Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Megosztás:

Életveszélyesen megsebesült Londonban a Black Lives Matter nevű néger felsőbbrendűségi mozgalom egyik vezető aktivistája, akit fejlövés ért.

A Scotland Yard hivatalos közleménye szerint az incidens a dél-londoni Southwark kerületben történt. A londoni rendőrség nem nevezte meg hivatalosan a sérültet, tájékoztatásában csak annyi szerepel, hogy egy 27 éves nőről van szó, azonban más forrásokból tudni lehet, hogy a lelőtt néger egy bizonyos Sasha Johnson, a BLM vezéralakja.

A BBC értesülése szerint a támadás a 27 éves Sasha Johnsont, a fehérellenes fajgyűlölet vezérelte BLM-mozgalom prominensét, a Taking the Initiative nevű párt vezetőségi tagját érte még vasárnap hajnalban. Ezt a párt azóta megerősítette. A szervezet beszámolója szerint Johnsont, akinek két gyermeke van, a fején érte a lövés, és válságos állapotban, intenzív osztályon kezelik.

A fehérgyűlölő aktivista korábban állítólag számos halálos fenyegetést kapott, áll a párt beszámolójában. A Scotland Yard ismertetése szerint ugyanakkor nincs arra utaló jel, hogy a sértett célzott támadás célpontja lett volna, és nincsenek olyan adatok sem, hogy a fiatal nő az incidens előtt bármilyen hitelt érdemlő fenyegetést kapott, írja az MTI. A londoni rendőrség szerint a támadás egy olyan épület közelében történt, amelyben éppen egy partit rendeztek, és a környéken nagyon sokan tartózkodtak.

Az eset után pár nappal a BBC azt jelentette, hogy a néger nőt, aki korábban azt ígérte, hogy az idők változása nyomán most már a fehérek lesznek rabszolgák, egy négy hímneműből álló néger banda lőtte fejbe.

Kapcsolódó: „A fehér férfiak nem velünk egyenlőek, hanem a rabszolgáink lesznek. Az idők változnak.”

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE