Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A brit uralkodó osztály teljes mozgósítást rendelt el a néger suhanc által megkéselt fehér kisgyerekek halála miatt kirobbant spontán tiltakozás leverésére. 

„Sir” Keir Starmer – csak a nevében – munkáspárti miniszterelnök klikkje „száz szélsőjobboldali” tüntetésről szóló pletykát indított útjára, hogy aztán úgy tegyen, mintha az alkalomra összegyűlt baloldali és bevándorló söpredék riasztotta volna el ezeket az utcákról, miközben tízéves börtönnel fenyegetik a tiltakozókat. (theguardian.com, 2024.08.11.)

Pszichológiai hadművelet zajlik a fehér őslakosság megfélemlítésére, és a főszerep a – csak névleg – jobboldali bulvársajtóra hárul, amely szisztematikusan „banditáknak” titulálja a tüntető fehér hazafiakat, a machetével felfegyverkezett ultrabaloldali és muszlim igazi banditákat pedig „gyűlöletellenes tüntetőknek”. (dailymail.co.uk, 2024.08.08.) A kanálismédia abszolút mélypontját képviselő angol hecclapok szóhasználatában tehát a fehér proletárok „banditák” (a „thug” szó eredetileg orgyilkos indiai útonállókra utalt, manapság kb. a gengszter, gonosztevő, bandita értelmében használják), mert belefáradtak abba, hogy a gyermekeiket időnként lekaszabolják a „kulturális színesítők”.

A szavazatok 34 százalékával a képviselői helyek 63 százalékát birtokló baloldali kormány olyan nyíltan kiállt a legradikálisabb muszlim frakciók mellett, hogy ez teljes szakítást jelent a hagyományos szavazóbázisával. „Amit az elmúlt napokban láttunk, az a Munkáspárt és a fehér munkásosztály közötti kapcsolat vége.” (GB News, 2024.08.07.) Az idegeneket persze ugyanúgy importálta a bizniszjobboldal is, a különbség csak annyi, hogy az immár intézményesített fehérgyűlölet elméleti alapjait a baloldal rakta le, amely a XIX. századi burzsoáellenes munkásmozgalomból időközben antiimperialista, majd antikolonialista rendszerpárttá vált.

Amikor a burzsoázia az 1960-as években úgy döntött, hogy lecseréli Britannia őshonos népességét afroázsiai honfoglalókra, a baloldal már nem a burzsoáziára, hanem a fehér kisemberre irányította gyűlöletét, és mivel többé már nincs szüksége fehér szavazókra, az idegen megszállók kollaboránsává való átalakulása most befejeződött. A fehér bennszülöttekkel szemben, akik nem hajlandók beletörődni, hogy kisebbségbe kerüljenek a saját őshazájukban, az illiberális demokratúra, amely ideológiai okokból fanatikusan tagadja a rasszok létezését és a faji különbségek által strukturált társadalmi determinizmusokat, véd- és dacszövetséget kötött a globalista üzleti körökkel, az ultrabaloldallal és a megszálló migránsokkal, amire az anglikán egyház is áldását adta, „pogányoknak” nyilvánítva a „szélsőjobboldali” tüntetőket. (telegraph.co.uk, 2024.08.11.) Ez a fehérellenes blokk egységesen reagál, amikor a fehérek ellenállnak.

Valójában egy működési fordulat történt. Az áldemokratikus rendszer feleleveníti autokratikus elődjének imperialista gyarmati politikáját, de immár a határain belül. A nyugati világ globális Rodéziává válik, és kisebbségi zsoldosai végezni fognak vele, hogy megteremthessék a globális Zimbabwét. Ezúttal a gyarmati elitnek már nem az ázsiai vagy afrikai, hanem a fehér bennszülötteket kell pacifikálnia. Valójában a fehérek antikolonialista szabadságharcot folytatnak egy olyan rezsim ellen, amely egyre ellenségesebb velük szemben, és amely az idegen kisebbségekre támaszkodik, hogy uralja őket. Csak annyi változott, hogy a hagyományosan könyörtelen, gyűlölködő és erőszakos brit uralkodó osztály most a sziget őshonos népességére alkalmazza évszázados gyarmati terrormódszereit.

A brit szelektív rendőrállam teljes munkaidőben azon dolgozik, hogy visszaállítsa a fehérellenes rendet az utcákon, és lázadók százainak bebörtönzésével tiporja el a lázadás szellemét. Ehhez az idegen martalóchordákat a saját karhatalmi rendőrsége segédcsapataiként használja. A demokratikus „igazságszolgáltatás” a fehérek ellenségeinek kedvez, és annyi fehér lázadót fog börtönbe zárni, amennyit csak tud, egyenként levadászva mindenkit, aki a látóterébe került, első számú közellenségnek nyilvánítva őket. „Több mint 500 új börtöncellát kell nyitni, hogy be lehessen börtönözni a zavargókat.” (telegraph.co.uk, 20204.08.05.) Egy sztahanovista bíró szerint azok is börtönbe vethetők „akik egyszerűen csak bámészkodnak a zavargások színhelyén”. (telegrahp.co.uk, 2024.08.09.)

Az első statáriális ítéletek már megszülettek. Egy 18 éves fiú két hónap börtönt kapott rendőrautók megrugdosásáért, egy nyugdíjas hegesztő 32 hónapot, mert azt mondta a rendőröknek, hogy „angol vagyok, 70 éves, hagyjatok békén”, majd amikor tovább lökdösték, a pénisz kevésbé elegáns elnevezésével illette őket. Egy 53 éves férfi 26 hónapot, mert „gesztikulált és kiabált a rendőrökkel”, egy 28 éves férfi, akit megharapott egy rendőrkutya tömegoszlatás közben, szintén 26 hónapot „a rendőrség provokálása” miatt. Egy konzervatív városi tanácsos 41 éves felesége 18 hónap börtönre számíthat, mert az illegális migránsokat elszállásoló hotelek felgyújtására bátorított a Twitteren, egy 3 gyerekes családapa, aki megosztotta ezt a bejegyzését, 38 hónapot kapott.

A rezsim rendőrkopói „átfésülik a közösségi médiát, hogy letartóztassák azokat, akik a zavargásokról készült káros felvételeket osztanak meg, függetlenül attól, mi volt vele a szándékuk”. (foxnews.com, 2024.08.08.) A brit neo-Cseka olyanokra is lesújt, akik szerinte „téves” vagy „sértő” információkat terjesztenek a közösségi médiában, például egy 55 éves nőt azért tartóztattak le, mert „pontatlanul azonosította” az afrikai késelőt, egy 31 éves férfi pedig azért kapott 12 hét börtönt, mert „szemét korcsoknak” titulálta a rendőröket.

Ez a fajta nyugati „liberális demokrácia” valójában anarcho-zsarnokság: anarchia az idegeneknek, zsarnokság az őshonosaiknak. Mintapéldányuk, a brit monarchia immár egy autentikus multiraciális zsarnokság a londoni City fináncoligarchiájának a zsebében operettkirályával, Károllyal az élén, aki „szívből jövő köszönetet” mondott a rendőrségnek az őshonosok dühkitörésének brutális leveréséért. (theguardian.com, 2024.08.09.) Vajon a britek néha elgondolkodnak azon, hogy a történelemben még egyetlen másik birodalom sem omlott össze olyan gyorsan, mint az övék? Száz éve még a világ harmadát uralták, most a harmadik világ uralkodik rajtuk. Vajon még mindig úgy gondolják, hogy a krautgyűlölő brit buldognacionalizmus oké volt, és hogy Danzig megérte?

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

„Ideje megtisztítani az algákat, gombákat és növényeket a kolonialista örökségtől, és végleg kiirtani a tudományos nevükből a sértő kifejezéseket” – indítványozta Gideon F. Smith és Estrela Figueiredo, a Nelson Mandela Egyetem két botanikusa 2021-ben.

Több tízezer zsidó és zsidószimpatizáns vonult fel Izrael mellett Washingtonban, ám ez nem mindenkinek volt kedvére.

Körözést adott ki Yaroslav Hunka 98 éves kanadai állampolgár, a Waffen-SS Galícia ukrán hadosztályának veteránja ellen az orosz belügyminisztérium.

A világot reálisan figyelők körében több mint egy évszázadra nyúlik vissza a Judapest kifejezés, amely a nevéből adódóan Budapest elzsidósodásának gyors és jelentős mértékét hivatott kifejezni – ez az elzsidósodás már a 19. században is nagy méreteket öltött.

A korabeli német sajtóban csodafegyverként (Wunderwaffe) emlegetett rakéta a mai robotrepülőgépek elődjének tekinthető.

Nem csak Olaszországban, de idehaza is egyre többet hangoztatja a szélsőbaloldal, hogy a tavaly februárban Budapesten összevert emberek csupán „könnyebb sérüléseket” szenvedtek. 

Az USA-ban egyre több fehér gyakorolja a kereszténység „afrikanizált” változatát, az ún. karizmatikus (evangéliumi) protestantizmust.

Nincs olyan harckocsi a II. világháború történetében, mely a Tigrisnél jobban jelképezné a hitleri Németország páncéloserejének ütőképességét.

Feltételesen szabadlábra helyezték Nikosz Mikaloliakoszt, az Arany Hajnal görög nemzetiszocialista gyökerű politikai párt alapítóját és vezetőjét, miután letöltötte 13 éves börtönbüntetésének egy részét.

A 20. századi magyar történelem legsötétebb időszaka köthető Rákosi Mátyás nevéhez, aki hasonlóan a legtöbb kommunistához, a legmesszebbmenőkig álságosan élt.

Megszünteti a budapesti antifa támadások elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak letartóztatását 16 millió forint óvadék ellenében a Fővárosi Ítélőtábla és elrendeli bűnügyi felügyeletét, tudatta a bíróság honlapján közleményben.

Április negyedike, vagy ahogyan az 1945 után kiépülő kommunista diktatúra kánonjában szerepelt, a felszabadulás, nem csak a pártállam piros betűs ünnepének, hanem négy évtizeden át a rendszer legfontosabb legitimációs pontjának számított, és nem véletlenül.

„Amerika megbukott, mert egy társadalomban, ahol a hasznossági princípium mindenekfelett való, a morális felelősségérzete elsorvad” – ezt írja Márai Sándor 1957. november 5-én naplójába, s hozzáteszi, a Nyugat magyar forradalommal szembeni árulását nem lehet megbocsátani, és senki nem hisz többé a Nyugatnak.

A rendőrök elfogták két feltételezett kivitelezőjét a hétfőn történt józsefvárosi rajtaütésnek, ahol öt-hat kapucnis, feketébe öltözött aktivista vette kezelésbe a Fáklya nevű szélsőséges baloldali szervezet vetítését a józsefvárosi „Kesztyűgyár” nevezetű közösségi házban.

A keleti fronton zajlott pokoli harcok helyszíneiről még a mai napig is kerülnek elő emberi maradványok, harcfelszerelések és akár teljes harcjárművek is.