Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

Az új jogszabályt a tasmán parlament mindkét háza elfogadta.

A törvényjavaslat kifejezetten megtiltja a horogkereszt és a nemzetiszocialista tisztelgés nyilvános bemutatását, és bár még augusztusban a felsőház végső olvasatára vár, ez csak formalitásnak tekinthető, ellenállás nem lesz.

Az Ausztrál Zsidóság Végrehajtó Tanácsának (ECAJ) társvezérigazgatója, Peter Wertheim zsidó szupremácista megjegyezte, hogy a tasmán törvény „sok szempontból a legjobb és leghatékonyabb jogszabály ebben a témában Ausztráliában”.

„Alkalmazása nem korlátozódik csak egy-két náci szimbólumra. Ez minden olyan szimbólumra vonatkozik, amelyet náci vagy neonáci szimbólumként jelenítenek meg” – mondta.

„A törvény tiltja a náci gesztusok végzését is, először Ausztráliában.”

Azt is megjegyezte, hogy a jogszabályok széles körű felhatalmazást biztosítanak a rendőrségnek, hogy azonnal utasítsák a nemzetiszocialista jelkép eltávolítását, ha azt nyilvánosan kiállítják. Azokban az esetekben, amikor ezeket az utasításokat figyelmen kívül hagyják, a rendőrség jogosult az eltávolítást maga elvégezni.

A törvényjavaslat elsődleges kritikája az, hogy a tasmán törvényhozásban meghatározott büntetések lényegesen enyhébbek a más államokban meghozott hasonló szankciókhoz képest.

Ezenkívül a tasmán törvény tartalmaz egy „megszüntetési záradékként” ismert rendelkezést, amely azt jelenti, hogy az érvényessége 12 hónap után lejár.

Ha nem újítják meg vagy újból hatályba léptetik, a törvény ezen időszak után hatályát veszti.

Jeff Schneider, a Hobart Héber Gyülekezet elnöke így nyilatkozott: „A növekvő antiszemitizmus és szélsőséges időkben nagyra értékeljük, hogy a tasmán kormány elfogadta ezt a fontos törvényt.”

Schneider így emlékezett vissza: „2020-ban Tasmánia egyik régiójában egy lakos felhívta a gyülekezetet, és kifejezte megdöbbenését amiatt, hogy egy szomszéd náci zászlót húzott fel.”

A rendőrség vagy a kormány – akkor még – tehetetlen volt bármiféle intézkedés megtételére.

„Örülünk, hogy ez már nem így van” – tette hozzá a zsidó.

A Rágalmazásellenes Bizottság elnöke, a hírhedt zsidó szupremácista Dvir Abramovics azt mondta a következőket adta elő a sajtó megkeresésére: „A tasmánok most egy jobb, erősebb és toleránsabb Tasmániára ébrednek. Bár munkánk nem fejeződött be, ez egy újabb lépés a demokrácia kútjainak és alapjainak, dédelgetett életmódunk és hazánk védelmében.”

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Úgynevezett „tiltott önkényuralmi jelkép” használatának vádjával bíróság elé állítják Björn Höckét, az Alternatíva Németországnak (AfD) német ellenzéki párt Türingia tartományi vezetőjét – közölte a hallei tartományi bíróság.

Megvonta az állami támogatást a következő hat évre a német alkotmánybíróság a zsidó-liberális sajtóban „neonáciként” számon tartott Die Heimat nevű párttól.

Ingyen kínálja fel doktor Joseph Goebbels vidéki villáját, az úgynevezett Haus am Bogenseet a berlini önkormányzat. 

Ausztria 2019 óta a nemzetiszocializmus 26 ezer „áldozatának”, illetve leszármazottjaiknak adott állampolgárságot – közölte Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

Egy ausztrál nemzetiszocialista, aki a börtönbüntetése végéhez közeledik, megtámadta a szabadulása utáni állami felügyelet elrendelésére irányuló kérelmet, mert a hosszú börtönben töltött időszaka után szerinte már nem kellene szoros megfigyelés alatt maradnia, ám a törvényhozók éppen az elnyomás fokozásán dolgoznak.

A második világháború minden karácsonya szomorú volt, azonban 1944 decembere kimondottan komoly megpróbáltatásokat jelentett a budapestiek számára.

Az egykori SS-tagok végzetes fogyatkozásával már egyre nehezebb háborús pereket rendezni, ezért újabb és újabb ajvékolni való után nézve több osztrák tartományról is „kiderítették”, hogy ott még mindig „nácik által komponált himnuszok” vannak érvényben.

Megbüntették Kubában az állami zenei szervezetek hét tisztviselőjét, miután az általuk szervezett halloweeni partin egy Hitler-jelmez nyerte az első díjat – írja az AFP.

2019-ben az eleki Resetár András házfelújítást végzett, mikor megdöbbentő felfedezést tett az ingatlanban, amely egykor a Faulhaber család otthona volt.

Kijut az Európai Parlamentbe az antifa támadások elsőrendű vádlottja, Ilaria Salis. Olasz lapok szerint ezzel az ellene indult eljárásnak is vége a mentelmi jogának köszönhetően.

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.

A lakókat kiráncigálták lakásukból, majd őrizetbe vették: ismét botrány Gregor Lange és a dortmundi rendőrség körül!

Az alábbi írás a szerző utolsó írása, amelyet 1999. augusztusában vetett papírra és a Magyar Összetartás 1999. novemberi számában látott napvilágot.

Mint tüzér – aki megjárta a Don-kanyar poklát – 1944. november 4-én estem szovjet fogságba Dunaföldvárnál.