Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

Kövess minket: TELEGRAM — VK — TWITTER

Véget ért a homoszexuálisok vonulgatása a fővárosban.

Galériánkból kiderül, a "jogaikért demonstráló" homoszexuálisok most sem maradtak adósak a gusztustalan provokációval, gyalázzák a keresztényeket és a nemzeti érzelműeket is. (A címért ezúton kérünk elnézést jóérzésű olvasóinktól.) Helyszíni tudósítónk szerint a menet nehézkesen indult el, mivel a felvonulókkal együtt ellentüntetők is megpróbáltak bejutni a kordonokkal elzárt területre.

Feltűnt Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere is, aki szintén megpróbált bejutni a menetelők közé, ám rendőrt hívtak rá.

Tudósítónk elmondása szerint a tömegben civil ruhás rendőrök is elvegyültek. A menet közben már elindult, íme folyamatosan frissülő galériánk a vonulókról. Természetesen most sem maradt el a keresztények provokálása. A felvonulók már nem is az ellentüntetőket, hanem a budapesti lakosokat zavarják a legjobban, hiszen a lezárt utcák miatt nem engedik őket közlekedni. Az MTI tudósítói MSZP-jelvényt és Együtt-zászlót is láttak a tömegben. A helyszínen látták Lendvai Ildikó volt MSZP-elnököt és Fodor Gábort, a Magyar Liberális Párt elnökét. 

Novák Előd, a Jobbik alelnöke, valamint Bacsa-Turner Gábor, a HVIM társelnöke "A ház nem kér a deviáns propagandából" feliratú molinót helyezett el a Parlament egyik erkélyénél:

Újabb képek:

A Hősök terénél ellentüntetők várták a menetet. Egyikük átmászott a kordonon, a rendőrök leteperték. A többiek erre szétszedték a kordont, mire a rendőrök könnygázzal csillapították a kedélyeket... Az MTI információi szerint két embert előállítottak, 29 embert igazoltattak a rendőrök. Az Alfahír értesülései szerint az egyik előállított B. Tamás, aki átugrotta a kordont. Másikuk, Sz. László feljutott az egyik kamion tetejére, ezzel a menetet megállításra kényszerítette az Oktogonnál. Mindketten a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai.

Vége, a vonulók megérkeztek a Városligetbe.

ű

alfahir.hu

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE

      

Maradj velünk kapcsolatban:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE