Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az amerikai feketék sok olyan dologban hisznek, ami nem létezik, olyannyira, hogy azt lehet mondani, egy másik dimenzióban élnek, miközben a miénkben beszélnek.

Ezt egyre gyakrabban teszik, köszönhetően az okostelefonoknak és az internetnek, amelyet a fehér vagy az ázsiai ember ad a kezükbe.

Különösen igaz ez a nőnemű díszpéldányaikra, amint azt a közösségi médiára ömlesztett folyamatos szómenésük is illusztrálja.

Miért van a fekete nőknek manapság a leggroteszkebben felfújt véleményük önmagukról? Minden bizonnyal a körükben tömeges Dunning–Krueger-hatás (kompetenciaillúzió), a fiatalabbjaik egyharmadát sújtó patológiás narcizmus és egy olyan kulturális környezet (maga a neobolsevizmus) kölcsönhatásának az eredményeként. Nem véletlen, hogy közülük kerülnek ki a fehérellenes BLM-aktivizmus legfanatikusabb pasionariái (Alicia Garza, Patrisse Cullors, Opal Tometi, Sasha Johnson, Tamir Rice, Tanisha Anderson stb.) és az ehhez elméleti alapot szolgáltató woke-izmus gagyidiplomás prédikátorai (Kimberlé Crenshaw, Patricia Hill Collins, Audre Lorde, Angela Davis, Beverly Guy-Sheftall, Gloria Jean Watkins stb.).

Az amerikai feketék tekintélyes hányada hisz Wakanda létezésében is, amely egy altruista karikaturista képregény sztoriján alapuló hollywoodi mesefilm (Fekete párduc) fiktív színtere, egy virtuális high-tech világ, ahol a feketék szó szerint emberfeletti lények. Királyuk a Fekete párduc, aki olyan számukra, mint egy fáraó. Wakandában a legmagasabb az írni-olvasni tudás aránya a világon, az oktatás ingyenes, akárcsak az egészségügyi ellátás, és itt a leghosszabb a várható élettartam, mert a polgárait születésüktől kezdve „kimoyogyöngyökkel” látják el, egy olyan rendszerrel, amely lehetővé teszi egészségi állapotuk folyamatos nyomon követését.

Wakanda rendelkezik a bolygó legfejlettebb technológiájával, amelyet évszázadokon keresztül önállóan fejlesztettek ki. A wakandai tudósok körülbelül egy évszázaddal a világ többi része előtt fedezték fel az atommaghasadást. A huszadik század közepe óta Wakanda bonyolult műholdakat használ, amelyeket akkor indítottak, amikor az Egyesült Államok és a Szovjetunió saját űrprogramba kezdett. Mindez annyira valósághű, hogy a feketéknek nehéz megkülönböztetni Wakandát a régi Afrikától, annak minden állítólagos vívmányával, amelyeket a „leukodermák” (fehérek) irigyeltek és végül elloptak tőlük. Szerintük Afrikát megfosztották civilizációjától az alsóbbrendű fehérek, akik félnek a fekete szuperemberektől, mert az utóbbiak most vissza akarják szerezni az ellopott jussukat.

Addig is, amíg ez bekövetkezik, az amerikai neobolsevik rezsimben a fehérek létrehoztak egy wakandai virtuális világot különleges kiváltságokkal, amelyeknek a négerek a kedvezményezettjei. A bőség zavarával küszködve, következzen belőlük néhány.

Ha fekete vagy, 300 dolláros Nike tornacipőt hordhatsz, miközben szociális segélyen tengődsz. Okostelefonod van korlátlan adatcsomaggal, ingyen és bérmentve. Állami támogatású lakásban élsz, ahol nincs közüzemi számlád. Ingyenes egészségbiztosításban részesülsz olyanok pénzén, akik nem engedhetik meg maguknak ugyanezt. Adókból finanszírozott állami szervezetek garmadája támogat és védelmez, faji alapon. Rendelkezésedre áll egy országos főiskolai pénzalap, amely csak téged támogat, és egy exkluzív televíziós hálózat, amely csak neked szól. Felvonulhatsz és tiltakozhatsz bármi ellen, ami felháborít, anélkül, hogy aggódnod kellene a munkából való hiányzás következményei miatt. Futószalagon gyárthatod a gyerekeket, függetlenül a foglalkoztatási és vagyoni helyzetedtől, és beadhatod őket olyan óvodába és iskolába, amelyért nem kell fizetned. Előnyben részesülsz szinte bármilyen munkahely betöltésénél, még akkor is, ha képzetlenebb vagy, mint a többi pályázó. Elkövetheted a legbrutálisabb bűncselekményeket, a fősodrú média mégis kiáll melletted, enyhítő körülményeket keresve, a hírességek pedig petíciózgatnak az enyhe ítélet vagy a börtönből való szabadulásod érdekében.

Az újságírók lényegében csak azokról a (ritka) bűncselekményekről tudósítanak, amelyekben történetesen te vagy az áldozat, és ezt túlhangsúlyozzák, de többnyire figyelmen kívül hagyják az elképesztően és aránytalanul nagy számú olyan bűncselekményt, amelyekben te vagy a támadó. Az amerikai népesség alig 13 százalékát alkotva, meghatározó szerepet birtokolsz a filmekben, a televízióban, a zenében és a hirdetésekben. Egész hónapokat és külön ünnepeket szentelnek személyed és a hasonszőrű történelmi személyiségek dicsőítésének. Az iskolákat arra kényszerítik, hogy a matematikát vegyék ki a tantervből, mert képtelen vagy megbirkózni vele.

Szinte semmit sem tettél hozzá a nagyobb civilizációk művészetéhez, kultúrájához vagy általában a tudományhoz, de lehetővé teszik számodra, hogy ezt a tényt fantáziadús revizionista mítoszok megalkotásával kompenzáld (pl. afrofuturizmus, Fekete Athén, Fekete Egyiptom, vagy például azt állítva, hogy egy Amelia Bassano nevű fekete nő írta Shakespeare összes drámáját). Tönkreteheted fehér emberek életét azzal, hogy rasszistának nevezed őket. Nyíltan szíthatsz erőszakot és gyűlöletet más etnikumokkal szemben következmények nélkül. Beleerőltetheted magad történelmi játék- és dokumentumfilmekbe, amelyek olyan valós korszakokon és eseményeken alapulnak, amelyekhez az őseidnek semmi közük nem volt (pl. vikingek, középkori Európa, Erzsébet kori Anglia, viktoriánus korszak), és rákényszerítheted a fehéreket, hogy elfogadják ezt. Követelheted olyan országok médiájában való megjelenésedet, ahol nem vagy őshonos (pl. a japán animéban, mangában és videójátékokban).

A legvulgárisabb hip-hopot gyárthatod zeneként, amelynek a szövegei az erőszakot, a bandakultúrát és a drogokat dicsőítik, és legitim művészeti formának tekintheted ezt, az emberek pedig kénytelenek reklámokban és éttermekben magától értetődő alapzeneként elviselni. Szabadon megzavarhatod mások nyugalmát azzal, hogy nyilvánosan bömbölteted a „tamtamodat”, hangoskodsz a moziban, tilos helyen cigarettázol, és mindezt anélkül, hogy tartanál a következményektől.

Tiéd lehet egy egész kontinens, amelyet dicsőítesz és romantikusan ábrázolsz, de mégsem vagy hajlandó ott élni, inkább olyan országokban laksz, ahol kisebbségben vagy az általad gyűlölt népek között, amelyekről azt állítod, hogy elnyomnak téged.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Rudolf Hess, Adolf Hitler helyettese, a második világháború alatt  szerepet játszó politikusok közül az egyik legkülönösebb és legérdekesebb egyéniség.

1945. február 11-én a budapesti német-magyar helyőrség lőszere és élelme fogytán volt, a magyar főváros fegyveresen nem volt tovább tartható.

A világot reálisan figyelők körében több mint egy évszázadra nyúlik vissza a Judapest kifejezés, amely a nevéből adódóan Budapest elzsidósodásának gyors és jelentős mértékét hivatott kifejezni – ez az elzsidósodás már a 19. században is nagy méreteket öltött.

Az ügyészek egy 98 éves egykori tábori őr ellen emeltek vádat, akit azzal vádolnak, hogy részt vett a Sachsenhausen koncentrációs tábor 3300 rabjának „kegyetlen és alattomos meggyilkolásában”.

Robert Rundo, az amerikai fehér nacionalista Rise Above Movement társalapítóját a Los Angeles-i Megyei Kerületi Bíróságon fogják meghurcolni, mert a hatóságok szerint „erőszakos lázadásokat” szervezett.

Körözést adott ki Yaroslav Hunka 98 éves kanadai állampolgár, a Waffen-SS Galícia ukrán hadosztályának veteránja ellen az orosz belügyminisztérium.

Amatőr régészek öt emberi csontvázat találtak Hermann Göring, a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt vezető tagja, a német légierő parancsnoka, a Nagynémet Birodalom második embere egykori otthona alatt, a mai Lengyelország területén.

Menetünk 1945 nagypénteként indult el Ausztria felé. Május 2-án Gmunden városka közelébe értünk. Az oroszok a hátunk mögött, előttünk a linzi műút, azon túl a szövetséges csapatok tanyáztak.

A magyar származású önkéntesekből felállítandó Waffen-SS hadosztályok ügyében a tárgyalások még a Lakatos-kormány idején megkezdődtek. Az írásbeli, előzetes megállapodást végül is Beregfy Károly, a Szálasi-kormány honvédelmi minisztere és Otto Winkelmann, a magyarországi német SS- és rendőri erők parancsnoka 1944. október 23-án írta alá Budapesten.

Ha az 1939. augusztus 23-án Moszkvában aláírt német–szovjet megnemtámadási egyezményt, amelyet Ribbentrop–Molotov paktumnak szokás nevezni, meg akarjuk érteni, akkor vissza kell mennünk 1939 márciusára.

Az angolszász szövetségesek 1943 nyarán elkezdett és a második világháború végéig megállás nélkül folytatott hadászati bombázóoffenzívája füstölgő romhalmazzá változtatta Németországot, ami bosszúért kiáltott az égre.

„Kaptam már olyan levelet is, hogy ezeket el kellene égetni” – mutat Bácsmegi Gábor, a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum igazgatója azokra a második világháborús tárgyakra, melyek 2019-ben egy családi ház felújításakor kerültek elő.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

A híres zeneszerző dédunokája a Die Welt című német újságban „megdöbbenésének” adott hangot az orosz zsoldosok kapcsán – írja a Jewish Chronicle.

A német munkásoknak kedvező első munkareformok egyike a fizetett évi szabadság létrehozása volt.