Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Számos európai emberi jogi szervezet komoly erőfeszítéseket tesz azért,

hogy a fekete-afrikai országokban a mai napig gyakorolt barbár szokás ellen fellépjen, Svédországban, Norrköping városában megdöbbentő felfedezést tett egy iskolaorvos. Kiderült, hogy a helyi általános iskola leány tanulói közül több, mint hatvannak (!) távolították el nemi szervei bizonyos részeit a szülei. Volt olyan osztály, ahol a 30 kislányból 28-nak hiányzott a csiklója, a szeméremajka vagy mind a kettő.

A brutális és fájdalmas csonkítást a primitív afrikai niggerek azért alkalmazzák, hogy biztosítsák törzsük nőtagjainak hűségét leendő férjükhöz. A levágott testrészek hiányában ugyanis a nők nem képesek a szex élvezetére, ezért véleményük szerint nem fognak később félrelépni. Az már nem érdekli az ostoba szavannabarmokat, hogy ezeket a testrészeket nem tévedésből teremtette a Jóisten, eltávolításuk súlyos hormonzavarokat és betegségeket okoz. A megcsonkított lányok, akik 4 és 14 év közöttiek, valamennyien állandó fájdalmakról, vizelési és menstruációs zavarokról és más panaszokról számoltak be.

A svéd törvények 1982 óta tiltják a női nemi szerv megcsonkítását. 1999 óta azt is büntetik, ha a beavatkozást más országban hajtják végre. Számos esetben ugyanis a lányokat a svéd törvényeket kijátszva hazavitték szüleik fekete-afrikai hazájukba, és ott ejtették meg a brutális "műtétet", természetesen messze nem steril körülmények között. A bűncselekményt négytől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel rendelik büntetni.

Külön érdekesség, hogy a botrányról beszámoló svéd lapok minden esetben "svéd kislányokat" emlegettek cikkeikben, és a szerkesztőknek meg sem fordult a fejükben, hogy a svéd kislányok nem feketék, és a szüleik hazája nem Nigéria vagy Ghána. A megcsonkítottak arányszáma is jól jelzi, milyen sikeresen beérett a skandináv országban a liberális vetés, hiszen ha egy kisiskolás osztályban 30 gyermekből 28-nak ilyen "beilleszkedettek" a szülei, vajon mire számíthat Svédország  tizenöt-húsz év múlva?

(Deres.TV)

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE