Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A fasizmus felemelkedését tanulmányozó marxista szerzők szerint a gyermeki szexualitás „elnyomása” az autoriter tendenciák legbiztosabb előrejelzője. 

Freud azóta messzemenően megcáfolt „Ödipusz-komplexus” elméletére alapozva ezek a történelmi antifasiszták azt állították, hogy „szexuális felvilágosítással” immunizálni lehet a kisgyermekeket felnőttkorukra a fasiszta eszmék vonzerejével szemben, a szexuális elnyomás és az antiszemitizmus ugyanis kéz a kézben jár.

A Massenpsychologie des Faschismus (A fasizmus tömegpszichológiája, 1933) című fő művében Wilhelm Reich azon spekulál, hogy a németek a megnövekedett szexuális elnyomás miatt választották a „német fasizmust” (nemzetiszocializmust) a kommunizmus helyett, ellentétben az ebből a szempontból liberálisabb (forradalom utáni) Oroszországgal. A német proletárok ugyanis azt tanulták gyermekként a szüleiktől, hogy fojtsák el magukban minden nemi vágyukat, és az elfojtott energiájukat utóbb autoriter idealizmusban adták ki magukból. Az autoriter állam központi, reakciós csírasejtje a patriarchális-nukleáris család, a konzervatív és reakciós egyén legfontosabb reprodukciós helye. Így a család „autoriter miniatűr államként” és maga is az autoriter rendszer termékeként ez utóbbi tartósításának legfontosabb intézményévé vált.

Arra is rámutatott, hogy a patriarchális családmodell hogyan járul hozzá ahhoz, hogy a gyerekeket kiskoruktól fogva a hatalomnak való feltétlen engedelmességre nevelje. Szerinte „az autoriter struktúra kialakulása a szexuális gátlás és a szexuális szorongás rögzítése révén történik”. Érdekesség, hogy Reich könyvének néhány példányát – más szerzők hasonló szellemiségű műveivel együtt – a nemzetiszocialista diktatúrában demonstratíve elégették, húsz évvel később a szabad világ és a demokrácia világítótornyában, az Egyesült Államokban egy bírósági ítélet nyomán viszont Reich valamennyi fellelhető irományára ugyanez a sors várt. 

Számos pederaszta és marxista entellektüel szerint a kisgyermekekkel való szex az antifasiszta aktivizmus csúcsa, és végső csapás az autoriter személyiségre, amely a populista mozgalmak és végső soron Hitler felemelkedéséhez vezetett. 

Hogyan lehet tehát megakadályozni egy új Hitler felbukkanását? Logikus. Kisgyerekkel való „erotikus tapasztalatszerzésen” keresztül, Wilhelm Reich, Allen Ginsberg, Daniel Cohn-Bendit és a hasonszőrűek tanítását és személyes példamutatását követve. Márpedig a kisgyerekek szabad szexuális prédává tételéhez előbb mindenáron és szükségképpen le kell rombolni a hagyományos családot. Ennek szellemében a különböző balliberális „hipszter” honlapokon agresszíven reklámozott Full Surrogacy Now. Feminism against Family (Teljes béranyaságot most. Feminizmus a család ellen) című pamfletjében Sophie Lewis feminista aktivista nyíltan a család kényszerű eltörléséért kardoskodik a queer gyerekek szószólójaként, mert szerinte csak a béranyaság kötelezővé tételével lehetne megtörni azt a feltevést, miszerint a gyerekek azokhoz tartoznak, akiknek a génjein osztoznak, és akik a szülői jogon akadályozzák a gyermeküket abban, hogy szabadon megéljék a nemi és genderidentitásukat. 

Joseph J. Fischel, a Yale Egyetem queer-teo­retikusa (értsd: aberráltság-agitproposa) szerint a homoszexuális nemi aktusok nyílt színi, kisgyermekek előtti bemutatása pedagógiailag indokolt, mert „a nyilvános szexualitás ünneplése fontos lépés a rasszizmustól és homofóbiától mentes jövő felé. (…) Amikor szülők vagy szülőként hasbeszélők (sic!) ellenzik a nyilvános szemérmetlenséget a melegparádékon azon az alapon, hogy ez felzaklathatja a gyerekeket, valószínűbb, hogy éppen az ellenkezője történik: a gyerekeiknek tetszhet a dolog, és a szülők azok, akiket ez felzaklathat, nem a gyerekek. (…) Egy antirasszista, demokratikusan hedonista és igazságosabb jövőért ünnepelnünk kell a nyilvános szexet, a fenekeket és a melleket a melegparádékon, és különösen azokért a gyerekekért, akiknek a lehetőségeit és kíváncsiságait elnyomja a rasszista erőszak, a gazdasági egyenlőtlenség vagy (az eredeti szövegben aláhúzva és vastagon szedve – G. I.) a heteroszexuális nukleáris családjuk.” (Keep Pride Nude, Boston Review, 2021. június 23.) 

Mivel a hagyományos heteroszexuális család, amely erkölcsi elveket olt a gyermekeibe, és megóvja őket a korai szexuális tapasztalatoktól, az organikus közösség és a társadalmi harmónia legfontosabb építőköve, logikus módon a társadalmi haladásként értelmezett felforgatás egyik legfőbb kerékkötőjévé vált az anarchista-balliberális erők szemében. E tekintetben a különböző angolszász periodikák főcímei magukért beszélnek. Íme, egy kis ízelítő belőlük. 

A hagyományos nukleáris családnak kitelt az ideje? (Has the traditional nuclear family had its day?, theguardian.com, 2013. január 18.) Már nem létezik olyan, hogy tipikus család. (There is no longer any such thing as a typical family, time.com, 2014. szeptember 4.) A szerető család egy méltánytalan előny? (Is having a loving family an unfair advantage?, abc.net.au, 2015. május 1.) Egyetemi tanár: amikor a (fehér) szülők felolvasnak a gyerekeiknek, „méltánytalanul hátrányos helyzetbe hoznak” másokat. (Professor: If you read to your kids, you’re „unfairly disadvantaging„ others, nationalrewiev.com, 2015. május 6.) Nukleáris családi kiváltság: megnevezni és elpusztítani. (Nuclear family privilege: naming it and slaying it, unmarried.org, 2015. október 12.) A nukleáris család egy hallgatólagos kiváltság. (The nuclear family is an unspoken privilege, theodysseyonline.com, 2017. április 4.) New York-i egyetemi tanár: a fehér nukleáris család előmozdítja a fehér felsőbbrendűséget. (Having „white nuclear family” promotes white supremacy, says New York professor, report says, foxnews.com, 2017. október 31.) A nukleáris család egy tévedés volt. (The nuclear family was a mistake, theatlantic.com, 2020. március 15.) 

Mintha valami tendencia érvényesülne. Persze nyilván ez esetben is csak egy újabb náci-fasiszta-rasszista összeesküvés-elméletről van szó. Tény viszont, hogy a BLM afrobolsevik terrormozgalom intenzív médiareklámozása nyomán a marxizmusról kedvező véleményt hangoztató amerikai 16–23 éves fiatalok száma egyetlen év alatt (2019-2020) az ötszörösére nőtt, és jelenleg már a 30 százalékuk tartja azt támogatandó ideológiának. Ezzel együtt a szocializmus tetszésindexe is 9 százalékkal 49 százalékra nőtt a körükben. Éljen az Amerikai Egyesült Szovjetállamok! Lukács György és Soros György: ugyanaz a harc. És nem a végső. Az ördögi kör bezárult.

Az első rész:
„Döntsd a családot, ne siránkozz!” – A Lukács–Soros-kapcsolat

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Itáliában tilos lesz a labdarúgócsapatoknak kiosztani játékosaiknak a 88-as számot, ugyanis ezzel a Führert éltetnék a játékosok.

Aki nem volt a fronton, nem tudja elképzelni, milyen érzés napról-napra embereket ölni. Ellenfeleid jönnek feléd, lőnek, még nem találtak el, de menekülni nincs idő.

A diktatúra Magyarországon 1950-re elérte az otthonokat, a hétköznapok része lett.

A mai Magyarország 10 millió lakosának túlnyomó többsége, ha a Rajk nevet hallja, kizárólag a tragikus sorsú Rajk László, egykori kommunista belügyminiszter nevére asszociál, s az ő életútjából főleg a kivégzésére, majd a 7 évvel későbbi dísztemetésére emlékezik.

A perui drogügyi nyomozók 58 kilogramm Adolf Hitler nevével márkázott horogkeresztes fóliába csomagolt kokaint foglaltak le. A szállítmány Belgiumba tartott.

A patrióta fiatalra házmester jellemű járókelők hívták ki a rendőröket, miután a zászlót mutatta fel nekik.

Franciaország az utóbbi éjszakákon ugyanazt élte át, amit néhány évtizede már többször is, és amit a jövőben törvényszerűen egyre gyakrabban fog átélni: a söpredék („la racaille”) féktelen tombolását gyújtogatással, fosztogatással, lövöldözéssel fűszerezve.

A nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom egyik első embere, Heinrich Himmlernek bajorországi, festői környezetből álló tóparti villáját szállodává és étteremmé alakították át, amiért „természetesen” áll a bál a zsidó-liberális médiában.

1946. január 19-én indult el Budaörsről az első, kitelepítésre ítélt magyarországi németeket szállító vonat, amely a második világháborút követő szélesebb kelet-európai etnikai tisztogatás hazai szakaszának kezdetét jelentette. 

Kevesen tudják, hogy a második világégés idején a Szent Korona földjét védő honvédeink a német fegyvertársaktól igazi nagymacskákat is kaptak. A magyar kezek által megszelídített ragadozók sokszor nagyot haraptak a vörös rém testéből. A legsikeresebb vadász Tarczay Ervin páncélos százados volt.

1944. április 3-án a déli órákban az amerikai légierő végrehajtotta Budapest ellen az első terrorbombázást a második világháború során.

MÁV dolgozóként a Vas megyei Károlyfa községben tartózkodtam családi ügyben 1945. április 4-én. Úgy 9-10 óra között a szovjet katonák géppisztollyal kényszerítettek a csatlakozásra a már összegyűjtött emberekhez.

Lengyelországi zsidók pert indítottak németországi székhelyű multinacionális óriásvállalatok ellen „a szüleiket és nagyszüleiket ért világháborús atrocitások miatt” – írja a PCh24 lengyel hírportál.

Egy fehér fajvédő aktivista három négert lőtt agyon a floridai Jacksonville-ben lévő boltban, egy korábbi rasszista akció évfordulóján.

A francia kormány ígéretet tett arra, hogy a jövőben betiltja a „szélsőjobboldali” megmozdulásokat, miután egy múlt heti párizsi felvonulás engedélyezése heves zsidó-liberális hisztériát váltott ki.

William Joyce-ra gyakran utalnak „Lord Haw-Haw” néven, ami viccnek tűnik, és ami tényleg az is. Akik azonban valóban tudják, ki volt Joyce, tisztában vannak vele, hogy kivételes ember volt, aki Nyugat-párti nézeteiért szenvedett mártírhalált.

Miért maradnak le a férfiak – konkrétan a fehér férfiak Nyugaton – manapság jobban, mint valaha? Vagy lemaradnak a nőkhöz képest, vagy egyszerűn teljesen kiesnek a társadalomból, olyannyira, hogy egyesek kezdik a gyengébb nemnek nevezni őket.

A finn rendőrség szerint egy nemzetiszocialista csoport 3D-nyomtatott fegyverekkel készült faji háborúra. A nyomozók szerint a gyanúsítottak „terrorcselekmény elkövetésének szándékával” képezték ki magukat.

A tavaszt idéző napsütésben jó félszázan gyülekeztek a megadott időpontban a Keleti pályaudvar előtti téren, hogy részt vegyenek a sétáló történelemórán, számol be a Festung Budapest 2024-es rendezvénysorozata nyitányáról a honlapján a Légió Hungária.

A „magyar forradalomért való lelkesedés” miatt, vagy 1956-ot csupán ürügyként felhasználva 257 személy ellen alkalmaztak megtorlást a Szovjetunióban. 

Amint azt tudjuk, a Fidesz „nemzeti és keresztény” rendszerében nincs helye annak, hogy a hazafiak közterületen megemlékezzenek az 1945-ös budavári kitörés hőseiről, ellenben a szélsőbaloldali antifasiszta csoportok a tavalyi események dacára is demonstrálhatnak a mai napon.

Az antifa terroristák ismét lecsaptak Németországban, s ezúttal talán még betegebb, még perverzebb módját választották a vérengzésnek, mint eddig.

Zbigniew Ziobro lengyel igazságügyi miniszter és főügyész úgy döntött, hogy szabadon enged egy 21 éves patriótát, akit három év börtönre ítéltek, amiért a 2020-as poznani pride-on összetűzésbe keveredett egy deviánssal.

Sztójay, aki 1944. március 22-től állt a kormány élén, s a külügyminisztériumot is vezette, a tengelyhatalmi szövetséget szolgálta.