Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

Az új jogszabályt a tasmán parlament mindkét háza elfogadta.

A törvényjavaslat kifejezetten megtiltja a horogkereszt és a nemzetiszocialista tisztelgés nyilvános bemutatását, és bár még augusztusban a felsőház végső olvasatára vár, ez csak formalitásnak tekinthető, ellenállás nem lesz.

Az Ausztrál Zsidóság Végrehajtó Tanácsának (ECAJ) társvezérigazgatója, Peter Wertheim zsidó szupremácista megjegyezte, hogy a tasmán törvény „sok szempontból a legjobb és leghatékonyabb jogszabály ebben a témában Ausztráliában”.

„Alkalmazása nem korlátozódik csak egy-két náci szimbólumra. Ez minden olyan szimbólumra vonatkozik, amelyet náci vagy neonáci szimbólumként jelenítenek meg” – mondta.

„A törvény tiltja a náci gesztusok végzését is, először Ausztráliában.”

Azt is megjegyezte, hogy a jogszabályok széles körű felhatalmazást biztosítanak a rendőrségnek, hogy azonnal utasítsák a nemzetiszocialista jelkép eltávolítását, ha azt nyilvánosan kiállítják. Azokban az esetekben, amikor ezeket az utasításokat figyelmen kívül hagyják, a rendőrség jogosult az eltávolítást maga elvégezni.

A törvényjavaslat elsődleges kritikája az, hogy a tasmán törvényhozásban meghatározott büntetések lényegesen enyhébbek a más államokban meghozott hasonló szankciókhoz képest.

Ezenkívül a tasmán törvény tartalmaz egy „megszüntetési záradékként” ismert rendelkezést, amely azt jelenti, hogy az érvényessége 12 hónap után lejár.

Ha nem újítják meg vagy újból hatályba léptetik, a törvény ezen időszak után hatályát veszti.

Jeff Schneider, a Hobart Héber Gyülekezet elnöke így nyilatkozott: „A növekvő antiszemitizmus és szélsőséges időkben nagyra értékeljük, hogy a tasmán kormány elfogadta ezt a fontos törvényt.”

Schneider így emlékezett vissza: „2020-ban Tasmánia egyik régiójában egy lakos felhívta a gyülekezetet, és kifejezte megdöbbenését amiatt, hogy egy szomszéd náci zászlót húzott fel.”

A rendőrség vagy a kormány – akkor még – tehetetlen volt bármiféle intézkedés megtételére.

„Örülünk, hogy ez már nem így van” – tette hozzá a zsidó.

A Rágalmazásellenes Bizottság elnöke, a hírhedt zsidó szupremácista Dvir Abramovics azt mondta a következőket adta elő a sajtó megkeresésére: „A tasmánok most egy jobb, erősebb és toleránsabb Tasmániára ébrednek. Bár munkánk nem fejeződött be, ez egy újabb lépés a demokrácia kútjainak és alapjainak, dédelgetett életmódunk és hazánk védelmében.”

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Háromezer katona és civil halt kínhalált a szovjet Vörös Hadsereg által a szegedi Csillagbörtönben 1944 októberétől 1945 nyaráig működtetett hadifogolytáborban.

„Púpos gnóm”, „vörös hóhér”, „a diktatúra legvéresebb hiénája”, „egy emberkeverék karvalyból és hiénából gyúrva” – írták a korabeli újságok a Tanácsköztársaság bukását követően Korvin Ottóról. „Nemes jellemű, izzó lelkű forradalmár”, „egy elvi vasember” – zengtek róla dicshimnuszokat az 1945–1989 közötti politikai rendszerek tollnokai.

Az amerikai neobolsevik rezsim feudális hierarchiájában értelemszerűen legfe­lül tanyázó, sőt egyenesen piedesztálra emelt feketék elsősorban a rabszolga őseik által a déli gyapotföldeken végzett ingyenmunka kompenzálásaként akarják kirázni a gatyájukból fehér hűbéreseiket.

Megmondom őszintén, hogy e sorok írása közben visszasírtam bármit, akármelyik cikkemet az elmúlt évekből. Nem azért, mert az Oppenheimer egy rossz film, vagy mert nem szerettem volna kritikát írni róla, sőt, épp ellenkezőleg.

Egyre szélesebb körűvé válik az X (volt Twitter) elleni nagyvállalati hirdetési bojkott, sőt, az amerikai cégek mellett az Európai Bizottság is közölte, hogy felfüggeszti a hirdetéseit az oldalon, mert nem akarja, hogy azok „antiszemita és náci” tartalmak mellett jelenjenek meg.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.

Bár a mi hazánkos Novák Előd kérésére előbb tömegsport-rendezvényként felvette az állami szervező a Kitörés emléktúrát az Olimpiai Ötpróba Programba, később azt törölte.

A tavaszt idéző napsütésben jó félszázan gyülekeztek a megadott időpontban a Keleti pályaudvar előtti téren, hogy részt vegyenek a sétáló történelemórán, számol be a Festung Budapest 2024-es rendezvénysorozata nyitányáról a honlapján a Légió Hungária.

Itáliában tilos lesz a labdarúgócsapatoknak kiosztani játékosaiknak a 88-as számot, ugyanis ezzel a Führert éltetnék a játékosok.

A Szovjetunióba 1944 decemberében és 1945 januárjában tömegesen elhurcolt férfiak és nők között szép számban találunk papokat is. Közülük többen soha nem tértek vissza hazájukba.

Egy hazafias zenekar a „fehér hatalomról” és az „árja végzetről” zenélt egy orosz katonai bázison – rémüldözik az estéről készült videó láttán az amerikai zsidó-liberális Vice magazin.

1945. január 24-én munka után hazafelé menet Budapesten, a Bethlen Gábor utcában mellém toppant két tatárképű szovjet katona, és fegyverrel egy közeledő, civilekből álló csoportba kényszerített.

Jó három órai gyaloglás után érkeztünk Szucsányba, ahol a gimnázium udvarán, 1945. április 18-án 10 órakor adtuk át fegyvereinket a csehszlovák katonáknak, akik az épületben szállásoltak el bennünket.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

Dr. Wojciech Filipowiak lengyel részég úgy gondolja, sikerült beazonosítania Jomsborg lelőhelyét – írja a Heritage Daily.

Valószínűleg kevés furább szervezet létezett a nemzetiszocialista Németországban, mint az általában csak „Zsidók Hitlerért” néven emlegetett egyesület.

Akármennyi bűnnel is vádolják, a Führer is csak ember volt, aki ráérős óráikban sokszor egészen hétköznapi hobbiknak hódolt.

Őrizetbe vették az Alternatíva Németországért egyik tagját hétfőn, a vád szerint „tiltott totalitárius jelképeket” hordott, többen azt állítják, hallották, ahogy a „Sieg Heil!” üdvözléssel köszönt.

Kétségtelen, hogy 2023. október 7-ét az izraeli hadsereg (IDF) fennállásának eddigi leggyászosabb napjaként fogja nyilvántartani a hadtörténet.

Letakarták egy bécsi protestáns templom ólomüveg ablakait, mert azokon állítólag „antiszemita” motívumok szerepeltek, és az ablakok alkotója tagja volt a NSDAP-nak.

Robert Rundo, az amerikai fehér nacionalista Rise Above Movement társalapítóját a Los Angeles-i Megyei Kerületi Bíróságon fogják meghurcolni, mert a hatóságok szerint „erőszakos lázadásokat” szervezett.

„Vádat emeltek négy férfival és egy nővel szemben, akik egy marokkói férfira a származása miatt támadtak rá” – közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel.

A gyűlést az egyik római lakótelepen rendezték az Olasz Szociális Mozgalom (Movimento Sociale Italiano) nevű fasiszta ifjúsági szervezet két tagja 1978-as meggyilkolásának emlékére.

Egy felüljáró alatt tűnt fel egy graffiti Pesten, amely egy akasztófán lógva ábrázolta az Ilaria Salis nevezető olasz antifasiszta bandavezért, az antifa-per első számú vádlottját.