Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Az angliai Camdenben zsidó-liberális szélsőségesek arra szólították fel a brit hatóságokat, hogy „tegyenek többet” annak érdekében, hogy megállítsanak a „neonáci” csoportok „gusztustalan” matricáinak elhelyezését.

A helyi sajtó korábban arról számolt be British Movement nemzetiszocialista szervezetet népszerűsítő matricák ésgraffitik jelentek mega városban.

Egy Zoë nevű zsidó, aki 15 éve él West Hampsteadben, azt mondta egy újságnak, „elege lett abból, hogy magának kell leszednie a matricákat, és azt állítja, hogy egy órán belül eltávolított 15-öt”.

A nő, aki nem akarta, hogy a vezetéknevét nyilvánosságra hozzák, azt állítja, hogy már hónapok óta foglalkoztatja ez a „gusztustalan” kérdés.

A British Movement arra buzdítja szimpatizánsait, hogy lépjenek kapcsolatba a szervezettel, hogy további matricacsomagokat kapjanak, és végezzék a propagandaakciókat a saját környékükön is.

E matricák üzenete, hogy el kell utasítani a multikulturalizmust, illetve deportálni az illegális bevándorlókat., valamint arra ösztökél, hogy meg kell védeni a brit kulturális örökséget és hagyományokat.

A zsidó-liberális sajtó nyaggatására a hatóságok képviselői is kijelentették: „A rasszista falfirkák és matricák megjelenése komoly aggodalomra ad okot, és ezek eltávolítását kiemelten kezeltük. Az ilyen rasszista vagy egyéb sértő üzenetekre mindig gyorsan reagálni kell.”

Így folytatták: „Az eltávolítás mellett megosztottuk a sértő graffitik és matricák ismert helyeit a közösségi biztonsági csapatainkkal és a rendőrséggel, hogy megvizsgálhassák, hogyan lehet megakadályozni, hogy ez megismétlődjön. A lakosok abban is segíthetnek, hogy gyorsan eljuthassunk ezekre a helyekre azáltal, hogy jelentenek minden graffitit és matricát a Love Clean Streets alkalmazáson keresztül, amelyet letölthet az alkalmazásboltjából."

A Community Security Trust (CST), az egyesült királyságbeli zsidókat védelmező szemita felsőbbrendűségi szervezet a következőt nyilatkozta az interneten: „Reméljük, hogy a Camden Council biztosítani tudja a matricák azonnali eltávolítását.”

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

1879. december 21-én született Joszif Visszarionovics Sztálin, aki három évtizeden át volt a Szovjetunió legfőbb vezetője. 

Egy helyi zsidó felsőbbrendűségi csoport és állami törvényhozók kiakadtak a Nashville belvárosában a tartott nemzetiszocialista felvonulás miatt.

A magyar származású önkéntesekből felállítandó Waffen-SS hadosztályok ügyében a tárgyalások még a Lakatos-kormány idején megkezdődtek. Az írásbeli, előzetes megállapodást végül is Beregfy Károly, a Szálasi-kormány honvédelmi minisztere és Otto Winkelmann, a magyarországi német SS- és rendőri erők parancsnoka 1944. október 23-án írta alá Budapesten.

A diktatúra Magyarországon 1950-re elérte az otthonokat, a hétköznapok része lett.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze, mialatt a vasfüggöny szovjet oldalán 16 millió német származású polgári lakost telepítettek ki.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

1941. június 22-én kezdődött meg a Barbarossa hadművelet, a Német Birodalom harca a Szovjetunió ellen. A német Wehrmacht három hadseregcsoportja indított támadást, kötelékükben a németekkel szövetséges országok katonai egységeivel és önkéntes alakulatokkal.

Egy nappal a chemnitzi csonkolás előtt is hallattak magukról az antifa terroristák: hétfő éjjel bombatámadás történt a Königsblut Tattoo & Piercing Stúdió ellen Zeulenrodában (Greiz kerület, Türingia).

Kommandósok és bilincsek nélkül jelent meg legutóbbi tárgyalásán az antifa támadások elsőrendű vádlottja. Az olasz nőnek az ügyben ez volt a harmadik tárgyalása, de vallomást mindeddig még nem tett az ülések idején.

Az első ember alkotta eszközt, amely áttörte a világűr határát, az Adolf Hitler szupertitkos csodafegyver-programját, az A-4-es vagy közismertebb nevén a V-2-es ballisztikus rakétát megépítő fejlesztőcsoport vezetője, dr. Wernher von Braun konstruálta meg.

Az olasz legfelsőbb bíróság, a semmítőszék foglalt állást az olasz szélsőjobboldali, hazafias csoportok találkozóin, megemlékezésein országszerte használt köszöntési formáról.

Az NZóna Podcast tematikus Homo Viator sorozata ezúttal az 1945-ös budavári kitörést és a Becsület Napját vizsgálja világnézeti szempontból.

A francia rendőrség megölt egy kés és vasrúd miatt egy férfit, aki a palesztinok elleni népirtás elleni tiltakozásul fel akart gyújtani egy zsinagógát az északnyugati Rouen városában.

Rájöttem, hogy egy próféta veszett el bennem – de szerencsére meglett. A frankisztáni permanens arabjárás (vö. tatárjárás) legutóbbi menetével kapcsolatos eszmefuttatásomat azzal zártam, hogy a rezsim egyik válasza a történtekre az lesz, hogy további fehér adópénzekkel igyekszik majd betömni az országra szabadított Mohamedek és Fatimák millióinak egyre mohóbb száját. És mit ad Allah, igazam lett.

Négynapos utazás után 1945. február 6-án érkeztünk Bajáról Temesvárra. Verőfényes délelőttön vagoníroztunk ki. Az éhségtől és a szomjúságtól elgyötör emberek nagy része megrohamozta az olvadó havat, és marokszámra tömte a szájába.