Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Olaszországot hosszú ideig csak ugródeszkának használták az Afrikából a Földközi-tengeren keresztül illegálisan Európába özönlő magasan képzett szakemberek, pedig a köztudottan elmaradott dél-európai országnak is égető szüksége van harmadik világbeli atomfizikusokra, érsebészekre és elektromérnökökre.

Akik viszont ahelyett, hogy maradtak volna, többnyire tovább­álltak, és inkább Nyugat-Európát szerencséltették high-tech szaktudásukkal, kiemelkedő szellemi képességeikkel és irigylésre méltó munkamoráljukkal. Szerencsére az utóbbi évek egymást követő baloldali kormányai felismerték a helyzet tarthatatlanságát, és a Soros-féle migránsbarát karitatív szervezetek önzetlen támogatásával mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megállítsák a fekete agyak elszívásának (black brain drain) gyászos folyamatát, helyben marasztalva az ország tudományos-technológiai versenyképességének fenntartásához létfontosságú afrikai IQ-bajnokokat. Erőfeszítéseiknek lassanként beérik a gyümölcse, így újabban már az olaszok is ízelítőt kaphatnak ez utóbbiak kulturális-intellektuális apportjából.

Például a Nyugat-Afrikában őshonos vudu vallásból is, amelynek Nigériából Olaszországba tántorgott hívei legutóbb az Adriai-tengerhez közeli 40 ezres kisvárosban, Maceratában igyekeztek kultikusan színesíteni egy őshonos leányzót, aki azonban a beavatási szertartás következtében jobblétre szenderült. A 18 éves Pamela Mastropietro széttrancsírozott földi maradványaira két bőröndben bukkantak rá az út szélén, pontosabban csak egy részükre, mert a szíve és a nemi szerve hiányzott. („A Pamela strappate le viscere”. Spunta l’ombra del rito voodoo, ilgiornale.it, 2018. február 2.) Ezeket valószínűleg rituálisan felfalták a vuduisták, de csak azt követően, hogy csoportosan bevezették az afrikai szexművészet gyönyöreibe. Mindez pusztán atavisztikus humanizmusukat bizonyítja, hiszen nyilvánvalóan így akarták kompenzálni őt az általa elviselt megpróbáltatásokért. (Pamela: probabile stupro di gruppo prima dell’omicidio, il primatonazionale.it, 2018. február 15.) A 29 éves szertartásmester − aki jelenleg az efféle afrikai rituálék iránt nyilvánvaló rasszista beidegződésből totális érzéketlenséget mutató olasz rendőrség vendégszeretetét élvezi − a bevett gyakorlatot követve „kísérő nélküli gyermekként” kért menedékjogot néhány hónapja, miután a szíriai polgárháború szörnyűségei elől menekülve kénytelen volt elhagyni szülőföldjét. Addig is, amíg arra várt, hogy az olasz bürokrácia a képzettségének megfelelő állást biztosít majd számára, kábítószer-kereskedőként hasznosította szakértelmét, természetesen kizárólag terápiás célzattal terjesztve a drogot, és persze vudu-keresztényi emberszeretettől vezéreltetve. Elvégre, ahogyan azt a szentatya a tőle megszokott végtelen bölcsességgel frappánsan megfogalmazta: minden idegen „találkozási alkalom Jézussal” (taJ). (Il Papa su Twitter: Ogni straniero é occasione di incontro con Gesù, tg24.sky.it, 2017. december 18.)

Sajnálatos módon azonban nem mindenki képes kellőképpen értékelni a „taJ-ok” olaszországi jelenlétének felemelő és − mint láttuk − teológiailag is üdvös mivoltát. Sőt mi több, egyes reménytelenül retrográd és rémesen rasszista elemek attól sem riadnak vissza, hogy drasztikus módon fejezzék ki a Megváltó aktuális reinkarnációival szembeni ellenszenvüket. Egyikük éppen Maceratában macerálta őket, rögtön másnap, hogy felfedezték Pamela holttestét. A 28 éves Luca Traini, aki valószínűleg a vuduilag színesített lány barátja, pillanatnyi felindulásában (a fősodratú média szerint inkább előre megfontolt szándékkal, márpedig a fősodratú média mindig az igazat mondja, ez nála etikai alapelv) Alfa Rómeójából golyózáport zúdított az utcán éppen kedvenc időtöltésüknek (vö. dolce farniente) hódoló taJ-okra, tizenegyet megsebesítve közülük. Az ámokfutó skinhead a bevándorlásellenes Északi Liga volt képviselőjelöltje, ráadásul egy kelta keresztes zászlót és Adolf Hitler Mein Kampfjának egyik példányát rejtegette a lakásán. Ennél is sokkolóbb azonban az iránta megnyilvánuló népi szolidaritáshullám. Ügyvédje szerint gratuláló üzenetekkel bombázzák, Rómában egy óriási molinót feszítettek ki a Ponte Milvión „Tisztelet Luca Traininek” felirattal, Perugiában az egyik ismert baloldali értelmiségit azzal ijesztgették halálra, hogy az ajtajára mázolták: „Macerata csak a kezdet”, a Facebookon spontán támogatócsoport alakult „Luca Trainit elnöknek” elnevezéssel, Pamela anyja pedig megköszönte neki, hogy tettével „gyertyát gyújtott” a lányáért. (La madre di Pamela: „Ringrazio Traini per il cero acceso per Pamela”, ilgiornale.it, 2018. február 6.)

Időközben az is kiderült, hogy nigériai taJ-ok alkalmanként (főleg kistestű) kutyákra vadásznak Olaszországban, hogy éhségüket csillapítsák az ember (mármint az EMBER) legjobb barátjával. Legutóbb az egyik dél-olaszországi menekültszálláson (konkrétan egy négycsillagos belvárosi szállodában) húztak nyársra és sütöttek meg grillen egy kallódó négylábút. Az eset miatt felháborodott vegetáriánus fehér szupremácisták zaklatására az indignálódott joruba séf azt válaszolta, hogy náluk a kutyaevés bevett szokásnak számít, és egyébként is csak kulinárisan akarta színesíteni a kényes ízléséhez képest túlságosan kalóriaszegény olasz konyhát. (Briatico, cane ucciso, scuoiato e arrostito per mangiarlo, quotidianodelsud.it, 2018. február 15.) Ahelyett, hogy le­ugatnák a feketéket, inkább értékelni kellene a beilleszkedésre irányuló törekvésüket. Annál is inkább, mert köztudottan mindig a fehérek áldozatai. Most a félreérthető retorikájuké. Hiszen ez utóbbiaktól hallották, hogy „együnk hot-dogot”. Integrációs erőfeszítéseikben pusztán őket akarják utánozni.

Az efféle sajnálatos félreértések miatt persze nem csoda, hogy Luca Maniero, a Duce visszatérését vizionáló filmszatíra rendezője szerint „ha Mussolini visszatérne, megnyerné a választást”. (Attacks on immigrants highlight rise of fascist groups in Italy, theguardian.com, 2018. február 6.) Csak remélhető, hogy nem a próféta szól belőle. Még elképzelni is szörnyű, hogy valaki netán megakasztaná az unalmasan fehér országok színesítését célzó nagy népességcsere folyamatát.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE