Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Két hónappal ezelőtt támadás érte a Junge Nationalisten egyik vezetőjét, Paul Rzehaczek-et otthonában. Antifák álcázták magukat rendőröknek, így törték rá az ajtót, majd brutálisan összeverték.

Paul most nyílt levélben fordul minden európai nacionalistához, melyet mi is leközlünk.

Az eredeti hírt egy Németországban élő bajtársunk blogjáról vettük át, melyet a hivatkozásra kattintva értek el. Lentebb pedig Paul levele:

Kedves Barátaink, Támogatóink és Szimpatizánsaink!

Két hónap telt el azóta, hogy baloldali terroristák rendőrnek öltözve törtek be a lakásomba, és kalapácsokkal verték a fejem és a lábaim, a földön fekve pedig paprika spray-vel is lefújtak, ami olyan súlyos bőrirritációt okozott, hogy a nyomai az egész testemen megjelentek. A támadók szándéka egyértelmű: Nem csak testileg, lelkileg is meg akartak törni. Ezért támadtak rám a saját otthonomban.

Most itt az ideje, hogy köszönetet mondjak. Nagyon meghatott az a hatalmas mértékű szolidaritás, amit tapasztaltam, gyakorlatilag Európa szerte. A postaládám tele volt támogató üzenetekkel, és a konkrét segítségnyújtás sem maradt el. Természetesen köszönettel tartozom a családomnak is, akik mellettem voltak ezekben a nehéz időkben. Ilyenkor érzi igazán az ember a család és a barátok támogató erejét.

Köszönetet nyilvánítok mindazoknak, akik szolidaritásukról biztosítottak, és a tettek mezejére is léptek akár az online, akár a valós világban. Sor került nyilvános eseményekre, tüntetésekre, flashmobokra, de íródtak támogatói dalok és megdöbbentően magas elérésű bejegyzések a közösségi médiában, amik mind-mind rámutatnak a baloldali erőszak valós voltára. Ezekért most mind köszönetet mondok!

Sajnos mára egyértelművé vált, hogy az ellenem intézett támadás a mostani terrorhullám első akciója volt. Azóta országszerte gyújtottak fel edzőtermeket, klubházakat, sőt még könyvesboltokat is. Úgy tűnik, hogy a baloldal gyűlölete nem ismer határokat.

Ezeknek a támadásoknak figyelmeztetésül kell szolgálniuk mindannyiunk számára: A szélsőbaloldaliakat nem érdekli a vita. Hangsúlyozom, hogy azoknak az embereknek, akik szeretik a hazájukat, függetlenül attól, hogy milyen politikai szervezethez tartoznak, össze kell fogniuk, mert bármelyikünket érhette volna egy ilyen támadás. Továbbá emlékeztetlek benneteket arra, hogy az önvédelem és az éberség innentől kezdve nem lehet opcionális, és nem lankadhat egy pillanatra sem. Maguktól értetődőnek kell lenniük. A konkrét támadás általában egy embert érint, de ne feledjétek: Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Forrás: Nacionalista Zóna

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A bolsevik Vörös Hadsereg 1944 nyarán az egész keleti frontvonalon támadásba lendült. Északon Lengyelországban átkelt a Visztulán, de a Keleti-Kárpátokban az Árpád-vonalat nem tudta áttörni a magyar és német védők szívós ellenállása miatt.

Életében Lothrop Stoddard (1883–1950) Amerika egyik legbefolyásosabb írója volt. A Harvardon szerzett doktori címet, tizenöt könyvet írt, beleértve sokat vitatott könyvét is, az 1920-as The Rising Tide of Colort.

A sikertelen hatalommegragadási kísérlet utáni per hozott országos ismertséget Adolf Hitlernek, amelyben egész Németország megismerhette nézeteit.

Az emberiség egyik óriási bravúrja a nemzetiszocializmussal kapcsolódik össze: ötven éve a holdra szállás magába olvasztotta a III. Birodalom történetének egy részét.

Menetünk 1945 nagypénteként indult el Ausztria felé. Május 2-án Gmunden városka közelébe értünk. Az oroszok a hátunk mögött, előttünk a linzi műút, azon túl a szövetséges csapatok tanyáztak.

Az osztrák kormány bejelentése szerint 2025-re elkészülhet az épület felújítása, és 2026-ban kezdődhet meg benne a munka.

Egy szövetségi esküdtszék 63 vádpontban ítélte el Robert Bowerst, azt az ötvenéves férfit, aki 2018 októberében tizenegy zsidóval végzett egy pittsburghi zsinagógában.

1945. január 30-án süllyesztette el egy szovjet tengeralattjáró a Balti-tengeren a többségében második világháborús menekülteket szállító Wilhelm Gustloff német személyszállító hajót. 

Focsaniból 1945. június első hónapjaiban 2500 magyar tisztet indítottak útba a Szovjetunió belsejébe. A 22 napos út után megérkeztünk a Vjazna folyó partján fekvő Vjaznikiba.

Szálasi Ferenc 1946. évi Börtönnaplójának február 28-i bejegyzésében ezt olvassuk: "Ma reggel kivégezték Imrédy Bélát. Nyugodjék békében. A Nemzet vértanúja volt."

Megbüntették Kubában az állami zenei szervezetek hét tisztviselőjét, miután az általuk szervezett halloweeni partin egy Hitler-jelmez nyerte az első díjat – írja az AFP.

A közelmúltban derült ki, hogy a Pest vármegyei Szigetszentmártonban 1944 novemberében négy huszárt temettek el, akik a Csepel-sziget védelmében haltak hősi halált.

Ausztria 2019 óta a nemzetiszocializmus 26 ezer „áldozatának”, illetve leszármazottjaiknak adott állampolgárságot – közölte Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter.

Tetovált „náci” jelképek miatt két és fél évi felfüggesztett szabadságvesztéssel zárult egy három évvel ezelőtti ausztriai nyaralás egy magyar férfi számára. Az illető vesztét az okozta, hogy egy tónál fürdőruhára vetkőzött.

A kárpáti harcok során elszakadtam alakulatomtól, a visszatérés lehetetlenné vált. Hazamentem Kecskemétre. Ott városszerte olvasható volt a felhívás: a volt katonák jelentkezzenek a szovjet parancsnokságon. Jelentkeztem.