Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Pesti Srácok információja szerint a német szövetségi főügyész gyilkossági kísérlet miatt nyomoz a szélsőbaloldali Lina Engel, Johann Guntermann és Tobias Edelhoff ellen.

Lina Engel az antifák hírhedt rohamcsapata, a Hammerbande vezetője, Guntermann Engel szeretője és a banda szellemi atyja. Ő és Edelhoff kegyetlen brutalitással vettek részt a megalapozott gyanú szerint a februári budapesti embervadászatban is.

A magdeburgi bűntett

Egy szakportál megállapítása szerint a most terítéken lévő magdeburgi bűntett kísértetiesen hasonlít az egy évvel későbbi wurzeni támadásra és a Hammerbande brutalitását idézi. Wurzenben szintén a pályaudvaron csaptak le egy emlékmenet jobboldali résztvevőire. A banda vezetőjét, Lina Engelt a drezdai Regionális Bíróság idén júniusban el is ítélte két, elfogott társával egyetemben. Engel 5 év és 3 hónap börtönbüntetést kapott, de az ítélet jogerőre emelkedéséig szabadlábon van, feltehetően Lipcsében.

A magdeburgi támadásért az antifa terroristák 3 – 15 év börtönbüntetésre számíthatnak, bizonyítottság esetében. Ahhoz azonban, hogy bíróság elé lehessen állítani őket, előbb el kell fogni Guntermannt, aki illegalitásba vonult.

Itthon is keresik

A Budapesti Rendőr-főkapitányság körözi Guntermannt, miután megalapozottan gyanúsítható, hogy vezető verőlegényként részt vett a februári budapesti embervadászatban.

Emlékezetes, februárban a magyar fővárosban zömmel német antifák négy helyszínen nyolc embert vertek össze brutálisan, köztük lengyeleket, németeket és magyarokat csak azért, mert terepmintás ruhában voltak. Edelhoffot elfogták Budapesten, ma is letartóztatásban van. A BRFK azonban további hat Hammerbande-tagot keres az embervadászat miatt, köztük Guntermannt.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A német hazafit a rendőrség szerint „a migránsok elleni gyűlölet vezérelte”, külföldről származó, invazív hátterű szomszédait akarta felrobbantani.

A balközép zöldpárt berlini politikusa Adolf Hitlert éltette, amikor a rendőrök éppen alkoholtesztre vitték.

A patrióta fiatalra házmester jellemű járókelők hívták ki a rendőröket, miután a zászlót mutatta fel nekik.

A második világháború óta nem látott szintet ért el a Dániában feljegyzett antiszemita megnyilvánulások száma – közölte Henri Goldstein, a skandináv ország zsidajinak vezére.

A faji háborúra való előkészletek, illetve „terrorösszeesküvés” miatt ítéltek el finn nemzetiszocialista fiatalokat.

Április negyedike, vagy ahogyan az 1945 után kiépülő kommunista diktatúra kánonjában szerepelt, a felszabadulás, nem csak a pártállam piros betűs ünnepének, hanem négy évtizeden át a rendszer legfontosabb legitimációs pontjának számított, és nem véletlenül.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. december 3-án 15 óra 17 perckor. Jelen vannak: Dr. Szabó Ferenc népügyész, Harangozó Piroska jegyzőkönyvvezető, Szálasi Ferenc terhelt.

Ahhoz, hogy megérthessük a totalitárius woke ideológia amerikai elhatalmasodását lehetővé tévő mentális légkört, célszerű vázlatosan feleleveníteni az Egyesült Államok történelmi gyökereit.

Egyre aktívabb a kanadai határon túl az amerikai Goyim Defense League (Gój Védelmi Liga) nevű csoport, amely antiszemita felvilágosító anyagok terjesztését végzi a lakónegyedekben.

A szélsőjobboldali zenei színtéren nem ritka, hogy a zenekarok fel- és átdolgozzák más bandák közkedvelt dalait. Például az angol Skrewdriver és a német Landser különösen sok nép fiait megihlette.

Erre már sokan nem emlékeznek: 1919 júliusában a hajdúböszörményi "Ébredő"-nyomda tulajdonosa, Szabó Ferenc kirakatában megjelent egy plakát. Rajta kormánykerék, amelyet egy kemény kéz fog.

A gyűjtőtáborba kerülésünk után napokon belül szájról szájra járt a hír, hogy itt kapjuk meg azt az igazoló papírt, amivel biztonságosan hazaindulhatunk. 

Eva Braun és Adolf Hitler kapcsolatának története közismertnek mondható: a népvezér politikusért, majd teljhatalmú államférfiért rajongó nő a Führer legbelsőbb köreibe is bejárással bírt, ám a politikába beleszólása nem volt, végül pedig a halálba is követte őt.

A korabeli német sajtóban csodafegyverként (Wunderwaffe) emlegetett rakéta a mai robotrepülőgépek elődjének tekinthető.

Magyarország második világháborús történetének van egy apró, alig ismert, de egyben rendkívül érdekes fejezete: az egyéni fegyverténnyel ellenséges harckocsit megsemmisítő magyar honvédek termőfölddel való jutalmazása.