Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Aláírásgyűjtés kezdődött, ugyanis Vilma viselkedése nem felelt meg a legújabb kor követelményeinek.

Néhányan úgy gondolták, hogy aláírásgyűjtésbe kezdenek annak érdekében, hogy változtassa meg a Scooby-Doo című rajzfilmből ismert Vilma viselkedését egy játékban, mert a bűntények felderítése során folyamatosan a rendőrség segítségét kérte – írta meg a V4NA.

„Évtizedek óta – és különösen az utóbbi időkben – a fekete és színes bőrű emberek szenvednek a rendőri brutalitás miatt, és ez a játék figyelmen kívül hagyja a rendőri brutalitás problémáját napjainkban” – áll a petícióban.

A Warner Bros. pedig beadta a derekát, komolyan vették a petíciót és a hisztit, amit emiatt a közösségi médiában kezdtek, ugyanis a legutóbbi frissítésben már nem lehet rendőröket hívni, helyette Vilma egy civil nyomozói csapat kisbuszát hívja a bűntényekhez.

Azonban ennél tovább is mennek: a dolognak ugyanis az az üzenete, hogy ne csak a játékban, de a való életben se hívják az emberek a rendőröket, ugyanis a rendőrök, még ha négerek is, rasszisták, a rendszer részei.

A helyzet San Franciscóban a legrosszabb, ahol a bűnözés 2020 óta az egekbe szökött, különösen megnőttek a kerékpárlopások számai. Erre válaszul a San Francisco Bike Coalition nevű csoport azt javasolja, hogy ha valakinek ellopják a kerékpárját, akkor ne hívják a rendőrséget, mert azzal rosszat tesznek a néger és más, színes bőrű embereknek.

De olyan is történt már, hogy egy középiskolásoknak bemutatott oktató videóban olyan tanácsot adnak a gyerekeknek, hogy ne hívják a rendőröket, ha „rasszista támadás” tanúi lesznek, ugyanis ezzel „csak fokozzák, mintsem csökkentik az erőszakot”.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A szélsőjobboldali zenei színtéren nem ritka, hogy a zenekarok fel- és átdolgozzák más bandák közkedvelt dalait. Például az angol Skrewdriver és a német Landser különösen sok nép fiait megihlette.

Alig egy hónappal Szálasi Ferenc kivégzése után a magyar határon önként jelentkezett a Szálasi-kormány egyik még szabadlábon lévő tagja: Kovarcz Emil.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

Másodjára állt bíróság elé az antifa támadások elsőrendű vádlottja, Ilaria Salis a Fővárosi Törvényszéken. A Markó utcai épület tárgyalótermébe ismételten széles vigyorral a képén nézett végig a hallgatóságon. 

Az Institute for Strategic Dialogue (ISD) zsidó szupremácista „agytröszt” kutatói 200 olyan fiókot találtak, amelyeken szerintük a „nácizmust” hirdették, vagy „náci” szimbólumokat használtak. Eddig több tízmillióan nézték meg holokausztrevizionista, vagy a Führert éltető videókat.

Magyarországon már több mint két hónapja vége volt a II. világháborúnak, amikor a budapesti összekötő vasúti híd építéséről elhurcoltak, a vasúti peronon elfogott civilekkel együtt.

A szerző 1948-49-ben, a „nácitlanítás” csúcspontján egy sor titkos propaganda küldetést irányított a levert Németországba.

Magyarországon születtem, ahonnan 1982-ben, 18 évesen szöktem el. 1984-ben New Yorkban telepedtem le azzal a szándékkal, hogy művész leszek, de közel egy évtizedes küzdelem után rájöttem, hogy sohasem lehetek az.

A patrióta fiatalra házmester jellemű járókelők hívták ki a rendőröket, miután a zászlót mutatta fel nekik.

Az antifasiszta szervezetek szerint Németországban megnövekedett az „antiszemita vandalizmus” a zsidó holokausztnak állított emlékműveknél.

Egyes források szerint a Waffen-SS állományának 83 százaléka sem az NSDAP-nak, sem pedig az általános SS-nek nem volt tagja.

Gyorsított bírósági eljárással két év börtönbüntetésre ítéltek egy patrióta francia férfit, aki akciót tervezett az olimpiai fáklyát vivő staféta ellen.

Antonio Tajani olasz külügyminiszter és Carlo Nordio igazságügy-miniszter közös közleményt adott ki arról, hogy tiszteletben tartják Magyarország szuverenitását, és nem avatkoznak bele a letartóztatásban lévő olasz antifa-terrorista ellen zajló eljárásba.

Adolf Hitler életének valószínűleg egyik legboldogabb pillanata az volt, amikor 1940. június 17-én reggel, a francia-belga határ közelében elhelyezett főhadiszállásán értesült a francia kormány fegyverszüneti kérelméről.

Joseph Goebbels egykori birodalmi propagandaminiszter birtokának fenntartása drága, de felújítani még költségesebb lenne, mivel hagyták rohadni az elmúlt évtizedekben.