Kövess minket: Telegram — XVkontakte

 

Szombatra virradó éjjel egy szóváltást követően tömegverekedés tört ki egy csörögi kocsmában - tájékoztatta a Vác Online-t egy helyi lakos.

A lap megkeresésére Latorovszky Gábor rendőr alezredes, a Váci Rendőrkapitányság vezetője elmondta, hogy az ügy vizsgálata még folyamatban van. "A jelenlegi állás szerint az adok-kapok során ketten sérültek meg - egy fő súlyosan, egy pedig könnyebben" - írja a lap. "Adok-kapoknál" azonban jóval több történt...

Az alábbi tájékoztatást kaptuk a péntek esti csörögi cigánytámadás egyik szemtanújától:

Pénteken kb. 21 órakor a kerthelyiségbe leült 6-7 ember. Egy ideig nem volt gond, majd hallottuk, hogy arról beszélnek, szétverik a kocsmát, mert nem tetszik nekik a pultos srác stílusa. Pár perc múlva már bent voltak, elkezdtek kötekedni. Közölték velük, hogy záróra, és menniük kell. Ez nem tetszett nekik, és kiabálni kezdtek, hogy ez nem így működik. Erre az egyik egy sörösüveget kapott a kezébe, és leütötte az egyik magyart. Aztán a törött üveggel szurkálni kezdte, ahol érte, és ekkor a többiek is verekedni kezdtek. A fiú arca szó szerint lógott, legalább 10 szúrás érte a fejét. A kórházban meg kellett műteni. Nem nézték, hogy nőt vagy hetvenéves embert ütnek. Sokan megsérültek testileg, és lelki értelemben is megrázkódtató volt. Hihetetlen, de tegnap mindegyiket kiengedték... Úgy tudjuk, a társaság nagy része Vácdukán él. Úgy érzem, azzal, hogy ezeket az embereket kiengedték, minket cserben hagytak.

(Kuruc.info nyomán)