Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Itáliában tilos lesz a labdarúgócsapatoknak kiosztani játékosaiknak a 88-as számot, ugyanis ezzel a Führert éltetnék a játékosok.

Az ezt tartalmazó szándéknyilatkozatot a nagyon „szélsőjobboldali” és „fasiszta” Meloni-kormány miniszterei (Matteo Piantedosi belügyminiszter és Andrea Abodi sportminiszter) írták alá zsidó vezetők követelésére. Mint fogalmaztak, szeretnének véget vetni az antiszemita magatartásoknak a futball világában. Pedig inkább az antiszemitizmus okait kellene felszámolni, nem az arra adott egészséges önvédelmi reflexek megnyilvánulását.

Emellett Piantedosi miniszter bejelentette, hogy ezentúl tilos a szurkolók számára a nácizmusra emlékeztető szimbólumok használata. Kérdés, hogy mi számít „náci szimbólumnak”. Felkészülhet a 14-es (a 14 angol szó), a 18-as (A. H. – Adolf Hitler) és 28-as szám (B.H. – Blood and Honour) is a deportálásra, vagy ők még a tűrt kategóriába esnek?

A 87. perc után a 89. fog következni, és 91 perces lesz egy mérkőzés? Roppant izgalmas kérdések ezek.

Így követelte a fellépést Ruth Dureghello, a római zsidó közösség vezetője:

A döntés értelmében többek között az Atalanta középpályása, Mario Pasalic, vagy a Lazio horvát játékosa, Toma Basic is kénytelen lesz új mezszámot választani magának a következő szezonra.

Az olasz(?) kormány a Heti Progresszió rovatba jutásért is sikeresen pályázhatna. Míg az országot elönti Afrika söpredéke, ők a számok ellen folytatnak hadjáratot.

Leszögezhetjük: a kóserkonzervatív megfelelési kényszernek nincsenek határai, legyen az Magyarország vagy Olaszország.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Pesti Központi Kerületi Bíróság 2024. május 9-én előkészítő ülést tartott egy büntetőügyben, amelyben öt hazafias szkinhedet „csoportosan, társtettesként elkövetett, közösség tagja elleni erőszak bűntettével” vádol az ügyészség.

Kétségtelen, hogy 2023. október 7-ét az izraeli hadsereg (IDF) fennállásának eddigi leggyászosabb napjaként fogja nyilvántartani a hadtörténet.

A patrióta fiatalra házmester jellemű járókelők hívták ki a rendőröket, miután a zászlót mutatta fel nekik.

Körülbelül három és fél év börtönbüntetésre ítélték pénteken egy amerikai fehér fajvédő csoport vezetőjét, aki elismerte, hogy online halálos fenyegetést tett közzé egy brooklyni újságíró ellen azért, hogy az leálljon a csoport rágalmazásával.

Életének nyolcvanharmadik évében elhagyta a földi világot László András filozófus, a metafizikai tradicionalitás egyik legnagyobb magyarországi képviselője, írja a Duo Gladii.

A szerbiai Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület elnöke, Olivera Zekic a Telegramon tett közzé egy fotót, amelyen SS-egyenruhában tetszeleg.

Az emberiség egyik óriási bravúrja a nemzetiszocializmussal kapcsolódik össze: ötven éve a holdra szállás magába olvasztotta a III. Birodalom történetének egy részét.

Az egykori SS-tagok végzetes fogyatkozásával már egyre nehezebb háborús pereket rendezni, ezért újabb és újabb ajvékolni való után nézve több osztrák tartományról is „kiderítették”, hogy ott még mindig „nácik által komponált himnuszok” vannak érvényben.

Százezres halálkvóták túlteljesítésében versengtek a Sztálin kegyeiért remegő parancsnokok, amikor a paranoia új szintre lépett a Szovjetunióban.

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.

A német munkásoknak kedvező első munkareformok egyike a fizetett évi szabadság létrehozása volt.

Bocsánatkérő közleményt adott ki a Michigani Állami Egyetem, miután a szombat esti meccs előtt Adolf Hitler képe jelent meg az eredményjelzőn – írja a CNN nyomán a 24.

A tavaszt idéző napsütésben jó félszázan gyülekeztek a megadott időpontban a Keleti pályaudvar előtti téren, hogy részt vegyenek a sétáló történelemórán, számol be a Festung Budapest 2024-es rendezvénysorozata nyitányáról a honlapján a Légió Hungária.

Magyarország második világháborús történetének van egy apró, alig ismert, de egyben rendkívül érdekes fejezete: az egyéni fegyverténnyel ellenséges harckocsit megsemmisítő magyar honvédek termőfölddel való jutalmazása.

Budán még heves harcok folytak, amikor Pesten, az új szovjet hatalom árnyékában megalakult néptörvényszék, amely hivatalosan a Budapesti Nemzeti Bizottság nevet kapta, végrehajtotta első halálos ítéletét.