Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Statbel belga statisztikai hivatal adatai szerint a 2020-ban az országban született csecsemőknek mindössze a fele származott belga állampolgárságú anyától.

A statisztikai hivatal közölte, hogy a 2020-as újszülöttek 23 százalékát külföldön született belga állampolgárságú anya szülte, további 25 százalékát pedig olyanok, akik nem Belgiumban születtek és nem is szerezték meg a belga állampolgárságot, így a belga származású nők által született babáknak mindössze 53 százaléka született Belgiumban. A belgák termékenységi rátája a Statbel adatai szerint is jelentősen alacsonyabb a külföldi anyákénál, az őshonos belga nőknél 1,38 gyermek/nő, míg a külföldi származású belga állampolgároknál 1,54 gyermek/nő volt a születési ráta – írja meg a Breitbart.

A statisztikát részben az magyarázza, hogy a migráns nők a vallon és flamand (a két domináns, fehér rasszú nemzetiség) származásúakhaz képest jobban képviseltetik magukat a 25-35 éves korosztályban. A külföldi nők a szülőképes korú nők 16,5 százalékát teszik ki, de 2020-ban a születések mintegy negyedét ők adták. 2020-ban Belgium demográfiája az elmúlt években gyors változásokon ment keresztül, olyannyira, hogy egy januári jelentés szerint a belga lakosság mintegy harmada külföldi származású.

A fiatalabb korosztályok, például a 17 év alattiak körében a vallon és flamand anyanyelvűek a lakosság alig több mint felét teszik ki, míg a 65 év felettiek 87,3 százalékát az eredeti belgiumiak tették ki 2019-ben. A Stabel tavaly megjegyezte, hogy a 2019-es wuhani koronavírus-járványt megelőzően Belgium népességnövekedését szinte teljes egészében a bevándorlás okozta. Abban az évben a népességnövekedésnek mindössze tizenegy százaléka származott belgiumi hölgytől.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Haus am Bogenseet az a Film Heritage Inc. vásárolta meg, amely a Panama-iratokban az ukrán first lady résztulajdona volt.

„A közelgő győzelem lehetőséget ad Németországnak az európai zsidókérdés megoldására, ami véleményem szerint kötelességünk is. A kívánatos megoldás: minden zsidót kitenni Európából.

Az ausztrál szövetségi kormány törvénymódosítást kezdeményez a nemzetiszocialista karlendítés betiltásáról is.

1945. február 11-én a budapesti német-magyar helyőrség lőszere és élelme fogytán volt, a magyar főváros fegyveresen nem volt tovább tartható.

Titkos dokumentumfilm készült Giorgia Meloni olasz miniszterelnök pártja, az Olaszország Fivérei ifjúsági tagozatáról, mely azt a köztudomású tényt igyekezett „leleplezni”, hogy a tagozat erősen fasiszta irányultságú.

Mi, összegyűjtött fiatalok 1944. december 24-én, karácsony napján indultunk el Kéthelyről Csehszlovákián és Németországon keresztül: 1945 májusában érkeztünk meg a felső-ausztriai altheimi átmeneti táborba, amelyben már mintegy 30-35 000 fő tartózkodott.

Zsidó-liberális megbotránkoztatást váltott ki a jelenleg az Atlético Madridban futballozó Marcos Llorente és a már visszavonult spanyol labdarúgó, Ibai Gómez által promotált új spanyol kávémárka.

A korábbi másodrendű vádlott, a német Tobias Edelhoff meghallgatásával folytatódott az antifa-per a Fővárosi Törvényszéken. A „Hammerbande” korábbi kiképzője ezúttal tanúként állt a bíróság elé, igaz, csak videóhívás keretében.

Meglepő hirdetés tűnt fel nemrég a legnagyobb magyar ingatlanos oldalon – egy, a csobánkai villaövezetben, a főváros szívétől alig húsz kilométerre fekvő századfordulós épület leírása ugyanis a következő mondattal nyit: eladóvá vált a hajdani Szálasi-villa.

Körözést adott ki Yaroslav Hunka 98 éves kanadai állampolgár, a Waffen-SS Galícia ukrán hadosztályának veteránja ellen az orosz belügyminisztérium.

Focsaniból 1945. június első hónapjaiban 2500 magyar tisztet indítottak útba a Szovjetunió belsejébe. A 22 napos út után megérkeztünk a Vjazna folyó partján fekvő Vjaznikiba.

Ilaria Salist az európai parlamenti választáson jelöltként indítja a Vörös-Zöld Szövetség nevű olasz politikai formáció, amely megerősítette, hogy a Magyarországon fogva tartott nő felkerült a listájukra.

A fejlesztők számára „kínos” problémákba futott a Google képgeneráló mesterséges intelligenciája, a javításig nem is lehet tőle emberábrázolást kérni.

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.

1944-ben és 1956-ban a történelem megismételte önmagát. Az 1944/1945-ös vérhullással újabb magok kerültek az áldott magyar földbe.