Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A színes bőrű férfi és a fehér (gyerek)lány párosa lényegében az ideális európai társadalomszerkezetet és jövőképet reprezentálja.

Egy kép többet mond ezer szónál. Szokásomtól eltérően most lakonikus leszek, és csak a legszükségesebb magyarázatot fűzöm hozzá. Ez a fotó ugyanis önmagáért beszél. A színes bőrű férfi és a fehér (gyerek)lány párosa lényegében az ideális európai társadalomszerkezetet és jövőképet reprezentálja, ahogyan az az aberrált liberálisok etnomazochista fantáziájában testet ölt. 

Amikor először megláttam, eredetének ismerete nélkül, ösztönösen azon kezdtem el meditálni, hogy vajon az elfajzott Nyugat melyik szögletében születhetett. Degeneráltsági sorrendben egymás után merültek fel bennem a számba jöhető helyszínek. Mindenekelőtt természetesen Britannia, ahol az utóbbi negyven év során nagyrészt muszlim, főleg pakisztáni martalócok szervezetten, üzletszerűen és csoportosan vezetik be a Káma-szútra rejtelmeibe az őshonos fehér tinilányok százezreit (!), többnyire ez utóbbiak akarata ellenére, olyannyira, hogy még a visszafogott hangvételéről ismert londoni Times is „nemzeti szégyennek” minősítette a jelenséget. (A nation’s shame: hundreds of girls sexually abused by networks of men, thetimes.co.uk, 2012. május 9.)

Vele holtversenyben Svédország, ahol a szíriai polgárháború elől menekülő, főleg afgán, szomáliai és eritreai szexuális színesítők rosszvoltából csaknem minden hetedik, 16–24 éves svéd nőt ért szexuális jellegű támadás (Fler privatpersoner utsätts för brott, bra.se, 2017. november 15.), minden nyolcadik nő nemi erőszak áldozatává válik (Shocking statistics: 1 in 8 Swedish women will be raped, 10news.one, 2018. január 28.), és csak minden ötödik szexuális jellegű bűncselekmény esetében történik feljelentés, noha az áldozatok 43 százaléka gyermekkorú. (Sweden’s Islamic Rape Epidemic: Almost Half of Victims are CHILDREN, 10news.one, 2017. július 8.)

Majd jön Franciaország, ahol a harmadik világbeli bevándorlók által gyarmatosított területeken, főleg Párizsban és környékén, meredeken növekszik a szexuális jellegű támadások száma (Les agressions sexuelles en forte hausse en France, lefigaro.fr, 2018. április 4.), „a lánykereskedelemre szakosodott kűlföldi bűnözői hálózatok mellett” sokasodnak a kiskorúak prostitúcióra kényszerítésével kapcsolatos bűn­ügyek („Les affaires de proxénétisme dans les cités se multiplient”, leparisien.fr, 2018. június 17.), és ahol a macronista rezsim azzal is megkönnyíti az elsöprő többségükben színes bőrű szexuális ragadozók dolgát, hogy törvényileg megszüntette az ún. beleegyezési korhatárt, amely alatt automatikusan nemi erőszaknak minősült a gyermekekkel kezdeményezett nemi kapcsolat (Abandon de l’âge minimal du consentement sexuel : les associations en colére, rt.com, 2018. augusztus 3.).

Meg persze Németország, ahol a hetven éve tartó és egyre fokozódó intenzitású állampolgári birkatenyésztés során a fiatalokat megcélzó központi agymosó sóhivatal (BpB) gátlástalanul azt hazudja, hogy „nincs bizonyíték arra, hogy a menekültek által növekedett a német nők elleni szexuális zaklatás” (Bundeszentrale würdigt Mohammed als Frauenrechtler, jungefreiheit.de, 2016. január 13.), a központi bűnpalástoló sóhivatal (BKA) pedig képes azt állítani, hogy a „menekültek” nem növelték a bűnözés szintjét (Report: refugees have not increased crime rate in Germany, dw.com, 2015. november 13.), miközben a börtönnépesség egyharmada „külföldi” származású (Fast jeder dritte Häftling ist inzwischen Ausländer, welt.de, 2018. december 12.).

Esetleg Hollandia? Ahol „főleg marokkói, török, karib-szigeteki és roma” stricik, akik a szakma 89 százalékát képviselik, és 60 százalékuk muszlim, évente ezrével kényszerítenek prostitúcióra őshonos diáklányokat, interneten árulva őket (De loverboy van nu hoeft meisjes niet te verleiden, ad.nl, 2018. május 24.).

Egy bizonyos életkor után az embert már nemigen tudja meglepni semmi. Mégis meglepett, vagy inkább megdöbbentett, amikor megtudtam, hogy a mellékelt fotókkal is bizonyított mesztic-pedofil propaganda valójában Európa legkonzervatívabb, legvallásosabb, legnacionalistább társadalmában, Lengyelországban folyik, ahol az ún. Euroweek oktatási program keretében bentlakásos (honi soit qui mal y pense!) táborokban főleg színes bőrű férfiak oktatnak főleg tinilányokat multikulturalizmusra, toleranciára, a másság befogadására és hasonlókra az EU támogatásával. A program szellemi mentora és a lebonyolító szervezet alapítója Zbigniew Pełczyński volt oxfordi egyetemi tanár, aki egyáltalán nem meglepő módon Soros György kebelbarátja és régi kollaboránsa. Tehát az ördögi kör ismét bezárult. (Időközben a lengyel és a nemzetközi média is kezdi felkapni a sztorit, és a belügyminiszter állítólag vizsgálatot indít a botrányos ügyben.) 

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Zala megyében, a dombos Göcsejben fekszik Nova, "Göcsej szíve". A község eseményekben dús történetében akadt néhány olyan, amelyet érdemes feljegyezni. Ilyen volt Szálasi Ferenc látogatása 1945 februárjában.

Az 1944 őszén szovjet megszállás alá került Kecskeméten a nyugat-magyarországi harci cselekmények és a világháború vége után is még fél évvel, 1945 karácsonyán is előfordultak a szovjet katonák által elkövetett rablások és gyilkosságok a polgári lakossággal és az újonnan felálló rendőrség tagjaival szemben egyaránt.

Ausztráliában hétfőtől életbe lépett a nemzetiszocialista tisztelgés és a nemzetiszocialista emléktárgyak tilalmáról szóló új törvény.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

A balközép zöldpárt berlini politikusa Adolf Hitlert éltette, amikor a rendőrök éppen alkoholtesztre vitték.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

A keletről érkező hírek hatására a magyar lakosság rettegett a Vörös Hadsereg katonáitól. A szovjetek 1944. augusztus 26-án értek magyar területre az Úz völgyében, komoly harcok közepette vonultak nyugat felé, míg a front 1945 áprilisában átvonult az országon.

2019-ben az eleki Resetár András házfelújítást végzett, mikor megdöbbentő felfedezést tett az ingatlanban, amely egykor a Faulhaber család otthona volt.

Amint azt tudjuk, a Fidesz „nemzeti és keresztény” rendszerében nincs helye annak, hogy a hazafiak közterületen megemlékezzenek az 1945-ös budavári kitörés hőseiről, ellenben a szélsőbaloldali antifasiszta csoportok a tavalyi események dacára is demonstrálhatnak a mai napon.

Vilhelm Junnila, Finnország gazdasági minisztere azzal viccelődött, hogy a parlamenti választásokon a 88-as lett az ő jelölti száma, amelyet a finn választási bizottság véletlenszerűen osztott ki neki.

Lezajlott tehát a szűk körű izraeli–palesztin fogolycsere, amelynek keretében Izrael „biztonsági okokból” bebörtönzött palesztin nőket és fiatalkorúakat bocsátott szabadon.

Ausztráliában elsőként Tasmaniában tiltották be az összes „náci jelképet”, amibe beleértenek mindent, ami a „nácizmussal” kapcsolatos, tehát konkrétan nem neveztek meg semmit, így gyakorlatilag bármire ráfoghatják.

Az ausztrál szövetségi kormány törvénymódosítást kezdeményez a nemzetiszocialista karlendítés betiltásáról is.

A nyugati szövetségesek és Németország között többször is volt hadifogolycsere a második világháború alatt, ám ezeket nem volt könnyű megszervezni.

A cionista német hatóságok vizsgálódnak, ugyanis egy olyan videó terjedt el, amelyben egy hazafias viseletbe öltözött férfi osztogatott léggömböket óvodásoknak.

A Los Angeles-i székhelyű zsidó szupremácista Simon Wiesenthal Központ „leplezte le”, hogy egy, az angliai Oxfordshire-ből származó 42 éves anyuka lett a Miss Hitler szépségverseny idei győztese.

Ausztria 2019 óta a nemzetiszocializmus 26 ezer „áldozatának”, illetve leszármazottjaiknak adott állampolgárságot – közölte Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter.

1919. június 24-én robbant ki a tanácsköztársaság ellen szervezett legjelentősebb felkelés. A törekvés elbukott. Árulás, rossz időzítés, szervezetlenség, naivitás, ezek egyszerre okolhatóak a kudarcért.

Dr. Wojciech Filipowiak lengyel részég úgy gondolja, sikerült beazonosítania Jomsborg lelőhelyét – írja a Heritage Daily.

Oroszok és civil román rendőrök vették körül 1945. január 2-án Érdmindszentet. Senki sem távozhatott.

Neobolsevik Amerikában a fehéreket – konkrétan a heteroszexuális fehér férfiakat – hibáztatni az elképzelhető összes társadalmi gondért, bajért, bánatért valósággal nemzeti sportnak számít, amely a feketék és az etnomazochista fehérek körében hovatovább népszerűbb még a kosárlabdánál is.

Alig néhány hónappal a harcok után elindult a feleslegessé vált eszközök hasznosítása a megszállt és kettészakított Németországban.

1946. január 19-én indult el Budaörsről az első, kitelepítésre ítélt magyarországi németeket szállító vonat, amely a második világháborút követő szélesebb kelet-európai etnikai tisztogatás hazai szakaszának kezdetét jelentette. 

1944 szeptember utolsó napjaiban sajátos közjáték zajlott le az német 503. nehézpáncélos-osztály otthont adó Sennelagerben. Noha az újabb bevetés helyszínét még nem ismerték a katonák, egyes részek már el is indultak.