekeket, függetlenül a foglalkoztatási és vagyoni helyzetedtől, és beadhatod őket olyan óvodába és iskolába, amelyért nem kell fizetned. Előnyben részesülsz szinte bármilyen munkahely betöltésénél, még akkor is, ha képzetlenebb vagy, mint a többi pályázó. Elkövetheted a legbrutálisabb bűncselekményeket, a fősodrú média mégis kiáll melletted, enyhítő körülményeket keresve, a hírességek pedig petíciózgatnak az enyhe ítélet vagy a börtönből való szabadulásod érdekében.

Az újságírók lényegében csak azokról a (ritka) bűncselekményekről tudósítanak, amelyekben történetesen te vagy az áldozat, és ezt túlhangsúlyozzák, de többnyire figyelmen kívül hagyják az elképesztően és aránytalanul nagy számú olyan bűncselekményt, amelyekben te vagy a támadó. Az amerikai népesség alig 13 százalékát alkotva, meghatározó szerepet birtokolsz a filmekben, a televízióban, a zenében és a hirdetésekben. Egész hónapokat és külön ünnepeket szentelnek személyed és a hasonszőrű történelmi személyiségek dicsőítésének. Az iskolákat arra kényszerítik, hogy a matematikát vegyék ki a tantervből, mert képtelen vagy megbirkózni vele.

Szinte semmit sem tettél hozzá a nagyobb civilizációk művészetéhez, kultúrájához vagy általában a tudományhoz, de lehetővé teszik számodra, hogy ezt a tényt fantáziadús revizionista mítoszok megalkotásával kompenzáld (pl. afrofuturizmus, Fekete Athén, Fekete Egyiptom, vagy például azt állítva, hogy egy Amelia Bassano nevű fekete nő írta Shakespeare összes drámáját). Tönkreteheted fehér emberek életét azzal, hogy rasszistának nevezed őket. Nyíltan szíthatsz erőszakot és gyűlöletet más etnikumokkal szemben következmények nélkül. Beleerőltetheted magad történelmi játék- és dokumentumfilmekbe, amelyek olyan valós korszakokon és eseményeken alapulnak, amelyekhez az őseidnek semmi közük nem volt (pl. vikingek, középkori Európa, Erzsébet kori Anglia, viktoriánus korszak), és rákényszerítheted a fehéreket, hogy elfogadják ezt. Követelheted olyan országok médiájában való megjelenésedet, ahol nem vagy őshonos (pl. a japán animéban, mangában és videójátékokban).

A legvulgárisabb hip-hopot gyárthatod zeneként, amelynek a szövegei az erőszakot, a bandakultúrát és a drogokat dicsőítik, és legitim művészeti formának tekintheted ezt, az emberek pedig kénytelenek reklámokban és éttermekben magától értetődő alapzeneként elviselni. Szabadon megzavarhatod mások nyugalmát azzal, hogy nyilvánosan bömbölteted a „tamtamodat”, hangoskodsz a moziban, tilos helyen cigarettázol, és mindezt anélkül, hogy tartanál a következményektől.

Tiéd lehet egy egész kontinens, amelyet dicsőítesz és romantikusan ábrázolsz, de mégsem vagy hajlandó ott élni, inkább olyan országokban laksz, ahol kisebbségben vagy az általad gyűlölt népek között, amelyekről azt állítod, hogy elnyomnak téged.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Ismét nyilatkozott antifa erőszaktevő Ilaria Salis börtönben szerzett barátnője, Carmen Giorgio, hogy a magyar börtönállapotok „rémségeiről” beszéljen.

Az Ostromkalauz után folytatódott a Festung Budapest 2024 rendezvénysorozata. A szervezést megnehezítő körülményekről évről évre egyre többet kell beszélnünk és írnunk a különböző csatornákon és felületeken – írja e sorokat honlapján a Légió Hungária.

Adolf Hitler ceruzájáért 5400 fontot adtak egy árverésen, ami miatt a zsidó-liberális sajtó a teljes glóbuszon ajvékolt egy sort.

Öt és fél év szabadságvesztésre ítéltek egy 16 éves fiút, mert „neonáci” csoporthoz tartozott, megpróbálta beszervezni egy iskolatársát is, valamint különböző eszközökkel terjesztette a csoport ideológiáját – jelentette örömködve a zsidó-liberális média.

A „Historical Figures” – egy új mesterséges intelligencián alapuló chatbot alkalmazás – lehetővé teszi, hogy a történelem 20 ezer híres személyiségének bármelyikével beszélgessen az ember.

Oroszok és civil román rendőrök vették körül 1945. január 2-án Érdmindszentet. Senki sem távozhatott.

A szerbiai Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület elnöke, Olivera Zekic a Telegramon tett közzé egy fotót, amelyen SS-egyenruhában tetszeleg.

Jóllehet a biológiai fajfogalom nem azonos az etnográfiai fajfogalommal, mégsem nagyon különbözik tőle.

Az 1944 őszén szovjet megszállás alá került Kecskeméten a nyugat-magyarországi harci cselekmények és a világháború vége után is még fél évvel, 1945 karácsonyán is előfordultak a szovjet katonák által elkövetett rablások és gyilkosságok a polgári lakossággal és az újonnan felálló rendőrség tagjaival szemben egyaránt.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

1944-ben és 1956-ban a történelem megismételte önmagát. Az 1944/1945-ös vérhullással újabb magok kerültek az áldott magyar földbe.

A Római Birodalom és Oroszország történelmi példája meggyőzően bizonyítja, hogy a kollektivista-bolsevista ideológia pszichésen-mentálisan beteg társadalmakban alig talál ellenállásra.

Hét évtizeddel a második világháború vége után még éltek emberek, akiknél hitelesebben senki sem tudta elmondani, mit tapasztalhatott egy civil a budai oldalon 1944-45 telén.

1945. május 9-én kényszerítették térdre a Szövetségesek a Nagynémet Birodalmat, azonban arról nem szokás beszélni, mi mindennel járt ez a győzelem.

Vilhelm Junnila, Finnország gazdasági minisztere azzal viccelődött, hogy a parlamenti választásokon a 88-as lett az ő jelölti száma, amelyet a finn választási bizottság véletlenszerűen osztott ki neki.

A Szovjetunióba 1944 decemberében és 1945 januárjában tömegesen elhurcolt férfiak és nők között szép számban találunk papokat is. Közülük többen soha nem tértek vissza hazájukba.

Egy fehér fajvédő aktivista három négert lőtt agyon a floridai Jacksonville-ben lévő boltban, egy korábbi rasszista akció évfordulóján.

Joe Biden amerikai elnök megemlékezett az 1921-es tulsai pogromról, amelyet manapság az ország „rasszista történelmének szégyenfoltjaként” tartanak számon, pedig csak fehér emberek gyakorolták az önvédelemhez való jogukat.

A Lustgartenben a nemzeti ünnepnap alkalmából tartott tömeggyűlésen Hitler kancellár, mint minden évben, most is beszédet mondott.

Szigorú beléptetés, hatalmas sajtóérdeklődés és csurig telt tárgyalóterem – elkezdődött az antifasiszta támadások tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken hétfő reggel.

Az ausztrál kormány a „szélsőjobboldal erősödése” miatt a nemzetiszocialista jelképek betiltását fogja kezdeményezni, jelentette be Mark Dreyfus igazságügyi miniszter.

A ceglédi táborban 1945 elején mint elhurcoltakat bevagoníroztak bennünket, azzal a mesével, hogy Debrecenbe visznek, és ott az új magyar hadsereg tagjai leszünk.

Az 1945 előtti korszak egyik legtisztább, legnagyobb képességű magyar államférfia, Bárdossy László volt az első, aki vértanúhalált halt a Rákosi Mátyás és Nagy Ferenc által állított kivégző oszlopok előtt.

1941. június 22-én kezdődött meg a Barbarossa hadművelet, a Német Birodalom harca a Szovjetunió ellen. A német Wehrmacht három hadseregcsoportja indított támadást, kötelékükben a németekkel szövetséges országok katonai egységeivel és önkéntes alakulatokkal.