Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az AfD 67 éves politikusa, Stefan Hrdy épp az autójából kiszállva próbált bejutni az épületbe, amikor körülbelül 20 antifasiszta állta el az útját.

A láthatóan kissé sántikáló férfi megpróbálta kikerülni az agresszív szélsőbaloldali csürhét, ám azok a földre lökték. A videón látható, hogy az egyik bolsevista egyből felveszi a kapucniját, valószínűleg támadni készült. A felvételen egy háttal álló kitakarja az antifát, így nem látni, hogy mi történt pontosan, de Hrdy beszámolója szerint amikor földre rántották, akkor ez a fekete ruhás férfi arcon rúgta.

Ekkor Hrdy kiszolgáltatott helyzetében egyetlen módját választhatta csak az önvédelemnek: harapott! A támadója lábszárát hosszú másodpercekig és igen erősen harapta fogaival, amire az addig oly agresszív támadó olyan ordítással, vonyítással reagált, mint egy disznó. Amikor a politikus eleresztette a támadót, akkor az antifa a kamerába mutogatta sérüléseit, s panaszkodott, mint egy óvodás. Közben a felvételen hallani lehet a nácizást.

Hrdyt a földről egy rendőr segítette fel. A videón jól látszik, hogy a rendőr a legnagyobb nyugalommal, karba tett kézzel végignézi az egész eseményt, s kb. fél méterre áll a földön fekvő idős politikustól, de meg se próbálja megvédeni. A fizikmiskája alapján a rendőr egyébként migrációs hátterűnek tűnik, viszont tőle nagyjából egy méterre egy egyértelműen árja származású szőke rendőrnő áll, aki szintén nem avatkozik közbe.

A zsidó sajtó és a kommunista Jusos (az SPD ifjúsági tagozata) persze elég alternatív változatát adta elő az incidensnek. Nina Gaedike, a Jusos észak-rajna-vesztfáliai elnöke szerint ő volt az igazi áldozat. Elmondása szerint Hrdy kiszállt autójából, hirtelen feléjük lépett, és arcon köpte őt. A felvételen egyértelműen látszik, hogy Hrdy a szélsőbalos csürhe mellett kívánt elhaladni, s nem feléjük indult. A logika is azt diktálja, hogy egy 67 éves sántikáló férfi nem fog belekötni 20 feldühödött, fiatal antifába. A felvételen a köpésnek sincs semmi nyoma. Az eset után a Lenin-lány feljelentést tett.

Hrdy a Bildnek elmondta: „Valaki hátulról vádliba rúgott, elestem, majd három-négy ember volt rajtam. Az a férfi, akinek önvédelemből a lábát megharaptam, korábban arcon rúgott. Aztán jött a rendőrség és kiszabadított."

Hrdy korábban egyébként elit kommandós volt, az 1977-es magadishui gépeltérítés során részt vett a túszok kiszabadításában.

A németországi Lügenpresse természetesen nem azt helyezte cikkének középpontjába, hogy Hrdyt húszan megtámadták; nem is azt, hogy a rendőrök semmit nem csináltak; hanem címlapon, hatalmas betűkkel hirdetik: SPD-s nőket köpött le. A Bild a megharapott antifát természetesen szolidan demonstrálónak nevezi, akit megdöbbentett a támadás. Hogy előtte nagyjából két tucat társával megtámadta, ellökte és fejbe rúgta a férfit? Ilyen bagatell dolgokról nem kell írni a németországi Független Objektív Sajtóban.

Hrdy nem tagadta a harapást - felesleges is lett volna - hanem humorosan próbálta megközelíteni a dolgot: "Semleges íze volt a vádlijának. Szükségem lett volna egy kis borsra is. Minden olyan gyorsan történt, még megsózni sem volt időm."

Jobboldali körökben hatalmas népszerűségre tett szert Hrdy akciója, s humorosan elnevezték az esseni kullancsnak ("Zeckenbiter von Essen").

Az alábbi videó alapján mindenki eldöntheti, ki támadott meg kit:

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Nyilaskeresztes Párt Szálasi Ferenc nemzetvezető részvételével tartotta meg december havi Nagytanácsát, jelentette 1944 decemberében a Magyar Távirati Iroda.

Mihelyt a második világháború 1945-ben véget ért, Kanada és az USA elkezdett hajón élelmet szállítani az emberek százmillióinak, akik a háború következtében éhhalálnak voltak kitéve.

Jó ideje keringett egy különös történet, miszerint a sarkkörön lévő Alexandra Land nevű szigeten működött egy meteorológiai állomás, amely második világháború alatt a titkos német tudományos projektek helyszíne volt.

A szovjet hadsereg katonái 1945. január 17-én hurcoltak el budapesti lakásomról, a Fővámtér 8. alatti épületből.

Úgynevezett „tiltott önkényuralmi jelkép” használatának vádjával bíróság elé állítják Björn Höckét, az Alternatíva Németországnak (AfD) német ellenzéki párt Türingia tartományi vezetőjét – közölte a hallei tartományi bíróság.

Az ügyészek egy 98 éves egykori tábori őr ellen emeltek vádat, akit azzal vádolnak, hogy részt vett a Sachsenhausen koncentrációs tábor 3300 rabjának „kegyetlen és alattomos meggyilkolásában”.

Bár a mi hazánkos Novák Előd kérésére előbb tömegsport-rendezvényként felvette az állami szervező a Kitörés emléktúrát az Olimpiai Ötpróba Programba, később azt törölte.

A rendőrök elfogták két feltételezett kivitelezőjét a hétfőn történt józsefvárosi rajtaütésnek, ahol öt-hat kapucnis, feketébe öltözött aktivista vette kezelésbe a Fáklya nevű szélsőséges baloldali szervezet vetítését a józsefvárosi „Kesztyűgyár” nevezetű közösségi házban.

Kommandósok és bilincsek nélkül jelent meg legutóbbi tárgyalásán az antifa támadások elsőrendű vádlottja. Az olasz nőnek az ügyben ez volt a harmadik tárgyalása, de vallomást mindeddig még nem tett az ülések idején.

Gérald Darmanin francia belügyminiszter ígéretet tett rá, hogy még a választások előtt betiltja a GUD nevű szélsőjobboldali diákszervezetet.

Megszünteti a budapesti antifa támadások elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak letartóztatását 16 millió forint óvadék ellenében a Fővárosi Ítélőtábla és elrendeli bűnügyi felügyeletét, tudatta a bíróság honlapján közleményben.

Az amerikai neobolsevik rezsim feudális hierarchiájában értelemszerűen legfe­lül tanyázó, sőt egyenesen piedesztálra emelt feketék elsősorban a rabszolga őseik által a déli gyapotföldeken végzett ingyenmunka kompenzálásaként akarják kirázni a gatyájukból fehér hűbéreseiket.

Titkos dokumentumfilm készült Giorgia Meloni olasz miniszterelnök pártja, az Olaszország Fivérei ifjúsági tagozatáról, mely azt a köztudomású tényt igyekezett „leleplezni”, hogy a tagozat erősen fasiszta irányultságú.

Szigorú beléptetés, hatalmas sajtóérdeklődés és csurig telt tárgyalóterem – elkezdődött az antifasiszta támadások tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken hétfő reggel.

1945 február 13-án, nem sokkal este 10 óra előtt a nyugvóra készülő szász főváros, Drezda, „az Elba parti Firenze” belvárosának ablakai remegni kezdtek a város fölé berepülő brit bombázókötelék motorjainak egyre jobban erősöd, vészjósló basszusától.