Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Vadhajtások megkereste a Betyársereg vezetőjét, Tyirityán Zsoltot az elmúlt napok incidenseivel kapcsolatban. A Betyársereg vezére exkluzív interjút adott a „Vadaknak”.

Mit gondolsz a külföldről importált antifák fellépésről?

– Nagyon veszélyes jelenségnek tartom, Nyugat-Európában ennek sajnos komoly gyökerei vannak. Itt a Vörös Brigádoktól kezdve a Baader-Meinhof csoportig lehetne sorolni a különböző jelenségeket, amik egy nagyon brutális terrorista szervezet megalakuláshoz vezetnek, amit antifának nevezünk. Semmi estre sem szabad megengedni, hogy itt a közéletben a szélsőbalos, politikai terrorizmus bármilyen formában teret tudjon nyerni.

Véleményed szerint gyökeret ereszthet hazánkban az antifa?

– Mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ne. A Betyársereg elsősorban fellépni tud a jelenség ellen, de magát a jelenséget megoldani nem tudja. Ez az államhatalom kérdéskörébe tartozik. Ezek szó szerint partizánok, politikai orvlövészek és úgyis kell velük szemben fellépni. Ráadásul azért is fontos, hogy ezek a szervezetek ne tudjanak megerősödni, mert ugye a szélsőbal és a liberális baloldal állandó jelleggel próbálja majdanizálni a közéletet és ezek megfelelő – úgymond – alapanyagok lennének hozzá.

Láttuk, hogy több tucat antifasiszta felvonult a Várban. A tegnapi eseményeket összefoglalnád?

– A brutális támadásokat figyelembe véve, valamint azt, hogy Lipták Tamás ellen is megpróbáltak támadást intézni, így kiemelt figyelemmel kezeltük az eseményeket. Szombat délelőtt döntöttünk úgy, hogy egy gyors mozgósítással ellátogatunk a Széll Kálmán térre, mivel hírét vettük, hogy ott gyülekeznek, valamint meg akarják támadni a Kitörés-túrára érkezőket. A Széll Kálmán téren már beléjük is botlottunk. Pánikba estek amikor megjelentünk, menekülésbe kezdtek, menekülés közben össze-vissza taposták egymást. Ekkor keletkeztek sérülések, erről bővebben nem tudok beszámolni. Utána úgy határoztunk, hogy felgyalogolunk a Várba, a Kapisztrán térre, a Túra kiindulási pontjára, ahol a jelenlétünkkel demonstrálva próbáltunk egyfajta védelmet biztosítani a túrázók számára. Ezt a rendőrség megérkezése, illetve az óriási rendőrkordon megakadályozta és lényegében csak a Bécsi kapuig tudtunk eljutni.

A jövőben is számíthatunk ilyen aljas, kegyetlen támadásokra a nemzetközi antifa részéről? 

– Én biztos vagyok benne, hogy igen. Ez egy teljesen új jelenség, amit most itt láthatunk, mert eddig ebben az országban nem volt semmilyen formában kifejező ereje. Hülyének és idiótának lenni alapvető emberi jog, de amikor a hülyeségből és az idiótaságból származó agresszió olyan szinten nyer teret, hogy  itt embereket vernek agyon nyílt utcán azért, mert Kárpátia póló van rajta, vagy esetleg azért, mert van rajta egy túra-jelvény vagy esetleg azért, mert egy nemzeti koncertről tart éppen haza, akkor úgy gondolom, hogy ennek a jelenségnek mindenképpen véget kell vetni. De hangsúlyozom, hogy a megoldás az államhatalom kezében van és a különböző rendvédelmi szervek rendelkeznek a megfelelő felhatalmazásokkal arra, hogy felszámolják ezt a jelenséget.

Ne akarják, hogy mi váljunk partizánvadászokká, mert abban nem lesz köszönet.

Mit gondolsz arról, hogy a balliberális média nagyon óvatosan számolt be a külföldi antifák által elkövetett gyilkossági kísérletekről? Vagy említeném Karácsony Gergelyt, aki egy jót nácizott tegnapi Facebookos bejegyzésében. Holott az antifák szabadon felfegyverkezve grasszáhattak az általa vezetett fővárosban, úgy hogy fényes nappal embervadászatot folytattak…

– Összenő, ami összetartozik. Úgy gondolom, egy valami bizonyos bárkik is állhatnak emögött a jelenség mögött, hogy meghonosítsák Magyarországon ezt a politikai-terrort, az biztos, hogy ezzel a cselekményükkel kinyitották Pandora szelencéjét és olyan folyamatokat szabadítottak el, aminek a végkimenetelével kapcsolatban még ők maguk sincsenek tisztában. Nem tudom, hogy ennek a Jámbor András nevezetű kommunista kreténnek mennyi köze van az egész jelenséghez, de egy bizonyos, hogy nagyon elszámította magát, ha arra számított, hogy itt mi meg fogunk ijedni és, hogy egy bizonyos formában nem fogunk kellőképpen reagálni a jelenségre.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Időről időre, újra és újra találkozunk a Nagynémet Birodalommal kapcsolatban azzal a megállapítással, hogy a német intellektuális elit a nemzetiszocialista kormányzat 1933 januári hatalomra kerülését és hatalmának megszilárdulását követően elhagyta Németországot és számkivetésbe ment.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

Joe Biden amerikai elnök a „zsidó örökség hónapja” alkalmából a Fehér Házban rendezett eseményen elítélte az „antiszemitizmust” és megerősítette Izrael támogatásának politikáját.

Egy Simon Knittel antifaiszta összefogott, a Laut gegen Nazis (Hangosan a nácik ellen, LGN) nevű szélsőséges szervezettel és egy hamburgi ügyvédi irodával, hogy a védjegyhivatalon keresztül kisajátítsák a hazafias jelszavakat.

2019-ben az eleki Resetár András házfelújítást végzett, mikor megdöbbentő felfedezést tett az ingatlanban, amely egykor a Faulhaber család otthona volt.

Rájöttem, hogy egy próféta veszett el bennem – de szerencsére meglett. A frankisztáni permanens arabjárás (vö. tatárjárás) legutóbbi menetével kapcsolatos eszmefuttatásomat azzal zártam, hogy a rezsim egyik válasza a történtekre az lesz, hogy további fehér adópénzekkel igyekszik majd betömni az országra szabadított Mohamedek és Fatimák millióinak egyre mohóbb száját. És mit ad Allah, igazam lett.

Hatéves börtönbüntetést szabott ki csütörtökön a stuttgarti tartományi felsőbíróság egy „szélsőjobboldali német terrorcsoport” vezetőjére.

Ilias Kasidiaris 2021 óta ül egy görög börtönben a betiltott Arany Hajnal párttal való kapcsolata miatt. Ez azonban nem akadályozta meg Kasidiarist, akinek horogkeresztes tetoválása is van, hogy induljon Athén polgármesteri székéért.

A finn rendőrség szerint egy nemzetiszocialista csoport 3D-nyomtatott fegyverekkel készült faji háborúra. A nyomozók szerint a gyanúsítottak „terrorcselekmény elkövetésének szándékával” képezték ki magukat.

Az emigrációs hungarista sajtó évtizedeken keresztül főmunkatársának számító Koós Kálmán hosszú betegség után, 2006. júliusában, 91 éves korában a Colorado állambeli Denverből (USA) tért meg a teremtőjéhez.

Jól emlékszem, 1945. január 19-e volt. Mi, gyerekek már feküdtünk szüleim Barcika alsói házában. Éjszaka két pulin zörgetett be, puskával a vállán: értem jöttek.

Csupán néhány évvel ezelőtt, kilencvenhat évesen hunyt el Rochus Misch, Adolf Hitler testőre, a Führerbunker végóráinak utolsó szemtanúja.

Adolf Hitler 1983-ban előkerült „naplója” olyan igénytelen hamisítvány volt, hogy még az A.H. monogramot sem sikerült helyesen leírni – mégis kollektív őrületbe kergette egy nagynevű német lap szerkesztőit.

Lipcsében zavargásba fordult át több kisebb tüntetés, amiket azután szerveztek, hogy a drezdai bíróság elítélte a szélsőbaloldali antifa terrorista Lina Engelt.

A szvasztika, azaz a 90 fokban hajlított ágakkal bíró kereszt fontos szimbólum több egykori és ma is élő hitrendszerben egyaránt. Az idők során jelképezte többek között a jó szerencsét, a teremtés végtelenségét és a legyőzhetetlen, forgó Napot.

Miután fogságom 52. napján, 1945. március 15-én elhagytuk a gödöllői poklot, csalárd módon áthajtottak bennünket Budapest helyett Monoron át Ceglédre.

A közelmúltban derült ki, hogy a Pest vármegyei Szigetszentmártonban 1944 novemberében négy huszárt temettek el, akik a Csepel-sziget védelmében haltak hősi halált.

Felvétetett Budapesten, a Budapesti Államrendőrség Politikai Rendészeti Osztályán, 1945. december 3-án 15 óra 17 perckor. Jelen vannak: Dr. Szabó Ferenc népügyész, Harangozó Piroska jegyzőkönyvvezető, Szálasi Ferenc terhelt.

Krefeldben a Bismarckplatz 32. szám alatti, impozáns villában rendezkedett be a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, melynek tagjai bizonyára elhűlve figyelték volna a mostani gyalázatot.

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

1944. július 20-án reggel hat órakor két tiszt lépett ki a berlini Wannsee villanegyed egyik házából. Laus Schenk von Stauffenberg gróf vezérkari ezredes és jogász bátyja, Bertold tengerésztiszt.

Több tízezer zsidó és zsidószimpatizáns vonult fel Izrael mellett Washingtonban, ám ez nem mindenkinek volt kedvére.

Súlyos börtönévekkel fenyegetnek egy fiatal férfit Michigan államban, miután horogkeresztet festett egy zsinagóga falára.