Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Pesti Srácok információja szerint a német szövetségi főügyész gyilkossági kísérlet miatt nyomoz a szélsőbaloldali Lina Engel, Johann Guntermann és Tobias Edelhoff ellen.

Lina Engel az antifák hírhedt rohamcsapata, a Hammerbande vezetője, Guntermann Engel szeretője és a banda szellemi atyja. Ő és Edelhoff kegyetlen brutalitással vettek részt a megalapozott gyanú szerint a februári budapesti embervadászatban is.

A magdeburgi bűntett

Egy szakportál megállapítása szerint a most terítéken lévő magdeburgi bűntett kísértetiesen hasonlít az egy évvel későbbi wurzeni támadásra és a Hammerbande brutalitását idézi. Wurzenben szintén a pályaudvaron csaptak le egy emlékmenet jobboldali résztvevőire. A banda vezetőjét, Lina Engelt a drezdai Regionális Bíróság idén júniusban el is ítélte két, elfogott társával egyetemben. Engel 5 év és 3 hónap börtönbüntetést kapott, de az ítélet jogerőre emelkedéséig szabadlábon van, feltehetően Lipcsében.

A magdeburgi támadásért az antifa terroristák 3 – 15 év börtönbüntetésre számíthatnak, bizonyítottság esetében. Ahhoz azonban, hogy bíróság elé lehessen állítani őket, előbb el kell fogni Guntermannt, aki illegalitásba vonult.

Itthon is keresik

A Budapesti Rendőr-főkapitányság körözi Guntermannt, miután megalapozottan gyanúsítható, hogy vezető verőlegényként részt vett a februári budapesti embervadászatban.

Emlékezetes, februárban a magyar fővárosban zömmel német antifák négy helyszínen nyolc embert vertek össze brutálisan, köztük lengyeleket, németeket és magyarokat csak azért, mert terepmintás ruhában voltak. Edelhoffot elfogták Budapesten, ma is letartóztatásban van. A BRFK azonban további hat Hammerbande-tagot keres az embervadászat miatt, köztük Guntermannt.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

1941. június 22-én kezdődött meg a Barbarossa hadművelet, a Német Birodalom harca a Szovjetunió ellen. A német Wehrmacht három hadseregcsoportja indított támadást, kötelékükben a németekkel szövetséges országok katonai egységeivel és önkéntes alakulatokkal.

Megdöbbentően enyhe ítélettel úszta meg a hírhedt baloldali Antifa-vezér, Lina Engel azt a büntetőpert, amelyet a drezdai Legfelsőbb Bíróság (regionális bíróság) állambiztonsági szenátusa folytatott le 2021 szeptembere és 2023 májusa között.

Súlyos börtönévekkel fenyegetnek egy fiatal férfit Michigan államban, miután horogkeresztet festett egy zsinagóga falára.

A „magyar forradalomért való lelkesedés” miatt, vagy 1956-ot csupán ürügyként felhasználva 257 személy ellen alkalmaztak megtorlást a Szovjetunióban. 

A Denisz Kapusztyin vezette Orosz Önkéntes Hadtest (RVC) állítása szerint több, Oroszországban végrehajtott támadást vitt véghez 2022-es megalakulása óta, ám nem ő az egyetlen, aki orosz gyökerű, s ukrán oldalon harcoló fegyveres csoportot vezet.

A New York-i Citibank kirúgta egyik alkalmazottját, aki Instagramon „politikailag nem korrekt” megnyilvánulást tett közzé a Führerrel kapcsolatban.

A gondolatbűnöző politikus azért állt bíróság elé, mert egy 2021-es gyűlésen a „Mindent Németországért!” szavakat használta. Ez ugyanis Németországban bűncselekménynek számít.

Megvonta az állami támogatást a következő hat évre a német alkotmánybíróság a zsidó-liberális sajtóban „neonáciként” számon tartott Die Heimat nevű párttól.

A brazil szövetségi rendőrség szerint 2019 óta megugrott a „neonácizmusra való felbujtás” miatt indított nyomozások száma, amely idén is „jelentős növekedést” mutat.

A bolsevik Vörös Hadsereg 1944 nyarán az egész keleti frontvonalon támadásba lendült. Északon Lengyelországban átkelt a Visztulán, de a Keleti-Kárpátokban az Árpád-vonalat nem tudta áttörni a magyar és német védők szívós ellenállása miatt.

Nem csak Olaszországban, de idehaza is egyre többet hangoztatja a szélsőbaloldal, hogy a tavaly februárban Budapesten összevert emberek csupán „könnyebb sérüléseket” szenvedtek. 

1945. május 9-én kényszerítették térdre a Szövetségesek a Nagynémet Birodalmat, azonban arról nem szokás beszélni, mi mindennel járt ez a győzelem.

Sokkolja a holland zsidókat és liberálisokat, hogy Vilmos Sándor király anyai nagyapjáról kiderült: az NSDAP tagja volt.

1945. január 24-én munka után hazafelé menet Budapesten, a Bethlen Gábor utcában mellém toppant két tatárképű szovjet katona, és fegyverrel egy közeledő, civilekből álló csoportba kényszerített.

A 84 éves Bosnyák Imrét, a Nyilaskeresztes Párt egykori propagandistáját, 1997. augusztus 24-én temették a Rákoskeresztúri köztemető 298-as parcellájába.