Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

A londoni Islington önkormányzat korábban olyan állításokat tett közzé, amelyek szerint már a három hónapos csecsemők is faji elfogultságot mutathatnak.

A londoni önkormányzat posztját nemrég leplezték le a The Telegraph riporterei, miután a lap korábban kiderítette, hogy az Egyesült Királyságban több önkormányzat is igénybe vette egy „maoista”, fehérellenességgel foglalkozó szervezet szolgáltatásait, hogy a bölcsődei személyzetnek faji tudatossági képzést tartsanak.

A nemrég megjelent jelentés szerint az egyik önkormányzat, amely igénybe vette az úgynevezett Black Nursery Manager tanácsadó cég által nyújtott „sokszínűségi tréning” szolgáltatásait, korábban azt is állította, hogy már a három hónapos csecsemők is lehetnek faji alapon elfogultak saját gondozóikkal szemben.

Az eredetileg egy 2021-ben az Islington önkormányzatához kapcsolódó fiók által feltöltött posztban megjelent állítás egy másik poszt mellett jelent meg, amely szerint „a fehér gyermekek ötéves korukra erősen elfogultak a fehérség javára”, valamint egy linket is tartalmazott, ami az állami tulajdonú BBC által készített anyagra mutatott, amely arról szólt, hogyan kell a kisgyermekekkel a faji hovatartozásról beszélni.

„Alapvetően sok tanulmány, amelyet a gyermekekről és a fajról szóló ilyen jellegű elképzelések alátámasztására mutatnak be, egyszerűen összemossa az egyik csoport elfogadását egy másik csoport elutasításával” – mondta Adrian Hart, a Don't Divide Us nevű szülői kampánycsoport munkatársa a The Telegraphnak az Islington önkormányzata által megfogalmazott állításokkal kapcsolatban. Az idézett szakértő megszólalásának ugyan nem sok értelme van, de számos tanulmány valóban kimutatta, hogy a fehér bőrű csecsemők a fehér bőrű szüleik környezetében érzik magukat biztonságban, és riadalmat kelthet bennük, ha egy szénfekete illető jelenik meg felettük.

A Telegraph felfedezése nem sokkal azután történt, hogy a lap kiderítette, hogy a helyi önkormányzatok jelentős része egy olyan szervezetet bízott meg a régióban a bölcsődei személyzet képzésére, amely ellentmondásos kritikai fajelméletet terjeszt, ami viszont már egészen más tészta, és a genetikai tudományhoz sincs sok köze.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE