Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Miután egy ruandai néger „fiatal” azt adta, ami lényege, vagyis fehérek mészárlásába kezdett, szerte az Egyesült Királyságban demonstrációk kezdődtek, melyek gyakran csaptak át erőszakos megmozdulásokba.

A politikai vezetés által kézivezérelt rendőrség minden erővel igyekezett elnyomni a hazafias erők tiltakozásait, pedig a szigetország nem a 24., hanem inkább a 30. órában van, már ami a fehér civilizáció megmaradását illeti.

Az események, illetve a nagypolitika, valamint az erőszakszervezetek reakciói kiválóan megmutatták, mire számíthat egy ország őslakossága akkor, ha betelik az a bizonyos pohár és utcára vonul (manapság mindenkinek szabad demonstrációt tartani, csak az európai ellenállásnak nem). Hogy ezek a megmozdulások pusztán indikátoroknak jók, avagy a hosszútávú ellenállás kezdőlökései lehetnek, nehéz megmondani, mindenesetre ha eddig gyengécskén is, de ébredezik a fehér lakosság.

A tiltakozáshullám reményt ad Európa számára, hogy van igény a megtisztulásra, vagy legalábbis nem lesz olyan egyszerű dolga a globalista, zsidó lobbiszervezeteknek, mint azt gondolták. Az európai patrióták ismét kaptak egy halovány fényt, egy reménységet, ahonnan építkezhetnek. Ám, hogy a gyakorlat mennyire lesz ragadós, vagy a megmozdulások mennyire eresztenek gyökeret, az a jövő zenéje.

Személy szerint én elcsodálkoztam, de természetesen örültem, hogy a brit lakosságban van még ennyi élni akarás, habár a hírek szerint a hazafiaknak nemcsak a rendőrséggel kell megküzdeniük, hanem az agymosott, antirasszista csőcselékkel is, melyek között sok a white trash is, vagyis az a réteg, amely a legpéldásabb büntetésben kell, hogy részesüljön egy valódi hatalomváltás esetén. A „refugees welcome” és „stand up to racism, unite to stop the far right” feliratokkal vonagló férgek fajunk és civilizációnk legnagyobb árulói, akik érdemtelenek arra, hogy Európában éljenek. Ezen elv mentén kell majd őket felelősségre vonni.

Az ellenállás sorsa és kiterjedése mellett van még egy aggasztó faktor, amellyel mindenképpen számolni kell a demonstrációkkal kapcsolatban. Ez pedig az Európa harcosait támogató (nagy)politikai közeg teljes hiánya. Hogy milyen, talán örökös lejtmenetbe kerül az ország, ahol nem létezik nemzethű politikai vezetés (vagy kivégzik azt), a magyarság tudja az egyik legjobban 1945 óta, de ez a réteg a második világháború győztes államaiban is eltűnt, pedig Nagy-Britannia esetében is létezett.

Önmagában a megmozdulások, habár nagy szükség van rájuk akár utcai harcok árán is, nem fognak teljes, de igazából részleges győzelmet sem hozni, hiszen a képviselt érdeket a politikai porondján is képviselni kell valakiknek, egy pártnak. Átfedések persze lehetnek, de érdekérvényesítés hiányában a fehér ellenállás meg fog rekedni egy szinten, ahol könnyen felmorzsolódhat a globalista, nemzetellenes erők és a lakosság agymosott felének kereszttüzében.

Az angolszász politika a kétpólusú pártrendszer és a rossz választási metódusok miatt alapjában véve nem jó táptalaj az európai ellenállás számára, így a megmozdulások sikere még inkább kétséges. Az azonban bizonyos, hogy némi erő maradt még a civilizációnkban. Ezt pedig ellenségeink is tudják.

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A Denisz Kapusztyin vezette Orosz Önkéntes Hadtest (RVC) állítása szerint több, Oroszországban végrehajtott támadást vitt véghez 2022-es megalakulása óta, ám nem ő az egyetlen, aki orosz gyökerű, s ukrán oldalon harcoló fegyveres csoportot vezet.

A második világháború óta nem látott szintet ért el a Dániában feljegyzett antiszemita megnyilvánulások száma – közölte Henri Goldstein, a skandináv ország zsidajinak vezére.

Eva Vlaardingerbroek, a nemzetközi keresztény-konzervatív szcéna éppen aktuá­lis üdvöskéje nemrég Magyarországon kijelentette, hogy az európai nagy népességcsere nemcsak egy elmélet, hanem maga a valóság. Jé, tényleg?

November 8-án reggel 6 órakor rendőrök százai kutattak át több baloldali szélsőségesek által lakott ingatlant Szászországban és Türingiában.

Kiadta a német hatóság a 2023. februárban Budapesten elkövetett támadássorozat egyik feltételezett elkövetőjét.

A sztálinista rendszer szétválaszthatatlan magától Sztálin személyétől. A bolsevik rendszer működési mechanizmusa gyakorlatilag Sztálin személye köré épült, és a diktátor 1953-as halálával szükségszerűen meg is változott.

Meglepő hirdetés tűnt fel nemrég a legnagyobb magyar ingatlanos oldalon – egy, a csobánkai villaövezetben, a főváros szívétől alig húsz kilométerre fekvő századfordulós épület leírása ugyanis a következő mondattal nyit: eladóvá vált a hajdani Szálasi-villa.

Engem és a legjobb barátnőmet együtt vittek ki a Gulágra. Mariska, a barátnőm, öt évvel később térhetett haza, mint én. Ő is visszajött a szülőfalunkba. Azon nyomban meglátogattam...

Diszkréten szállították le a nyomozók Ulain Ferencet a Bécs felé tartó gyorsvonatról. Bár a nemzetgyűlési képviselő és ügyvéd meghallgatása és társainak elfogása minden paláver nélkül történt meg, az ügy mégis nagyot robbant.

Sikerült kizökkenteni Marine Le Pent a nyári sziesztájából, hogy ismét négerekért és arabokért rajongjon, de most nem az olimpián.

Egy viking nő lépett először partra az Újvilágban, méghozzá Kolumbusz előtt félezer évvel. De nemcsak Amerika felfedezésében volt az első, hanem abban is, hogy ott adott életet fiának, aki az első fehér gyermekként született a kontinensen, több mint 500 évvel Virgina Dare előtt.

72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak „neonácivadásznak”, illetve „kemény kutyának” hívtak.

90 ezer eurónyi tartozást hajtana be Lombardia tartományának vezetősége az antifa támadások vádlottján, Ilaria Salison.

Egy szentesi patrióta még tavaly decemberben az ablakában tett közszemlére egy horogkeresztes zászlót, emiatt „önkényuralmi jelkép” használatának vétsége miatt ütöttek rajta otthonában.

A katonai kíséretek a kora középkor hadviselésének meghatározó szerveződései voltak, harcos fiatal férfiak egy karizmatikus vezető köré gyűlve vettek részt a személyes dicsőséget és vagyonszerzést ígérő hadjáratokban.