Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Két hónappal ezelőtt támadás érte a Junge Nationalisten egyik vezetőjét, Paul Rzehaczek-et otthonában. Antifák álcázták magukat rendőröknek, így törték rá az ajtót, majd brutálisan összeverték.

Paul most nyílt levélben fordul minden európai nacionalistához, melyet mi is leközlünk.

Az eredeti hírt egy Németországban élő bajtársunk blogjáról vettük át, melyet a hivatkozásra kattintva értek el. Lentebb pedig Paul levele:

Kedves Barátaink, Támogatóink és Szimpatizánsaink!

Két hónap telt el azóta, hogy baloldali terroristák rendőrnek öltözve törtek be a lakásomba, és kalapácsokkal verték a fejem és a lábaim, a földön fekve pedig paprika spray-vel is lefújtak, ami olyan súlyos bőrirritációt okozott, hogy a nyomai az egész testemen megjelentek. A támadók szándéka egyértelmű: Nem csak testileg, lelkileg is meg akartak törni. Ezért támadtak rám a saját otthonomban.

Most itt az ideje, hogy köszönetet mondjak. Nagyon meghatott az a hatalmas mértékű szolidaritás, amit tapasztaltam, gyakorlatilag Európa szerte. A postaládám tele volt támogató üzenetekkel, és a konkrét segítségnyújtás sem maradt el. Természetesen köszönettel tartozom a családomnak is, akik mellettem voltak ezekben a nehéz időkben. Ilyenkor érzi igazán az ember a család és a barátok támogató erejét.

Köszönetet nyilvánítok mindazoknak, akik szolidaritásukról biztosítottak, és a tettek mezejére is léptek akár az online, akár a valós világban. Sor került nyilvános eseményekre, tüntetésekre, flashmobokra, de íródtak támogatói dalok és megdöbbentően magas elérésű bejegyzések a közösségi médiában, amik mind-mind rámutatnak a baloldali erőszak valós voltára. Ezekért most mind köszönetet mondok!

Sajnos mára egyértelművé vált, hogy az ellenem intézett támadás a mostani terrorhullám első akciója volt. Azóta országszerte gyújtottak fel edzőtermeket, klubházakat, sőt még könyvesboltokat is. Úgy tűnik, hogy a baloldal gyűlölete nem ismer határokat.

Ezeknek a támadásoknak figyelmeztetésül kell szolgálniuk mindannyiunk számára: A szélsőbaloldaliakat nem érdekli a vita. Hangsúlyozom, hogy azoknak az embereknek, akik szeretik a hazájukat, függetlenül attól, hogy milyen politikai szervezethez tartoznak, össze kell fogniuk, mert bármelyikünket érhette volna egy ilyen támadás. Továbbá emlékeztetlek benneteket arra, hogy az önvédelem és az éberség innentől kezdve nem lehet opcionális, és nem lankadhat egy pillanatra sem. Maguktól értetődőnek kell lenniük. A konkrét támadás általában egy embert érint, de ne feledjétek: Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Forrás: Nacionalista Zóna

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Egy helyi zsidó felsőbbrendűségi csoport és állami törvényhozók kiakadtak a Nashville belvárosában a tartott nemzetiszocialista felvonulás miatt.

1879. december 21-én született Joszif Visszarionovics Sztálin, aki három évtizeden át volt a Szovjetunió legfőbb vezetője. 

Magyarország második világháborús történetének van egy apró, alig ismert, de egyben rendkívül érdekes fejezete: az egyéni fegyverténnyel ellenséges harckocsit megsemmisítő magyar honvédek termőfölddel való jutalmazása.

Menetünk 1945 nagypénteként indult el Ausztria felé. Május 2-án Gmunden városka közelébe értünk. Az oroszok a hátunk mögött, előttünk a linzi műút, azon túl a szövetséges csapatok tanyáztak.

Az amerikai feketék sok olyan dologban hisznek, ami nem létezik, olyannyira, hogy azt lehet mondani, egy másik dimenzióban élnek, miközben a miénkben beszélnek.

Vissza kell térnie a börtönbe a görög Arany Hajnal vezetőjének, aki az elmúlt hónapban feltételesen szabadlábon volt, mert a fellebbviteli bíróság hatályon kívül helyezte a szabadlábra helyezéséről szóló döntést – közölte egy igazságügyi forrás.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.

Az alpesi ország korábbi jogszabályai ugyan tiltják az „emberek becsmérlését vallási, etnikai vagy szexuális irányultságuk miatt”, de csak akkor, hogy ha az elhangzott kijelentések, a használt jelképek vagy bemutatott mozdulatok „propagandisztikus célokat” szolgálnak, jelentsen ez bármit.

Alexander Netlingnek jellegzetes megjelenést kölcsönöz a horogkereszt és számos más fajvédő szimbólum, amelyet különösen jól látható helyre tetováltak.

Antiszemita indíttatásból követhetett el nemi erőszakot három, a sajtóban a szokásos módon mindössze „tinédzserként” emlegetett invazív kisebbségi egy 12 éves zsidó lányon Párizsban.

Amszterdam önkormányzata 100 ezer eurót fizet kártérítésként amiatt, hogy a város a második világháború alatt a villamosjegyekből származó pénzből 48 ezer zsidót szállított a német munkatáborok felé – írja az MTI.

Az olasz legfelsőbb bíróság, a semmítőszék foglalt állást az olasz szélsőjobboldali, hazafias csoportok találkozóin, megemlékezésein országszerte használt köszöntési formáról.

A második világháború végén számos német választotta azt, hogy meghal a gyermekeivel együtt, de ők nem kegyetlen szörnyetegek voltak.

A trianoni szerződés az etnikai állapotokat, az 1910-es népszámlálási adatokat sem vette figyelembe, így mintegy 3,2 millió magyar, a magyarság harmada került az új határokon túlra, fele összefüggő tömbben a határok mentén. 

Őrizetbe vették az Alternatíva Németországért egyik tagját hétfőn, a vád szerint „tiltott totalitárius jelképeket” hordott, többen azt állítják, hallották, ahogy a „Sieg Heil!” üdvözléssel köszönt.