Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A zsidó származású Rachel Margolis litván civileket mészárolt a szovjetek pribékjeként.

Izraelben dühöngenek, hogy hogyan merik őt megvádolni a litván hatóságok. Margolis ‘nácivadászként’ azaz kommunista partizánként tevékenykedett Litvánia területén. A litván hatóságok folyamatosan zaklatják emberiség elleni bűnei miatt, mivel tevékenysége során ő és társai rengeteg ártatlan litván civilt öltek meg gyáva és brutális módon. Reméljük eljön az idő, amikor a most Szerbiában hajtóvadászatot indító Efraim Zuroff félékre is lesújt a törvény szigora, a jóérzésű emberek megvetése és bíróság elé kerülnek az általuk indított koncepciós perek miatt.

Bizony kedves Olvasók, így is lehet. A litván hatóságok nem hajbókolnak a Simon Wiesenthal központ hisztérikus követelései előtt, nem foglalkoznak az izraeli bűntudat-sulykolással és gondolatterrorral, hanem szigorúan megbüntetik a cionista-kommunista söpredék egykori tagjait, akik nem ritkán szolgáltattak ki litván civileket – nőket és gyerekeket egyaránt – a betörő, nemi erőszakoskodó szovjet hordáknak, vagy maguk is részt vettek a kommunista gyilkosok által elkövetett vérengzésekben.

A Rachel Margolis nevű, amúgy nem túl értelmes nácivadászt a saját könyve buktatta le, melyben arról mesél, hogyan támadtak meg egy békés kis falut, Kanuikai-t 1944 januárjában. A falura rátalálva azt ostrom alá vették – volna, mivel a környéken nácit nem találtak. Nagyon megörülhettek viszont, mert a „bűnös litván nép” iránti dühüket és gyűlöletüket biztonságos módon kiélhették, harmincnyolc civilt öltek meg aznap, köztük ártatlan nőket és gyermekeket.

Az izraeli Hárec lap újságírója nem érti, hogy miért kell ezeket az antifasiszta „hősöket” felelősségre vonni, szerinte ők a zsidó nép hősei voltak és aki egyenlőségjelet von egy litván civil és egy zsidó civil meggyilkolása között, az relativizálja a holokausztot és meghamisítja a történelmet.

A Simon Wiesenthal központ és sok izraeli nehezményezi, hogy miért elsősorban ezeket a szovjetekkel kollaboráló, litván nőket és gyerekeket kivégző gyáva gyilkosokat üldözik a hatóságok az ún. litván "háborús bűnösök" helyett; nehezményezik továbbá azt is, hogy a litván civilek kiirtása miért minősül népirtásnak (!)… Mindenesetre az ún. partizánok kezdik elnyerni méltó büntetésüket hazaárulásaik és nemtelen bűntetteik miatt, a hazafiakat a litván hatóságok eddig minden esetben oroszlánként védték és nem tették ki őket idegen érdekeket szolgáló megalázó kirakatpereknek.

(Haaretz nyomán magyarhajnal.com)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az 1913-as születésű Bosnyák Imrét az elsők között érintette meg a magyar nemzetiszocializmus, a hungarizmus eszméje.

Kilencvenesszeres életfogytiglant kapott egy amerikai fehér fajvédő aktivista, aki négy évvel ezelőtt színes bőrűekre kezdett lövöldözni egy mexikói határmenti bevásárlóközpontban.

1945. január 30-án süllyesztette el egy szovjet tengeralattjáró a Balti-tengeren a többségében második világháborús menekülteket szállító Wilhelm Gustloff német személyszállító hajót. 

Az 1945 novemberében kezdődő nürnbergi koncepciós perben a Nagy-Britannia, Franciaország, a Szovjetunió és az Egyesült Államok által létrehozott Nemzetközi Katonai Törvényszék a legyőzött nemzetiszocialista Nagynémet Birodalom 24 prominens katonai, politikai és gazdasági vezetőjének egyoldalú felelősségét állapította meg a második világháború bűneiben.

Az emigrációs hungarista sajtó évtizedeken keresztül főmunkatársának számító Koós Kálmán hosszú betegség után, 2006. júliusában, 91 éves korában a Colorado állambeli Denverből (USA) tért meg a teremtőjéhez.

Az alábbi írás a szerző utolsó írása, amelyet 1999. augusztusában vetett papírra és a Magyar Összetartás 1999. novemberi számában látott napvilágot.

Túlságosan roncsolódtak azok a kéz- és lábnélküli emberi csontvázak, amelyekre Hitler keleti fronti főhadiszállásánál, a mai Lengyelország területén leltek, így lehetetlen megállapítani az áldozatok kilétét, illetve haláluk okát.

Egyre szélesebb körűvé válik az X (volt Twitter) elleni nagyvállalati hirdetési bojkott, sőt, az amerikai cégek mellett az Európai Bizottság is közölte, hogy felfüggeszti a hirdetéseit az oldalon, mert nem akarja, hogy azok „antiszemita és náci” tartalmak mellett jelenjenek meg.

Pénzgyűjtésbe kezdett a 2023-as antifa támadások kitervelőjének és elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak családja.

A New Hampshire-i főügyész hivatala polgárjogi pert indított egy nemzetiszocialista csoport ellen, amiért megzavartak egy transznemű deiváns által gyermekeknek előadott érzékenyítést egy helyi kávézóban.

Életében Lothrop Stoddard (1883–1950) Amerika egyik legbefolyásosabb írója volt. A Harvardon szerzett doktori címet, tizenöt könyvet írt, beleértve sokat vitatott könyvét is, az 1920-as The Rising Tide of Colort.

A „magyar forradalomért való lelkesedés” miatt, vagy 1956-ot csupán ürügyként felhasználva 257 személy ellen alkalmaztak megtorlást a Szovjetunióban. 

Februárban sorozatos szélsőbaloldali támadások történtek Budapest különböző pontjain, az első hírek szerint az áldozatokat a ruhájuk alapján választották ki az antifasiszta támadók.

Akkor is így köszöntött a tavasz és a március. A budai hegyek felől hideg, még a télre emlékeztető szél söpört végig a pesti utcákon.

A második világháború magyarországi hadszínterén folytatott végső küzdelmek közül a Vértes hegység területén vívott harcok magyar szempontból jelentős haditetteknek számítottak.