Kövess minket: Telegram — XVkontakte

 

A 19 éves Sai Varshith Kandulát többek között az elnök és családja, illetve az alelnök és családja testi épségének veszélyeztetésével vádolhatják meg.

Egy teherautó csapódott neki a Fehér Házat őrző biztonsági kordonnak a washingtoni Lafayette téren. Az esetnek nem voltak sérültjei, az autó sofőrjét a helyszínen elfogták.

A történtek után a titkosszolgálat emberei távirányítású bombakereső robot segítségével vizsgálták át a teherautót, de nem találtak semmi gyanúsat a raktérben, találtak viszont egy szvasztikás zászlót, ami miatt beindult a zsidó-liberális sakálvokál.

„Horogkeresztes zászlót is találtak a Fehér Ház biztonsági kordonját teherautóval áttörni próbáló férfinél” – sikította bele az éterbe a zsidó-liberális média.

A sofőr a 19 éves, Missouri államban élő Sai Varshith Kandula volt, aki az Independent értesülései szerint a feltartóztatása után elmondta a rendőröknek, hogy a hatalom megszerzését, a kormány megdöntését és az elnök meggyilkolását tervezte. Az elkövető nevét olvasva, amely egyértelműen indiai származásra utal és a róla készült fényképek is igazolják ezt, azonban sokakban kétely merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy a merénylő valóban „neonáci” lenne, mint ahogy azt sugalmazni próbálja a rendszermédia. 

Ettől függetlenül most pár napig azt fogják körözni, hogy Joe Bidenre fehér nacionalista terrorveszély leselkedett: