Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Nancy Faeser német szövetségi belügyminiszter szerint a gyerekeket már az óvodában meg kell tanítani a „jobboldali szélsőségesség veszélyeire”, de a baloldali szélsőségességet vagy az iszlámot nem említette.

„Össze kell zúznunk a jobboldali 'szélsőséges' hálózatokat” – mondta Nancy Faeser német szövetségi belügyminiszter a Frankfurter Allgemeine Zeitung című lapnak. „A jogállam nem fogadhatja el a gyilkosságra való felhívásokat és fenyegetéseket”. A miniszter a továbbiakban azt állította, hogy már a hároméves gyerekeket társadalmilag úgy kell nevelni, hogy idegenkedjenek a jobboldali radikalizmustól.

„Határozottan küzdünk az erőszaknak ez ellen a táptalaja ellen, de a jobboldali szélsőségesség elleni harc sokkal korábban kezdődik, mégpedig a jó nevelőmunkával. Már az óvodában el kell kezdeni” – mondta.

„Miért nem kezdjük el az agymosást már az anyaméhben, csak a biztonság kedvéért?” – kérdezi cikkében a Summit News. Faeser kitart amellett, hogy a kisgyermekeket „játékos” módon kell megtanítani a témára, szerinte a kisgyermekek nem lehetnek többé kiszolgáltatottak a „kirekesztő ideológiáknak”.

A gyerekeket viszont nem fogják a baloldali szélsőségek veszélyeiről tanítani – hívja rá fel a figyelmet a Summit News, annak ellenére, hogy a baloldaliak rendszeresen erőszakosan támadnak meg jobboldali politikusokat az utcán, és az Antifa tagjai megesküdtek arra, hogy meggyilkolják a német parlament tagjait.

Az iszlám szélsőségek jelentette veszélyre sem figyelmeztetik a gyerekeket, annak ellenére, hogy Németországot az elmúlt években többször iszlám szélsőségesek által elkövetett súlyos terrortámadás érte. A hisztéria ellenére a belügyminisztérium statisztikái azt mutatják, hogy 2021-ben kevesebb „jobboldali szélsőséges” támadás történt, mint 10 évvel ezelőtt.

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE