Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A New York-i rendőrség őrizetbe vett egy zsidó fiúkat inzultáló 21 éves nőt, akit fenyegetéssel és súlyos zaklatással vádolnak – mindkettő „gyűlöletbűncselekménynek” számít.

Christina Darling január 14-én, pénteki napon inzultált egy nyolcéves zsidó fiút, aki hétéves és kétéves testvéreivel játszott a brooklyni Marine Park negyed egyik ortodox zsinagógája előtt. Darling állítólag azt mondta nekik: „Hitlernek mindnyájatokat meg kellett volna ölnie. Én majd megöllek titeket és tudom, hol laktok”.

A térfigyelő kamerák azt is rögzítették, ahogyan Darling leköpte a fiút.

A New York-i rendőrség (NYPD) az interneten tette közzé a felvételt. Az őrizetbe vétel körülményei nem ismeretesek.

Aryah Fried, a gyerekek apja a CBS News New Yorknak nyilatkozta: „Remélem, hogy az elkövető tisztában van cselekedete súlyosságával. Amikor egy felnőtt így bánik kisgyerekekkel, az több mint őrültség.”

Darlingról kiderült, hogy a St. Francis College diákja oktatás, angol és pszichológia szakon. A Change.org csatornán később aláírásgyűjtés indult a brooklyni intézményből történő kizárására. Felhívást is közzétettek Miguel Martinez-Saenz elnök felé, amiben követelik „a zsidó nép ellen irányuló rasszista, fanatikus támadás elítélését.”

A NYPD „gyűlöletbűncselekményeket” nyilvántartó osztályának adatai szerint a múlt évben 198 zsidóellenes „gyűlöletbűncselekményt” azonosítottak New Yorkban és 58 személyt vettek őrizetbe ezzel kapcsolatban.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.

Tudom, hogy a történelem igazságos oldalán állok, és nem akarom, hogy politikai nézeteimért ítéljenek el – nyilatkozta a Magyarországon fogva tartott antifasiszta terroristanő, Ilaria Salis a La Stampa olasz napilapban megjelent interjúban.

Az Institute for Strategic Dialogue (ISD) zsidó szupremácista „agytröszt” kutatói 200 olyan fiókot találtak, amelyeken szerintük a „nácizmust” hirdették, vagy „náci” szimbólumokat használtak. Eddig több tízmillióan nézték meg holokausztrevizionista, vagy a Führert éltető videókat.

Mihelyt a második világháború 1945-ben véget ért, Kanada és az USA elkezdett hajón élelmet szállítani az emberek százmillióinak, akik a háború következtében éhhalálnak voltak kitéve.

Elmélyülő külső és belső konfliktusok, olyan súlyos társadalmi törésvonalak, melyet még Magyarország is megirigyelne, etnikai krízis, romló közbiztonság. Igen, ezek az Amerikai Egyesült Államok mindennapjai, de Joe Biden kormányának (már amennyiben elfogadjuk, hogy beszámítható és ő irányít) vannak fontosabb dolgai is, például a Nordic Resistance Movement (NRM) kriminalizálása.

Vissza kell térnie a börtönbe a görög Arany Hajnal vezetőjének, aki az elmúlt hónapban feltételesen szabadlábon volt, mert a fellebbviteli bíróság hatályon kívül helyezte a szabadlábra helyezéséről szóló döntést – közölte egy igazságügyi forrás.

Budapest XII. kerületében ismeretlen patrióták horogkeresztet festettek a szovjet megszállókat dícsőítő emlékműre. 

1945. május 9-én kényszerítették térdre a Szövetségesek a Nagynémet Birodalmat, azonban arról nem szokás beszélni, mi mindennel járt ez a győzelem.

90 ezer eurónyi tartozást hajtana be Lombardia tartományának vezetősége az antifa támadások vádlottján, Ilaria Salison.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. december 3-án 15 óra 17 perckor. Jelen vannak: Dr. Szabó Ferenc népügyész, Harangozó Piroska jegyzőkönyvvezető, Szálasi Ferenc terhelt.

Az első bécsi döntés, így a felvidéki magyarság jelentős részének hazatérése az elmúlt évszázadok kevés sikeres, ám annál jelentősebb epizódjának egyike a magyar történelemben.

Magyarországon születtem, ahonnan 1982-ben, 18 évesen szöktem el. 1984-ben New Yorkban telepedtem le azzal a szándékkal, hogy művész leszek, de közel egy évtizedes küzdelem után rájöttem, hogy sohasem lehetek az.

Az orosz fajvédő, nacionalista félkatonai Rusich Csoport arról számolt be, hogy hivatalos megállapodást kötött az FSZB határőrszolgálatával, hogy hírszerzési tevékenységeket folytasson és megerősítse a Finnországgal közös határt.

Geopolitikai szempontból semmi sem indokolja, hogy Európa az Egyesült Államok „szövetségese” (valójában csatlósa) legyen, ezért az atlantista projekt nem más, mint amerikai megszállás meghatalmazott (proxy) útján.

A mindenkori baloldal szerint a faj csak egy társadalmi konstrukció, ugyanúgy nem determinál semmit, mint azt újabban hangoztatják a biológiai nemekkel kapcsolatban.